Здравейте,дали някой е получавал шум или бръждене отпред вдясно при даден контакт, а когато двигателят е запален изчезва.Ако някой може да ми отговори от какво е и дали е нещо сериозно.Благодаря предварително Фиат Брава 1.6 16 V 1996 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум при даден контакт
Collapse
X
-
Колеги, и мен ме интересува тази тема. Откакто застудя навън, при включване на контакт сутрин нещо в купето започва да жужи, но не мога да разбера какво е. Като стартирам двигателя изчезва. Понякога вместо жуженето се чува цъкане като от реле, което включва и изключва постоянно (малко по-често, сравнено с мигача). В топлите дни не се е получавало, а и сега като загрее колата го няма. Само сутрин с първото палене.
-
Аз не знам дали при мен спира. Не го изчаквам, за да видя. Паля веднага след като ми изгаснат лампите по таблото и чак тогава спира. Ако наистина е от бензиновата помпа, то къде се намира тя? Аз шума го чувам все е дно е вътре в купето, а не в коша на ДВГ. И има ли й нещо, трябва ли да се ремонтира, сменява или да си карам така?
Коментар
-
ogi28b написа:Звездите ми говорят че имате полуавтоматични климатици. Или климатроници, както са известни още.
Коментар
-
fihi
-
fihi написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=8916&highlight=Дано това да ви бъде от полза
Коментар
-
Сутринта пак го слушах. Отново напълно изключвам вентилатора към термодатчика на климатика. Звука идва някъде от краката на предна дясна седалка. Ниско долу и напред. Даже вече не съм сигурен, че е в самото купе. Тропах по всичките чаркове в тази област с надеждата да се промени малко звука и да разбера точно от къде е, но не се получи. Бръмчи си и това е. Изчаках го около 30 сек, но не спря. Когато озавъртях ключа, за да стартирам двигателя, звука стана по-писклив и изчезна след запалването.Все си мисля, че не е от клапата за външния въздух, защото тя е по-високо. Мистерията остава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар