Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Модул на централното заключване?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Модул на централното заключване?

Има ли такова нещо и къде се намира.....Не ми работи централното....Един майстор ми каза, че някакъв модул за централното не ми работил и ми беше извадил едба джаджа, дето прилича на реле(не знам от къде я е извадил, ама твърдеше че е от нея)Лошото е, че я затрих някъде, а сега съм тръгнал да си търся и не знам какво точно да търся
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

re

Всеки който се занимава с монтаж на автоаларми може да ти помогне. 10-20 лв.
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

централно

отиваш при Италянеца и си взимаш ново реле ако е от него като го сложи ще тръгне
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

А къде точно се намира това реле?
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Плафона постепенно ли ти изгасва и светва?

Коментар

ogi28b написа:
            Плафона постепенно ли ти изгасва и светва?
            Сега ако ми кажеш какви са тия плафони?

Коментар

е тва де над главата дето е в средата на купето - светлината. Лампата. М/у сенниците.

Коментар

Мда свети си без проблем във всичките позиции.

Коментар

Аз какво питам, ти какво ми отговаряш....Ето накратко - ако плафона ти изгасва и светва постепенно, значи имаш Блок за управление на интегрираните електросистеми. Той управлява И централното, и се намира под жабката - махаш я, и ще видиш една голяма черна кутия. Това е този блок. Не е просто реле. Този блок също управлява плафона, като го кара постепенно и бавно да светва, и също така бавно да угасва, а не изведнъж. Затова питах дали плафона ти изгасва постепенно, за да ти кажа къде е управлението на централното.

Коментар

ogi28b написа:
                    Аз какво питам, ти какво ми отговаряш....Ето накратко - ако плафона ти изгасва и светва постепенно, значи имаш Блок за управление на интегрираните електросистеми. Той управлява И централното, и се намира под жабката - махаш я, и ще видиш една голяма черна кутия. Това е този блок. Не е просто реле. Този блок също управлява плафона, като го кара постепенно и бавно да светва, и също така бавно да угасва, а не изведнъж. Затова питах дали плафона ти изгасва постепенно, за да ти кажа къде е управлението на централното.
                    И аз какво чета не знам....Нещо съм много разсеян :D Ами не изгасва постепено....Гасне си като лампрата у нас....изведнъж и бързо.

Коментар

значи не си със "сложния" блок. Вероятно управлението на централното ти е доста по-лесно. Може наистина да е от някакво реленце малко. Нека някой друг да каже, аз не мога да помогна повече. То не че помогнах с нещо досега де, ама поне пробвах Успех!

Коментар

Working...
                      X