Има ли такова нещо и къде се намира.....Не ми работи централното....Един майстор ми каза, че някакъв модул за централното не ми работил и ми беше извадил едба джаджа, дето прилича на реле(не знам от къде я е извадил, ама твърдеше че е от нея)Лошото е, че я затрих някъде, а сега съм тръгнал да си търся и не знам какво точно да търся
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модул на централното заключване?
Collapse
X
-
Аз какво питам, ти какво ми отговаряш....Ето накратко - ако плафона ти изгасва и светва постепенно, значи имаш Блок за управление на интегрираните електросистеми. Той управлява И централното, и се намира под жабката - махаш я, и ще видиш една голяма черна кутия. Това е този блок. Не е просто реле. Този блок също управлява плафона, като го кара постепенно и бавно да светва, и също така бавно да угасва, а не изведнъж. Затова питах дали плафона ти изгасва постепенно, за да ти кажа къде е управлението на централното.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз какво питам, ти какво ми отговаряш....Ето накратко - ако плафона ти изгасва и светва постепенно, значи имаш Блок за управление на интегрираните електросистеми. Той управлява И централното, и се намира под жабката - махаш я, и ще видиш една голяма черна кутия. Това е този блок. Не е просто реле. Този блок също управлява плафона, като го кара постепенно и бавно да светва, и също така бавно да угасва, а не изведнъж. Затова питах дали плафона ти изгасва постепенно, за да ти кажа къде е управлението на централното.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар