Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разкази в картинки : Рециклиране на фар с лупа Мареа/Браво/а
Collapse
X
-
u_bo
-
Още един доволен от ЕвертЛак ! Преди тях един приятел ги прати на някаква фирма занимаваща се със същата дейност , но ги върнаха пръснати със спрей.Направо паднахме като ги видяхме! Фирмата се казва ТОПЛАК или нещо от сорта (много се ядосах като пристигнаха и смачках бележката от Еконта с имената и т.н. ) .Въпросната фирма се намира в София и уж е фирма за галванизация и нанасяне на разни покрития , включително възстановяване на рефлектори.Имайте едно на ум ако решите да пращате !! Не си струва да се рискува , най-добре е ЕвертЛак , дори ръкавички ти пращат за да не пипаш с ръце рефлекторите :D Няма нужда от снимки , рефлекторите са магазинерски
Коментар
-
u_bo написа:Airfan написа:Вчера отворих едната лупа на Добруджанеца от форума. Неговите рефлектори бяха рециклирани някъде през месец май. От тогава до преди 2-3 дни караше с халогенна крушка. Та, рефлекторите си бяха като нови, така че не е никак лоша работата, която свършват в Евертлак.
Коментар
-
Здравейте, колеги! Може ли някой да ми помогне със съвет. Имам Фиат Пунто2 и искам да си почистя фаровете отвътре, понеже не светят добре. Лупите на късите са жълти и имат някакви ситни петънца. Не се наемам да ги разглобя "на сляпо". Съгласен съм да ги дам и на рециклиране, ако знаете майстор в София. Благодаря за помощта! ПоздравиFiat Punto II; 1,9D; 60hp
Коментар
-
Не те съветвам да експериментираш с нечувани фирми.Преди да ги пратя в Евертлак ги дадох на приятел да ги прати с неговите в София някъде и ... после се наложи да заминат за гр.Стрелча (Евертлак) , че да заприличат на нещо Фаровете си ги разглобяваш , обаждаш се първо на телефона , който е оставен в сайта на фирмата и чак тога се пращат Нищо не се праща на сляпо
Коментар
-
idkedikov написа:Не те съветвам да експериментираш с нечувани фирми.Преди да ги пратя в Евертлак ги дадох на приятел да ги прати с неговите в София някъде и ... после се наложи да заминат за гр.Стрелча (Евертлак) , че да заприличат на нещо Фаровете си ги разглобяваш , обаждаш се първо на телефона , който е оставен в сайта на фирмата и чак тога се пращат Нищо не се праща на сляпоFiat Punto II; 1,9D; 60hp
Коментар
-
Немога да не се похваля от добре свършената работа на ЕвертЛак... наскоро купих фарове от Мареа и мислех направо да им сложа ксенона...но колегата Ivan_Dice ме разубеди и след като отворихме фаровете и аз се разубедих.. пратихме ги за рециклиране и сега разликата е огромна... не се чудете пращайте- на мен ми взеха по 18 лв на отражател.Fiat Bravo 1.2 16V, 99г. -
"Колата е като жената: обичаш ли си я , колкото и да ти харчи, няма значение"
Коментар
-
u_bo
Pashov написа:Немога да не се похваля от добре свършената работа на ЕвертЛак... наскоро купих фарове от Мареа и мислех направо да им сложа ксенона...но колегата Ivan_Dice ме разубеди и след като отворихме фаровете и аз се разубедих.. пратихме ги за рециклиране и сега разликата е огромна... не се чудете пращайте- на мен ми взеха по 18 лв на отражател.
Коментар
-
Вдигам темата защото ме интересува този въпрос, относно фасунгите:Airfan написа:Чудя се дали в Еверт Лак ще ги направят заедно с фасунгите?
Коментар
-
nikolce написа:Вдигам темата защото ме интересува този въпрос, относно фасунгите:Airfan написа:Чудя се дали в Еверт Лак ще ги направят заедно с фасунгите?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар