Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разкази в картинки : Рециклиране на фар с лупа Мареа/Браво/а

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    Вчера отворих едната лупа на Добруджанеца от форума. Неговите рефлектори бяха рециклирани някъде през месец май. От тогава до преди 2-3 дни караше с халогенна крушка. Та, рефлекторите си бяха като нови, така че не е никак лоша работата, която свършват в Евертлак.
    е ако беше и снимал

Коментар

Още един доволен от ЕвертЛак ! Преди тях един приятел ги прати на някаква фирма занимаваща се със същата дейност , но ги върнаха пръснати със спрей.Направо паднахме като ги видяхме! Фирмата се казва ТОПЛАК или нещо от сорта (много се ядосах като пристигнаха и смачках бележката от Еконта с имената и т.н. ) .Въпросната фирма се намира в София и уж е фирма за галванизация и нанасяне на разни покрития , включително възстановяване на рефлектори.Имайте едно на ум ако решите да пращате !! Не си струва да се рискува , най-добре е ЕвертЛак , дори ръкавички ти пращат за да не пипаш с ръце рефлекторите :D Няма нужда от снимки , рефлекторите са магазинерски

Коментар

u_bo написа:
        Airfan написа:
        Вчера отворих едната лупа на Добруджанеца от форума. Неговите рефлектори бяха рециклирани някъде през месец май. От тогава до преди 2-3 дни караше с халогенна крушка. Та, рефлекторите си бяха като нови, така че не е никак лоша работата, която свършват в Евертлак.
        е ако беше и снимал
        Да снимам ама то няма нищо за снимане - както са излезнали от кутията след рециклирането, така бяха и сега!

Коментар

Ето нагледно т.н. ефект ЕвертЛак Before AfterФаровете сега се виждат дори и на мокър асфалт , а преди росне ли и забравям , че имам фарове Ще гледам да направя някоя снимка тия нощи :D

Коментар

Здравейте, колеги! Може ли някой да ми помогне със съвет. Имам Фиат Пунто2 и искам да си почистя фаровете отвътре, понеже не светят добре. Лупите на късите са жълти и имат някакви ситни петънца. Не се наемам да ги разглобя "на сляпо". Съгласен съм да ги дам и на рециклиране, ако знаете майстор в София. Благодаря за помощта! Поздрави
            Fiat Punto II; 1,9D; 60hp

Коментар

Не те съветвам да експериментираш с нечувани фирми.Преди да ги пратя в Евертлак ги дадох на приятел да ги прати с неговите в София някъде и ... после се наложи да заминат за гр.Стрелча (Евертлак) , че да заприличат на нещо Фаровете си ги разглобяваш , обаждаш се първо на телефона , който е оставен в сайта на фирмата и чак тога се пращат Нищо не се праща на сляпо

Коментар

idkedikov написа:
                Не те съветвам да експериментираш с нечувани фирми.Преди да ги пратя в Евертлак ги дадох на приятел да ги прати с неговите в София някъде и ... после се наложи да заминат за гр.Стрелча (Евертлак) , че да заприличат на нещо Фаровете си ги разглобяваш , обаждаш се първо на телефона , който е оставен в сайта на фирмата и чак тога се пращат Нищо не се праща на сляпо
                Мерси за съвета! Явно Еверталк са монопилистите в занаята и ще трябва да търсим контакти с тях
                Fiat Punto II; 1,9D; 60hp

Коментар

Аз възстановявам рефлектори

Възтановявам рефлектори стават като нови време за работа 48 часа,ако не сте от Плевен пращате ги по Еконт или друга куриерска фирма възстановявам ги и ги връщам тел.0887341383 и 0876341383 Ивайло

Коментар

Аз възстановявам рефлектори

Възтановявам рефлектори стават като нови време за работа 48 часа,ако не сте от Плевен пращате ги по Еконт или друга куриерска фирма възстановявам ги и ги връщам тел.0887341383 и 0876341383 Ивайло

Коментар

Немога да не се похваля от добре свършената работа на ЕвертЛак... наскоро купих фарове от Мареа и мислех направо да им сложа ксенона...но колегата Ivan_Dice ме разубеди и след като отворихме фаровете и аз се разубедих.. пратихме ги за рециклиране и сега разликата е огромна... не се чудете пращайте- на мен ми взеха по 18 лв на отражател.
                      Fiat Bravo 1.2 16V, 99г. -

"Колата е като жената: обичаш ли си я , колкото и да ти харчи, няма значение"

Коментар

Pashov написа:
                        Немога да не се похваля от добре свършената работа на ЕвертЛак... наскоро купих фарове от Мареа и мислех направо да им сложа ксенона...но колегата Ivan_Dice ме разубеди и след като отворихме фаровете и аз се разубедих.. пратихме ги за рециклиране и сега разликата е огромна... не се чудете пращайте- на мен ми взеха по 18 лв на отражател.
                        значи са вдигнали цените

Коментар

Пичове аз ползвах услугите на един мъж от Плевен рефлекторите нямаха разлика със новите ако не съм грешка телефона му е 0887341383 все още са като нови а ги правих преди година! за двете лупи на мареа ми взе 20лв. по 10лв. на лупа

Коментар

Човеко пусни си тема че правиш рефлектори, в раздел "сервизи и магазини". Тази тема не е за това.
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Вдигам темата защото ме интересува този въпрос, относно фасунгите:
                              Airfan написа:
                              Чудя се дали в Еверт Лак ще ги направят заедно с фасунгите?
                              Махахте ли фасунгите, или?ЕДИТ:Иначе ето как изглеждат моите рефлектори:http://img850.imageshack.us/img850/5...01608g.jpgНе са станали на юфка, ама не са и перфектни, особено единият.
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                                Вдигам темата защото ме интересува този въпрос, относно фасунгите:
                                Airfan написа:
                                Чудя се дали в Еверт Лак ще ги направят заедно с фасунгите?
                                Махахте ли фасунгите, или?ЕДИТ:Иначе ето как изглеждат моите рефлектори:http://img850.imageshack.us/img850/5...01608g.jpgНе са станали на юфка, ама не са и перфектни, особено единият.
                                Да правят ги! Аз им изпратих рефлекторчето заедно с цокъла за крушката отзад - не им пречи.

Коментар

Working...
                                X