За тези, които търсят пластмасата (адаптер) за стандартен CD плейър на мястото на оригиналното: "Италсервиз" под моста на кръговото на 4-ти км. В магазина предлагат оригинална "италианска" за 35 лв. На снимката може да видите как се получава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Механичен адаптер за CD player
Collapse
X
-
колега ако ти снимам мойто - ще разбереш каква е разликатакойто си купи от тия от 25 лева - както направих аз - все едно ги е запалил 25-те лева със запалка пластмасата от 25 лева не струва и 1 лев понеже нито пасва нито се защипва като хората освен това е различна на цвят - ужаса колегата който е пуснал темата - сигурен ли си че имат в наличност повече бройки за да знам дали да ходя да взимамFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Явно в този сервиз продължават да надуват цените и да разправят приказки на клиентите си. Доколкото може да се види от снимките, моят е абсолютно същият. Само че купен за 22 лв. (или 23 беше?) От Александър ауто. И той беше в опаковка със съответните надписи.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Явно в този сервиз продължават да надуват цените и да разправят приказки на клиентите си. Доколкото може да се види от снимките, моят е абсолютно същият. Само че купен за 22 лв. (или 23 беше?) От Александър ауто. И той беше в опаковка със съответните надписи.
Коментар
-
Колега, не писах, за да те дразня, просто ме доядя на въпросния сервиз (който аз за себе си отдавна съм отписал). Иначе, наистина вече няма смисъл да се ядосваш - 10 лв. къде не отишли в крайна сметка! По-важното е, че сега вече знаеш: да четеш форума е приятно и полезно. И пести пари. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
porosenoq написа:колега къде го това Т&Н кар ? да отивам натам утре ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
stan.s написа:Грозни са тия преходници Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 ,даже и да имаш хубаво радио.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар