За тези, които търсят пластмасата (адаптер) за стандартен CD плейър на мястото на оригиналното: "Италсервиз" под моста на кръговото на 4-ти км. В магазина предлагат оригинална "италианска" за 35 лв. На снимката може да видите как се получава
Колега... аз не виждам нищо специално в този преходник! Прилича на стандартният, който се намира за около 25лв. Снимай ги със светкавица, или така, че да не пада светлина в снимащото устройство, може да се окаже нещо по-специално!
колега ако ти снимам мойто - ще разбереш каква е разликатакойто си купи от тия от 25 лева - както направих аз - все едно ги е запалил 25-те лева със запалка пластмасата от 25 лева не струва и 1 лев понеже нито пасва нито се защипва като хората освен това е различна на цвят - ужаса колегата който е пуснал темата - сигурен ли си че имат в наличност повече бройки за да знам дали да ходя да взимам
Fiat Tipo Turbo Integrale | poweredby ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Ето малко по-добри снимки, доколкото могат да са с телефон Трудно ги дадох тия 35 лв. ама като я сложих ми хареса как стана. Аз ходих вчера и видях, че имаше налични около 4-5 бр. на стелажите. Плюс това са пакетирани и имат стикери за оригинални...Ама кой знае :D
Явно в този сервиз продължават да надуват цените и да разправят приказки на клиентите си. Доколкото може да се види от снимките, моят е абсолютно същият. Само че купен за 22 лв. (или 23 беше?) От Александър ауто. И той беше в опаковка със съответните надписи.
Явно в този сервиз продължават да надуват цените и да разправят приказки на клиентите си. Доколкото може да се види от снимките, моят е абсолютно същият. Само че купен за 22 лв. (или 23 беше?) От Александър ауто. И той беше в опаковка със съответните надписи.
Примирих се с мисълта, че съм дал повече пари Здраве да е!
Колега, не писах, за да те дразня, просто ме доядя на въпросния сервиз (който аз за себе си отдавна съм отписал). Иначе, наистина вече няма смисъл да се ядосваш - 10 лв. къде не отишли в крайна сметка! По-важното е, че сега вече знаеш: да четеш форума е приятно и полезно. И пести пари. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
Грозни са тия преходници Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 ,даже и да имаш хубаво радио.
Чак пък грозни... като изхвърлиш оригиналното радио и сложиш МР3 плеър и изведнъж колата ти се изпълни със звук, усетиш удобство при използването на дискове и флашки, много бързо се свиква с визията!
Коментар