добре де, ти сам си видя грешката Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 ...
Я пак? :D Интересни типове има сред нас... опитваш се да помогнеш на някого уточнявайки и най-малките детайли, споделяш това с, което си се сблъсквал за да намалиш главоблъсканицата на този, който пита, а все се намира някой да ти се метне на врата!? Защо?
Еми колеги,грешката е моя аз съм останал с грешно впечатление.И който напише нещо което после се окаже грешка,а е имал за цел да помогне да знае че това е спам.И му другото несе впрягам.
Не искам да отварям нова тема затова пиша тук.Релето за мигачите ми-карам Марея Комби 1.6-също ли се намира под волана?Спряха да ми работят мигачите.Колеги помагайте!
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX
Не искам да отварям нова тема затова пиша тук.Релето за мигачите ми-карам Марея Комби 1.6-също ли се намира под волана?Спряха да ми работят мигачите.Колеги помагайте!
Значи махаш трите болчета на кората под волана и ще видиш една малка правоъгълна синя кутия която представлява релето за мигачите сваляш я и слагаш новото предварително закупено такова ориентировъчно мойто си го взех миналата година октомври за 15лв и си готов с чисто нови и цукащи мигачи.
Значи махаш трите болчета на кората под волана и ще видиш една малка правоъгълна синя кутия която представлява релето за мигачите сваляш я и слагаш новото предварително закупено такова ориентировъчно мойто си го взех миналата година октомври за 15лв и си готов с чисто нови и цукащи мигачи.
Благодаря много.Намерих я гадинката.Нещо обаче е заяла и не мога да я махна.Да няма нещо скрито, което да я придържа?
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX
Коментар