Някой може лид ами каже къде точно и кое точно е релето за мигачите, понеже от време на време оставам без грам мигачи.....Както си работя и и изведнъж спират...След известно време пак започват да работят. Ама си доста гадно така особено в София....Някой ако знае моля да помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реле за мигачите.
Collapse
X
-
Хмм...Сега ходих да видя как е положението, ама май нещо не съм разбрал.Говорите за кората която е точно под волана и се сържи на 3 болта...една такава тъмно черна или за сивата кора дето е на бушоните, която се държи на два пластмасови болта.Аз махах тая сивата, обаче не намерих такова реле там.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
ogi28b написа:Ето, Pecata даже си няма идея за каква кола говорим, но важно е че помага. Това е спам в най-чист вид, обаче не издържам!Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:И кое му е спамското на поста ми.В първия си пост автора не е казал за каква кола става въпрос и се предполага че е тази от подписа му (браво).95% съм сигурен в написаното в спамския пост.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:pecata написа:И кое му е спамското на поста ми.В първия си пост автора не е казал за каква кола става въпрос и се предполага че е тази от подписа му (браво).95% съм сигурен в написаното в спамския пост.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:кажи и на нас да знаем вече, че да не ни се караш по-натам п.с. прегледах форума- темата не е дискутирана толкова много, а навсякъде инфото за местоположението му е едно- кората под волана. както и начина за ремонт- презапояване на спойките. та къде е това реле при колата на колегата, която не е браво 1.9 тд?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:pakumba написа:кажи и на нас да знаем вече, че да не ни се караш по-натам п.с. прегледах форума- темата не е дискутирана толкова много, а навсякъде инфото за местоположението му е едно- кората под волана. както и начина за ремонт- презапояване на спойките. та къде е това реле при колата на колегата, която не е браво 1.9 тд?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:да де, ама въпроса е, че колегата не е писал, че релето се намира на друго място освен под кората. или поне аз така разбирам поста му. "Релето за мигачите (и аварийните) е синио на цвят.На самия блок на който са закачени тези релета има до всяко реле означение.Търсиш номер Е2 и релето до него е това което ти трябва."Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар