Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реле за мигачите.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Реле за мигачите.

Някой може лид ами каже къде точно и кое точно е релето за мигачите, понеже от време на време оставам без грам мигачи.....Както си работя и и изведнъж спират...След известно време пак започват да работят. Ама си доста гадно така особено в София....Някой ако знае моля да помогне.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

на моето бензиново са под волана- маха се кората едно голямо реле. пробвай като спре да го праснеш под волана.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Точно под волана. Сваляш пластмасовата кора, която се държи на 3-4 винта поглеждаш отдолу и го виждаш - най-често синя пластмасова кутийка.
      Peugeot 301
      Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Хмм...Сега ходих да видя как е положението, ама май нещо не съм разбрал.Говорите за кората която е точно под волана и се сържи на 3 болта...една такава тъмно черна или за сивата кора дето е на бушоните, която се държи на два пластмасови болта.Аз махах тая сивата, обаче не намерих такова реле там.
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

абе кората на кормилния прът- демек под лостчетата на чистачиките точно. не сивата
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Кората под волана е една-единствена! Всичко друго не е "кора под волана".А търсачките на форума са две, но и двете дават сходни резултати, като напишеш "реле мигачи". кой ли ще е първият с тема "Потят ми се стъклата ПОМОООЩ!!!!"

Коментар

Релето за мигачите (и аварийните) е синио на цвят.На самия блок на който са закачени тези релета има до всяко реле означение.Търсиш номер Е2 и релето до него е това което ти трябва.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Ето, Pecata даже си няма идея за каква кола говорим, но важно е че помага. Това е спам в най-чист вид, обаче не издържам!

Коментар

ogi28b написа:
                  Ето, Pecata даже си няма идея за каква кола говорим, но важно е че помага. Това е спам в най-чист вид, обаче не издържам!
                  И кое му е спамското на поста ми.В първия си пост автора не е казал за каква кола става въпрос и се предполага че е тази от подписа му (браво).95% съм сигурен в написаното в спамския пост.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                    И кое му е спамското на поста ми.В първия си пост автора не е казал за каква кола става въпрос и се предполага че е тази от подписа му (браво).95% съм сигурен в написаното в спамския пост.
                    Да де... ама ще се окаже, че именно тези 5 процента ти изиграват лоша шега! Релето не е там, където го описваш. Темата е дискутирана десетки пъти!Geraka виждам, че си от София, пиши на лични да се разберем да минеш към нас, ще ти оправя релето за 15 минути.
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                      pecata написа:
                      Да де... ама ще се окаже, че именно тези 5 процента ти изиграват лоша шега! Релето не е там, където го описваш. Темата е дискутирана десетки пъти!Geraka виждам, че си от София, пиши на лични да се разберем да минеш към нас, ще ти оправя релето за 15 минути.
                      кажи и на нас да знаем вече, че да не ни се караш по-натам п.с. прегледах форума- темата не е дискутирана толкова много, а навсякъде инфото за местоположението му е едно- кората под волана. както и начина за ремонт- презапояване на спойките. та къде е това реле при колата на колегата, която не е браво 1.9 тд?
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                        кажи и на нас да знаем вече, че да не ни се караш по-натам п.с. прегледах форума- темата не е дискутирана толкова много, а навсякъде инфото за местоположението му е едно- кората под волана. както и начина за ремонт- презапояване на спойките. та къде е това реле при колата на колегата, която не е браво 1.9 тд?
                        Темата е дискутирана поне 5 пъти! Във всяка една аз и Оги обесняваме, къе е релето и, как се ремонтира. Преполагам, че не само на TD100 релето е под волана. За JTD за, което иде реч съм убеден, че е на същото място, за другите не знам! Лесно се установява, като се пуснат аварийките и започнеш да се ослушваш. Релето се ремонтира, като се презапоят спойките на трите пластинки (контактите му) към платката. Хайде някой де дойде да му го изремонтирам, че да направя малко снимки и темата стане Важна, че ми писна да пиля едно и също! :D

Коментар

pecata не се впрягай така. Автора си говори за колата, която е браво, чието реле е под волана, под долната кора. Ти говориш за ТИПО или бъркам?ред. : Да, и на ЖТД Браво/а релето отново е там, под долната кора на волана.

Коментар

Vladim написа:
                            pakumba написа:
                            Темата е дискутирана поне 5 пъти! Във всяка една аз и Оги обесняваме, къе е релето и, как се ремонтира. Преполагам, че не само на TD100 релето е под волана. За JTD за, което иде реч съм убеден, че е на същото място, за другите не знам! Лесно се установява, като се пуснат аварийките и започнеш да се ослушваш. Релето се ремонтира, като се презапоят спойките на трите пластинки (контактите му) към платката. Хайде някой де дойде да му го изремонтирам, че да направя малко снимки и темата стане Важна, че ми писна да пиля едно и също! :D
                            да де, ама въпроса е, че колегата не е писал, че релето се намира на друго място освен под кората. или поне аз така разбирам поста му. "Релето за мигачите (и аварийните) е синио на цвят.На самия блок на който са закачени тези релета има до всяко реле означение.Търсиш номер Е2 и релето до него е това което ти трябва."
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                              да де, ама въпроса е, че колегата не е писал, че релето се намира на друго място освен под кората. или поне аз така разбирам поста му. "Релето за мигачите (и аварийните) е синио на цвят.На самия блок на който са закачени тези релета има до всяко реле означение.Търсиш номер Е2 и релето до него е това което ти трябва."
                              Колега... недей да му бъдеш адвокат, защото и ти не си прав! :D Релето под волана е едно единствено и около него няма други, или бушонно табло. Хайде остави ние, които сме си ръчкали таз джаджа по колите да споделим мнение.

Коментар

Working...
                              X