Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реле за мигачите.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добре де, ти сам си видя грешката Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 пък и аз съм го свалял за ремонт, ама моето мина само с пръскане с вд- 1 година оттогава
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
      добре де, ти сам си видя грешката Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 ...
      Я пак? :D Интересни типове има сред нас... опитваш се да помогнеш на някого уточнявайки и най-малките детайли, споделяш това с, което си се сблъсквал за да намалиш главоблъсканицата на този, който пита, а все се намира някой да ти се метне на врата!? Защо?
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Еми колеги,грешката е моя аз съм останал с грешно впечатление.И който напише нещо което после се окаже грешка,а е имал за цел да помогне да знае че това е спам.И му другото несе впрягам.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

Не искам да отварям нова тема затова пиша тук.Релето за мигачите ми-карам Марея Комби 1.6-също ли се намира под волана?Спряха да ми работят мигачите.Колеги помагайте!
          "Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
          Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX

Коментар

Parabellum написа:
            Не искам да отварям нова тема затова пиша тук.Релето за мигачите ми-карам Марея Комби 1.6-също ли се намира под волана?Спряха да ми работят мигачите.Колеги помагайте!
            Значи махаш трите болчета на кората под волана и ще видиш една малка правоъгълна синя кутия която представлява релето за мигачите сваляш я и слагаш новото предварително закупено такова ориентировъчно мойто си го взех миналата година октомври за 15лв и си готов с чисто нови и цукащи мигачи.
            Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Harzulov написа:
              Parabellum написа:
              Значи махаш трите болчета на кората под волана и ще видиш една малка правоъгълна синя кутия която представлява релето за мигачите сваляш я и слагаш новото предварително закупено такова ориентировъчно мойто си го взех миналата година октомври за 15лв и си готов с чисто нови и цукащи мигачи.
              Благодаря много.Намерих я гадинката.Нещо обаче е заяла и не мога да я махна.Да няма нещо скрито, което да я придържа?
              "Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
              Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX

Коментар

Working...
              X