HELP! E1 и Е2 грешки на табло на парно на TEMPRA ’92 TD проблема ми е следния, темпрата е варианта със дигитален панел на парното в колата, та парното когато си иска работи и показва желаните градуси, и духа от където му кажеш, така в следващия момнет изписва Е1 или Е2 /или и 2 те започват да се редуват 1 след друго/! след като колата е угасена, и се запали отново обикновено парното работи известно време и след това пак спира! смених термостат /по друга причина/ и за около седмица проблема го нямаше /изглежда нещо се е наместило но не за дълго/ но сега пак не работи! какво да правя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
HELP! E1 и Е2 грешки на табло на парно на TEMPRA '92 TD
Collapse
X
-
HELP! E1 и Е2 грешки на табло на парно на TEMPRA ’92 TD проблема ми е следния, темпрата е варианта със дигитален панел на парното в колата, та парното когато си иска работи и показва желаните градуси, и духа от където му кажеш, така в следващия момнет изписва Е1 или Е2 /или и 2 те започват да се редуват 1 след друго/! след като колата е угасена, и се запали отново обикновено парното работи известно време и след това пак спира! смених термостат /по друга причина/ и за около седмица проблема го нямаше /изглежда нещо се е наместило но не за дълго/ но сега пак не работи! какво да правя?
-
за платката
hit-ko написа:HELP! E1 и Е2 грешки на табло на парно на TEMPRA ’92 TD проблема ми е следния, темпрата е варианта със дигитален панел на парното в колата, та парното когато си иска работи и показва желаните градуси, и духа от където му кажеш, така в следващия момнет изписва Е1 или Е2 /или и 2 те започват да се редуват 1 след друго/! след като колата е угасена, и се запали отново обикновено парното работи известно време и след това пак спира! смених термостат /по друга причина/ и за около седмица проблема го нямаше /изглежда нещо се е наместило но не за дълго/ но сега пак не работи! какво да правя?Nissan Sunny N14 sedan 1.6 16V TWINCAM
PETROL/LPG, pioneer P7600
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар