Колата ми е 2001 година с ниво на оборудване HLX, но оригалното радио, което е по-новия модел и може да управлява чейнджър е махнато и е сложено такова от стария модел, което не може да управлява чейнджър, но все пак ми върши работа, аз много дискове не слушам.Ако го закарам на електричар ще може ли да го направи да се управлява от волана?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за радио на Мареа
Collapse
X
-
Re: Въпрос за радио на Мареа
bagercho написа:Колата ми е 2001 година с ниво на оборудване HLX, но оригалното радио, което е по-новия модел и може да управлява чейнджър е махнато и е сложено такова от стария модел, което не може да управлява чейнджър, но все пак ми върши работа, аз много дискове не слушам.Ако го закарам на електричар ще може ли да го направи да се управлява от волана?
-
bagercho написа:Ама от морга ли или в Ауто Италия го продават.А там оригиналното СД продават ли и колко струва?Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
stan.s написа:Дали от морга или от форума си вземи на старо едно радио с управление на чейнджър изкарай един изход за Мр3-ка и си готов. Ново оригинално СD от Ауто Италия към 5-600 лв.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Продавам оригиналният касетофон за Мареа с възможност да управлява чейнджър, управляем от волана. Има лек "визуален" дефект на дисплея - зеленото е леко замърсено, цена: 50лв.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар