Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бутон за аларма

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бутон за аларма

Здравейте колеги!Проблема ми е следния......Когато купих колата, видях, че няма бутон за алармата на задния капак (фиат БРАВА)забелязах, че има осветление на самия багажник, но бутона, който е в ключалката, не е свързан със другите бутони на вратите. Има ли някой идея, как да направя това, как да го свържа, или ще трябва да се монтира отделен бутон и да се изтегли кабел до най близкия бутон

Ако ти е просто за да задейства алармата просто вземаш ток от плафона в багажника.При отваряне светва т.е. дава контакт и се задейства алармата или аз не съм ти разбрал точно въпроса.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
      Ако ти е просто за да задейства алармата просто вземаш ток от плафона в багажника.При отваряне светва т.е. дава контакт и се задейства алармата или аз не съм ти разбрал точно въпроса.
      Е... нали плафона се "пали" от бутона на задния капак? Аз съм си решил проблема, като към зад плафончето съм зложил едно реле, което се включва, когато светва плафончето. Самото реле пък подава минус към задния плафон в салона. Жицата за него се хваща лесно - от края на седалките в ляво и върви нагоре. По този начин като отвориш задния капак светва осветлението в купето и алармата ще получи сигнал за активиране.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

благодаря ви колеги!

Коментар

Working...
        X