Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

I-pod. mp3. на фиат радио и идеи как да го тунинговаме.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не се занимавайте с глупости... Купете си един хубав плеър за 200-300 лв. една приставка за 25 и готово!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Не се занимавайте с глупости... Купете си един хубав плеър за 200-300 лв. една приставка за 25 и готово!
      Лошо няма,който иска да си купи.
      Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

предимството на xcarlink е че може да си позваш контролите на фабричното радио - особенно привлекателно е ако има контрол от волана - както на някои мареи и други подобни

Коментар

u_bo написа:
          предимството на xcarlink е че може да си позваш контролите на фабричното радио - особенно привлекателно е ако има контрол от волана - както на някои мареи и други подобни
          Аудиосистемите в колите ни са физически и морално остарели. Не виждам смисъл да се вкарват пари в съживяването на труп, още повече, че повечето устройства не изкарват добър звук. Всеки сам преценява, как и, какво да инвестира.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз си купих чейнджър с 6 диска и си карам с фабричното радио на мареата. И без това не спя в нея, че да инвестирам 200-300лв за по-добра музика, която ако я забравя някой път - ще ми я "вземат" за назидание. Хайде сега, ако карах по 200-300км/ден щях да мисля за нещо по-добро (евентуално), но за сега радио + CD-Audio (без да се разваля в МП3)... си ми стигат.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
              Аз си купих чейнджър с 6 диска и си карам с фабричното радио на мареата. И без това не спя в нея, че да инвестирам 200-300лв за по-добра музика, която ако я забравя някой път - ще ми я "вземат" за назидание. Хайде сега, ако карах по 200-300км/ден щях да мисля за нещо по-добро (евентуално), но за сега радио + CD-Audio (без да се разваля в МП3)... си ми стигат.
              Байко, ама чейнджър, който е оригинален или друг модел. Всъщност друг модел, освен на Грундиг, може ли да се закачи?
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
                jenshen73 написа:
                Байко, ама чейнджър, който е оригинален или друг модел. Всъщност друг модел, освен на Грундиг, може ли да се закачи?
                Според мен може,само кабела с буксите трябва да се паснат.

Коментар

На мен еиииииииииии така ми харесва колата за вас незнам
                  Прикачени файлове

Коментар

Красив преходникhttp://link.marktplaats.nl/205716407

Коментар

:D

Коментар

Миналата седмица сложихме X-carlink на едно Пежо 307 и искам да ви кажа, че си заслужава.Взехме една флашка 8GB и качихме 1200 МР3 Сега няма да ги сменя 2-3 години.Запазва се управлението от волана, седи си оригиналната система и т.н. Естетически и музикално е издържано.Другата седмица ще направя подарък на Алфа-та и тя ще свирне като хората
                        http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                        Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                        FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                        FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

БТВ е ибей има такова нещо, аз даже бях на крачка да си купя. Но реших първо да пробвам с касетка, която ми излезе 3 лв. с доставка. Сега седи в жапката, след като ми дойде и ФМ трансформера. Доволем съм от него. Само трябва да сменя колоните на вратите и заспива музиката. Не искам да сменям фейса. Кефи ме повече с оригиналното, поне засега. Само чейнджър не мога да си намеря, на прилична цена. Сега извън темата, макар отговорът да е логичен. Но да попитам. Мулти волан от Мареа може ли да се сложи на Браво?
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

В E-bay го има, но цената с доставка излиза близо 200 лв. и нямаш гаранция.По-добре да си го купиш от тук за 237 лв. с ДДС, да си вземеш ДДС-то и да имаш 1 година гаранция
                            http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                            Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                            FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                            FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

svetkos_ написа:
                              jenshen73 написа:
                              Оригинален чейнджър заедно с още един касетофон и радио към него
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз с 237лв. ще се оженя...П.П. Тия хора познават ли парите.
                                Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
                                Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
                                Fiat Punto II 1.2 8V 00'
                                ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

Working...
                                X