Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

I-pod. mp3. на фиат радио и идеи как да го тунинговаме.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

I-pod. mp3. на фиат радио и идеи как да го тунинговаме.

Колеги,моля ако някой знае как да си тунинговаме фабричните радия така ,че да сме във крак с модата и същевременно да си запазим добрия стайлинг на интерйора да сподели опита си От личен опит :имах супер CD в колата(брава),но не ме кефеше както фабричното радио и го махнах.После ползвах фабричното известно време и взе да ме доедява,че немога да ползвам всички екстри на CD-to. и така Сигурен съм,че можем да комбинираме нещата така ,че да си запазим интерйора на колите и същевременно да ползваме всички нововъведения.това го видях в холанския фиат форум. Може да свърши на някой работа.http://users.telenet.be/myfiles/brav...%20radio.pdfА това е за моделите.http://www.fiatbravo.hu/leirasok/view.php?id=60
    Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Брей интересни модели имало.....това с CD е добро :P Има ли някой от форума с фабрично CD Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

за да работи мп-3 то трябва да има касета в радиото.

Коментар

Попаднах в нета на ръководство за правене на кабелче за МП3 плеър.
        Прикачени файлове
        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

TIP написа:
          Аз имам такъв кабел. Готов е, така го купих. Поръчах си го от E-bay.Останах с впечатление, че е като X-carlink, но после разбрах, че е само за МР3.Сега ще купувам X-carlink, защото искам да си го управлявам като чейнджър така, че ако някой иска ще му продам кабела?
          http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
          Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
          FIAT Punto 02' 1.9 JTD
          FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Dodo 155 написа:
            TIP написа:
            Аз имам такъв кабел. Готов е, така го купих. Поръчах си го от E-bay.Останах с впечатление, че е като X-carlink, но после разбрах, че е само за МР3.Сега ще купувам X-carlink, защото искам да си го управлявам като чейнджър така, че ако някой иска ще му продам кабела?
            xcarlink за ФИАТ не съм срещал по нет-а ! ти какъв точно ще взимаш?Добре е да пуснеш после снимки ако ще се наложи преработка на конекторите.

Коментар

u_bo написа:
              Dodo 155 написа:
              TIP написа:
              xcarlink за ФИАТ не съм срещал по нет-а ! ти какъв точно ще взимаш?Добре е да пуснеш после снимки ако ще се наложи преработка на конекторите.
              Колега,какво е това Х-carlink

Коментар

Вграден висококачествен MP3/WMA декодер.Подържа USB устройства (флаш памет и др.) и стерео букса.Директна връзка със CD качество на звука.Без FM модулация или батерии.Пълен контрол от бутоните на волана и панела на радиото.Третира се от заводската аудио система като CD changer.Автоматично стартиране при включване.Запаметява мястото до което е стигнало просвирването.Bluetooth Hands Free.Подържа Bluetooth A2DP. цитат
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                  Вграден висококачествен MP3/WMA декодер.Подържа USB устройства (флаш памет и др.) и стерео букса.Директна връзка със CD качество на звука.Без FM модулация или батерии.Пълен контрол от бутоните на волана и панела на радиото.Третира се от заводската аудио система като CD changer.Автоматично стартиране при включване.Запаметява мястото до което е стигнало просвирването.Bluetooth Hands Free.Подържа Bluetooth A2DP. цитат
                  Уаааау :D това нещо е супер,дайте снимка да го видим.И от къде може да си до купим

Коментар

Етo Колеги как стоят нещата с тези устройства ...1-то е Xcarlink : http://www.xcarlink-bg.com/2-то е Loudlink : http://loudlink.eu/webshop/index.php Значи 2-то е само за Италиански автомобили , става за абсолютно всички коли от марката Fiat ... Тук в България незнам дали може да се намери !А 1-то може да се намери тук , но не става на всеки Fiat ... Примера е Fiat Stilo ...
                    Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

Те я пък какви са тез цени които са обявили хората за толкова пари коли си копуват .Тая дранкулка е много хубава но много скъпа,от Китай сигурно идва на 10 лв ама някой трябва да се разрови из нета както преди беше с Фм трансмистерите.
                      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

тия имат ли акълмай ще търсим други изобретения.

Коментар

Май не останахте с добри впечатления от цените на тези Устройства . . .
                          Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

от ebay.de може да се вземе за около 150 - до 200 лв. за модела със синзъб,но проблема е чер не съм виждал за ФИАТ.отделно че колата ми няма контрол на радиото от волана.иначе работата на екскарлинк-а НЯМА НИЩО ОБЩО с ЕФЕМ трансмитерите.качеството е несравнимо по-добро !!!

Коментар

u_bo написа:
                              от ebay.de може да се вземе за около 150 - до 200 лв. за модела със синзъб,но проблема е чер не съм виждал за ФИАТ.отделно че колата ми няма контрол на радиото от волана.иначе работата на екскарлинк-а НЯМА НИЩО ОБЩО с ЕФЕМ трансмитерите.качеството е несравнимо по-добро !!!
                              каква е разликата между 2-та модела.

Коментар

Working...
                              X