Здравейте Фият маняци скоро ми се яви проблем с халогените на моят Фиат Браво някой знае ли къде се намира релето за тях Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Халогени Браво
Collapse
X
-
viperecordsЕтикети: –
-
viperecords
-
viperecords
s
Явно никой няма да ми каже тъкмо си бях помислил че никой не иска да ми пише щото съм но тука но все пак "blader" благодаря ти за съчувствието май ми стана голям приятел :P
Коментар
-
Re: s
viperecords написа:Явно никой няма да ми каже тъкмо си бях помислил че никой не иска да ми пише щото съм но тука но все пак "blader" благодаря ти за съчувствието май ми стана голям приятел :PTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:viperecords написа:Явно никой няма да ми каже тъкмо си бях помислил че никой не иска да ми пише щото съм но тука но все пак "blader" благодаря ти за съчувствието май ми стана голям приятел :PFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
viperecords
.
да наистина си е слабото и мястоа днес ми се скъса жилото на съединителя мамка му ама го оправих срещу 50 кинта
Коментар
-
blader написа:stef написа:viperecords написа:Явно никой няма да ми каже тъкмо си бях помислил че никой не иска да ми пише щото съм но тука но все пак "blader" благодаря ти за съчувствието май ми стана голям приятел :PFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
viperecords
.
На някоий ако му се наложи вече знам къде е отваряте си жабката поглеждате нагоре има две винтчета които се отвартат на ръка по този начин пада едно капаче и хоп отдолу е фул с релета и кабели
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар