Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хайде на новата карта на ТАсправка - http://forum.pocketbulgaria.com/view...042&start=1770
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Давайте някакви други карти, че тая на ТА 100м в града ги няма за нищо, изтърва яко пресечки и "желаете ли да промените .. бла бла". Примерно има кръстовище и едновременно отбивка вдясно и вместо да ме прекара през отбивката ме праща на светофара. А 100м в Созопол или Приморско са си доста разстояние.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

За Android Sygic ли е най-доброто ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

за картата за ИГО на ТА...нещо при теб не работи добреemzo - за Андроид има IGO

Коментар

Я да си призная как се замотах с Garmin City Navigator Europe 2010.30 NT! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 При качването на картата (на съществуваща инсталация на телефона - Windows Mobile) по инерция преименувах файла на gmapsup2.img (защото имам и друга карта). След което се пулих половин час защо не ми приема отключващия файл. Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Е, не променяйте името на картата (gmapprom.img)! (и UNL файлът трябва да съответства де).
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Верно имало, разцъквам в момента HTC Desire, очарован съм от андроида.Сега тегля айго-то.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А ако и 3-те вида карти са в папката, то тогава iGo коя от тях избира?

Коментар

тази с най-нова дата

Коментар

Sev, това за андроид май е друг софт, просто ползва на igo картите, нещо много тромаво работеше, но не съм си и играл много много.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

за Андроид версията на IGO е Amigoи за Win Mobile я има, ама на мен не ми харесва

Коментар

а някой да е подкарвал Ндрайв-а на WIN CE6 ?

Коментар

За пореден път се убеждавам, че или iGO или последните карти на ТА са пълен шит. Оня ден си правих експерименти из Бургас и на 80% от светофарите преди които има отбивки надясно тъпата навигация ме праща на светофара (на втората пресечка завийте надясно). Е аз пак ще стигна ама бива ли да е толкова тъпа, тея отбивки ги има от 30 години не са нещо ново. Ще пробвам другите карти и ако и с тях е такава боза минавам на гармин.

Коментар

Тъй WM повече не искам, ще преживея липсата на iGo.Sygic & nDrive ли са фаворитите за Symbian ?
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Явно очакванията ти са твърде високи,едва ли ще намериш навигация със 100% точност.За И ГО от личен опит мога да кажа че няма по добра карта от ТА.Гармин имам на телефона с карта на ОФРМ Геотрейд.Не съм доволен от метода на навигиране.Прибирам се от Несебър,задавам и маршрут до бл 55 в Славейков и ме прекарва през Зорница и кръговото на Мираж.На снимката съм отбелязал с червено е ИГО със синьо е Гармин.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

emzo написа:
                                Тъй WM повече не искам, ще преживея липсата на iGo.Sygic & nDrive ли са фаворитите за Symbian ?
                                ако гледаш картата - фаворита е Гарминкато софтуер - nDrive

Коментар

Working...
                                X