хайде на новата карта на ТАсправка - http://forum.pocketbulgaria.com/view...042&start=1770
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Давайте някакви други карти, че тая на ТА 100м в града ги няма за нищо, изтърва яко пресечки и "желаете ли да промените .. бла бла". Примерно има кръстовище и едновременно отбивка вдясно и вместо да ме прекара през отбивката ме праща на светофара. А 100м в Созопол или Приморско са си доста разстояние.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Я да си призная как се замотах с Garmin City Navigator Europe 2010.30 NT! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 При качването на картата (на съществуваща инсталация на телефона - Windows Mobile) по инерция преименувах файла на gmapsup2.img (защото имам и друга карта). След което се пулих половин час защо не ми приема отключващия файл. Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Е, не променяйте името на картата (gmapprom.img)! (и UNL файлът трябва да съответства де).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
u_bo
-
За пореден път се убеждавам, че или iGO или последните карти на ТА са пълен шит. Оня ден си правих експерименти из Бургас и на 80% от светофарите преди които има отбивки надясно тъпата навигация ме праща на светофара (на втората пресечка завийте надясно). Е аз пак ще стигна ама бива ли да е толкова тъпа, тея отбивки ги има от 30 години не са нещо ново. Ще пробвам другите карти и ако и с тях е такава боза минавам на гармин.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Явно очакванията ти са твърде високи,едва ли ще намериш навигация със 100% точност.За И ГО от личен опит мога да кажа че няма по добра карта от ТА.Гармин имам на телефона с карта на ОФРМ Геотрейд.Не съм доволен от метода на навигиране.Прибирам се от Несебър,задавам и маршрут до бл 55 в Славейков и ме прекарва през Зорница и кръговото на Мираж.На снимката съм отбелязал с червено е ИГО със синьо е Гармин.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар