Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е как да предупреждава, като в ММЦН ги няма ограниченията :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Има ли някякъв начин да се разбере даден POI файл на ТА ли е на ММЦН ли е или на нещо друго? Защото имам едни дето са само с дати и не знам кои да оставя последно.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

дам, сложих една карта на ТА и се оправи.а гармина с ОФРМ картата - пак няма ограничения бе докъто зацепа ... срам , срам

Коментар

излезе Garmin OFRM Geotrade 5.11има доста интересни нещакато например : Lane Guide в София. Това е като Lane Assist, но "по-леката" версия на Гармин. Функцията подсказва в коя лента трябва да се престроиш в горния ляв ъгъл, където е стрелката за посока на завоя.

Коментар

Naviteq са надминали себе си в картата си 2.14 за NDriveпоне от към POIвъвели са супер дребни нещапримерно квартални магазинчета, разположени в жилижни входове; будки за вестници....ако и навигацията е такава, направо ще изтрепят рибата

Коментар

Аз колкото и карти да съм пробвал МЕТРО Бургас го няма на нито една в POI, ужас.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Sev написа:
                Naviteq са надминали себе си
                Пробва ли я ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

в тази карта Метро го имав гарминската също го имаEmzo...ами днес малко пощраках добре беше, като ми се налага ще ползвам нея за да видя как работи

Коментар

Аз я ползвам и наистина е страхотна карта само дето не мога да подкарам спидкамерите на Ндраив. Интересно ми е как са взели данни за магазини зъболекри и тем подобни POI.
                    Обичам си работата.

Коментар

обикаляли са и са записвали...радарите си бачкатдърпаш http://rapidshare.com/files/34789406...шкачваш ги в папката speedcamsпосле от настройки ... най-долу има експорт/импорти от там зе зареждат

Коментар

Така направих видя ги пита ме да ги импортне ли и това е а иконки за радарите качват ли се както при сиджика? Тия в линка ти не мога да ги дръпна би ли ми ги дал ако ги имаш.
                        Обичам си работата.

Коментар

и аз не мога да ги дръпна в моментано е само товакато се импортнат и се виждат на картата (трябва в ПОИ да има отметка срещу радар)едни полицаи :D

Коментар

ето камерите за ндрайв
                            Прикачени файлове

Коментар

Аз ползвам и Сиджик и при него перфектно предупреждава дори си избираш на каква дистанция да те предупреждава за съответното ограничение. При Ндраив не ми се получава нито на дисплея нито звук дава за тия камери. При тебе ка индикира?
                              Обичам си работата.

Коментар

Днес пробвах NDrive на телефона за малко (оставих го да ме води от работата до в къщи ) - не е зле, струва си да се пробва.Обаче каката се побърка да ме предупреждава за стационарни радари! И то на напълно невероятни места. Нещо не е наред, ще иска още ръчкане.
                                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
                                X