Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейтезначи... след 1,2 дена ще се здобия с това..http://gps-6.com/292-goclever-3525.htmбартер http://www.youtube.com/watch?v=4kghK...липчета на гпс-аи мисля че е добро нз има си Microsoft Windows CE 6.0изчетах цялата тема...незнаех че има толкова тънкости един ГПС кажете мнение за модела и какво да гледам като го взема първо... защото нз како е правено до сега по него и т.н.приемам всякакви съвети!
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Не знам тея ГПС-и с какви процесори са, но оня ден с един познат настройхме ГПС-ите с iGO на една и съща точка, като неговия е само ГПС купен преди година, моя е ГПС-а в телефона HTC HD2. И дадохме Zoom Out... Моя се зуумна плавно а неговия на кадри и сигурно 10-15сек се пречертава при положение, че моята карта е с релефа а неговата без.Просто разцъкай устройството поне да е бързо, а да не се нервиш после
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

та.. здобих се с бъпросното ГПС устройство..първо впечатление... доволен съм ! но мисля да му сложа ИГО 8.0 или 8.3та...да запитам как да го направя... и трябва ли ми отделна рам карта защото нямам и е с 64 MB FLASH ROM,64 MB SDRAM1GB BUILT-IN MEMORYи ако ми трябва др. карта каква да е на котията пише4GB SD memory slotнезнам нужна ли ми е много голяма карта или 1 гб ще ми стигне.. 2ГБ казвайте че да го човъркам мерси предварително !
        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Моята карта е 512 mb с Igo8.3 и доста карти и заема едва 280мб.Ако искаш помощ по инсталирането и тн. може да ме потърсиш на скайпа.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Минимум 2гига си сложи сд карта и 4 да сложиш няма да е зале ще си качиш музика филми. Иго 8,3 е истината перфектна навигация е.
            Обичам си работата.

Коментар

Смятай, че целия iGO с комплект карти на целия свят е около 8ГБ на RAR архиви. Ако ти трябва само за България и страните наоколо и 1ГБ ти стигат.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

настройвам един Privileg 43fm , но колегата го иска главно за да му напомня АКО превиши скоростта.качих му една сборка - Garmin, IGO8 , McGuider ,НО и трите предупреждават за превишена скорост САМО ако се приближаваш до камера / импортната в базата/аз си позвам Ndrive / 3.5.ьь / - и затова качих и него - той правилно предупреждава при превишена скорост ,но направиш ли 51 км/ч веднага свири - настройването в менюто му да е на 60 км/ч - не помага.Я препоръчайте софтуер , който да предупреждава ВИНАГИ при превишаване / не само при радар , и да може да се задава при какво превишаване да го прави.

Коментар

u_bo написа:
                  настройвам един Privileg 43fm , но колегата го иска главно за да му напомня АКО превиши скоростта.качих му една сборка - Garmin, IGO8 , McGuider ,НО и трите предупреждават за превишена скорост САМО ако се приближаваш до камера / импортната в базата/аз си позвам Ndrive / 3.5.ьь / - и затова качих и него - той правилно предупреждава при превишена скорост ,но направиш ли 51 км/ч веднага свири - настройването в менюто му да е на 60 км/ч - не помага.Я препоръчайте софтуер , който да предупреждава ВИНАГИ при превишаване / не само при радар , и да може да се задава при какво превишаване да го прави.
                  Това не е верно. IGO предупреждава ВИНАГИ, стига да му е включена съответната функция. Поне при мен на iGo 8.3 беше така. И може да му се задава при какво превишение да мърмори...една досадна лелка "вие се движите с превишена скорост"... мойта я държах изключена, че не млъкваше...

Коментар

Immortal написа:
                    u_bo написа:
                    Това не е верно. IGO предупреждава ВИНАГИ, стига да му е включена съответната функция. Поне при мен на iGo 8.3 беше така.
                    И при мене iGo 8.3 предупреждава.Тествано до Германия и обратно.Най зле беше в Сърбия.

Коментар

Immortal написа:
                      Това не е верно. IGO предупреждава ВИНАГИ, стига да му е включена съответната функция. Поне при мен на iGo 8.3 беше така.
                      пробвах 2 версии 8.3.4.117940 и по-стара, и на двете ИМА настройка да предупреждава при превишена скорост, има и % на превишение да се задава,НО предупреждава САМО ако наближава радар или камера.карта 0- БГ 2008.10 MMCN

Коментар

u_bo написа:
                        Immortal написа:
                        пробвах 2 версии 8.3.4.117940 и по-стара, и на двете ИМА настройка да предупреждава при превишена скорост, има и % на превишение да се задава,НО предупреждава САМО ако наближава радар или камера.карта 0- БГ 2008.10 MMCN
                        В Германия и Унгария ме предупреждаваше и там където имаше и знак за ограничение на скороста.Къде е имало камера,почти рядко може да знаеш и рядко предупреждават за камера.

Коментар

Едва ли е от картата, но аз ползвах на ТелеАтлас. Таз Българската, макар че показва и табелите на магистралата, има много, ама много грешки.При камери и радари предупреждава съвсем по друг начин - там пищи дразнещо ако си над ограничението.А при нормално каране си бърбори. Би трябвало да работи. Нямам обяснение защо не работи. Или е някаква несъвместимост с устройството, кой знае.Но при мен на бившия ми Asus R600, както и при приятел на Asus R700 определено функцията работи.П.П. Сещам се, че му бях сменил "кожата" (скина), с една френска, която му добави доста допълнителни функции. Бъг при нея беше, че съответното съобщение си го бърбореше на френски, макар всичко останало да беше на български. "Vous avez depaser la vitesse limitee." Побъркваше ме... Merde!

Коментар

u_bo написа:
                            Пиши ми на скайпа след 17:30 часа.Имам работеща сборка с най-новата карта на ТА.Ще ти я пратя,при нея работи всичко.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Immortal написа:
                              "Vous avez depaser la vitesse limitee." Побъркваше ме... Merde!
                              Браво бе,ти и френски ли знаеш??Написъл си го без грешка.

Коментар

Със сигурност проблемът е в картата С карти на ММЦН основни улици в София са без въведено ограничение на скоростта. С карта на ТА засега не съм срещнал улица, на която да няма въведено ограничението от 50 км/ч, което е досадно, защото пищи дори и на Цариградско шосе, и България - булеварди с разрешена скорост за движение над 50. iGo 8.3.4, с карта ТА-09.2009.

Коментар

Working...
                                X