spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
От има няма 2-3 седмици, само в Бургас. Но днес в меден рудник тотално се ошашка ТА-то Например от битака по широкия път посока към бензиностанцииката на Лукойл (по зададен маршрут към МЕТРО) ми каза "след 80м надясно", а то там има само десен завой. Иначе разбрах sev какво имаше превдид контурите - при ТА контури на блоковете в комплексите липсват напълно, както и повечето имена на улици в меден рудник ги няма.Но може би извънградските му данни са по-добри.Ще гледам да дойда на някоя срещичкаFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Разказа ми се играта да прочета темата, почти не бях чел изобщо. Вече и аз мога да се похваля с това: линк към комерсиален сайт (саморедакция), виж снимка по-долу. 5", BT, FM предавател... абе нищо по-различно от всички китайски боклуци. Харесах го заради сменяемата батерия. Инсталирано ми е ай-гоу, с множество карти на много държави в Европа, като преобладават карти на ТА, но бъгарската е на ММЦН , или там какво беше...Впечатленията ми са следните ( но само за столицата ) : В картата на ммцн има фрапиращи глупости ! Една и съща улица ми се изписва като улица, и като булевард, а абсурдното е че няма номера ! Да не говорим че липсват отсечки тук там, а ограничението на скоростта е мираж, изобщо не е въведено. Повече впечатления - като се повозя.
Коментар
-
eeee Sev чак пък недомислица , че не е супер за Софя съм съгласен, но както сам каза в малките градове е доста по добре от Телеатрласа. сега (след няколко дни де ще пробвам и навтек-а).с версиите на картите от лятото забелязах нещо много интересно. на телеатласа има подробности за, да го наречем така, 1/3 от по - малките градове (по известните извън БГ), докато в ММЦНа има подробности но за другите 1/3 от по малките градове. ако някой иска да провери да погледне Черноморец, Велинград и Созопол. Също така Сопот и Карлово. разликите точно в тези градове съм забелязал,че са фрапиращи. в едната карта са само с по 1-2 главни улици, а в другата карта са с абсолютно всички улицки и номера а за последната 1/3 естествено няма нищо освен имената и в двете карти...това е естествено, все пак сме в БГ не е като германия да има покритие от 93% от населените места и маркирожки на булежардите магистралите и т.н. но има време .... някои ден П.С.иначе Оги честито...и дет се вика "welcome to the DarkSide" демек на "незомбираните" от манията Гармин. Без обидени естествено...това е в крага на шегатаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
kolegi syjalqvam 4e pisha na english ,no pisha ot chujd kompiutyr ! iskam da vi popitam : instaliral sam na nokia e52 garmin mobile xt s karta s vsichko , no nemoga da se konektna kam satelit moje li nqkoi da mi dade kod za aktivaciq na tazi programa.moje li da e ot tova pri4inata? imam i nokiq map s 7 dneven bezplaten licenz ,no i s neq gps-a ne se svyrzvaP.P. sorry za ezika s koito pishaМоля спазвай правилата и пиши на кирилица!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Колега, мисля че Гармин на Е52 правеше някакъв проблем. Значи ако си направил правилно SW файла за Гармин и UNL файла за картата при първото включване на Гармин ще ти трябват поне 15-20 мин за да намери сателити, плюс това трябва да си на открито и далеч от високи згради, пак повтарям това е само първия път. За по-бързо позициониране можеш да си включиш А-GPS-а , взима само няколко стотинки на връзване. Аз съм с Гармин 5.00.50 на Нокия 5800, ако мога да ти помогна с още нещо питай.Фиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар