Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

spark написа:
    Със старата карта на ТА, блока ми не го намираше при търсене по POI, с новата - да. Днес направих един курс до МЕТРО и останах тотално разочарован от ТА, на чисто прави отсечки без разклонения ме пращаше да завивам наляво и т.н. Напр. "след 80м завиийте наляво", а то 500м прав участък, без разклонения. При MMCN-то нямаше нито една грешка в маршрута и предупрежденията бяха нареме.
    Колега от колко време ползваш картите на ТелеАтлас?Колегата "Brego"от форума pocketbulgaria ми беше пратил на ЛС картите на MMCN и сподели моите заключения в полза на ТелеАтлас.Ако имаш желание се обади да се видим на по бира да обменим опит.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

От има няма 2-3 седмици, само в Бургас. Но днес в меден рудник тотално се ошашка ТА-то Например от битака по широкия път посока към бензиностанцииката на Лукойл (по зададен маршрут към МЕТРО) ми каза "след 80м надясно", а то там има само десен завой. Иначе разбрах sev какво имаше превдид контурите - при ТА контури на блоковете в комплексите липсват напълно, както и повечето имена на улици в меден рудник ги няма.Но може би извънградските му данни са по-добри.Ще гледам да дойда на някоя срещичка
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Разказа ми се играта да прочета темата, почти не бях чел изобщо. Вече и аз мога да се похваля с това: линк към комерсиален сайт (саморедакция), виж снимка по-долу. 5", BT, FM предавател... абе нищо по-различно от всички китайски боклуци. Харесах го заради сменяемата батерия. Инсталирано ми е ай-гоу, с множество карти на много държави в Европа, като преобладават карти на ТА, но бъгарската е на ММЦН , или там какво беше...Впечатленията ми са следните ( но само за столицата ) : В картата на ммцн има фрапиращи глупости ! Една и съща улица ми се изписва като улица, и като булевард, а абсурдното е че няма номера ! Да не говорим че липсват отсечки тук там, а ограничението на скоростта е мираж, изобщо не е въведено. Повече впечатления - като се повозя.
        Прикачени файлове

Коментар

MMCN е една недомислицаслагай ТАно дръж и недомислицата под ръкаима места, където ще ти свърши работа (търсене по адрес в малки градове, отсъстващи при ТА)
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ogi кви пари го зе ,аз от одавана съм метнал на едно такова око
            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
            .

Коментар

eeee Sev чак пък недомислица , че не е супер за Софя съм съгласен, но както сам каза в малките градове е доста по добре от Телеатрласа. сега (след няколко дни де ще пробвам и навтек-а).с версиите на картите от лятото забелязах нещо много интересно. на телеатласа има подробности за, да го наречем така, 1/3 от по - малките градове (по известните извън БГ), докато в ММЦНа има подробности но за другите 1/3 от по малките градове. ако някой иска да провери да погледне Черноморец, Велинград и Созопол. Също така Сопот и Карлово. разликите точно в тези градове съм забелязал,че са фрапиращи. в едната карта са само с по 1-2 главни улици, а в другата карта са с абсолютно всички улицки и номера а за последната 1/3 естествено няма нищо освен имената и в двете карти...това е естествено, все пак сме в БГ не е като германия да има покритие от 93% от населените места и маркирожки на булежардите магистралите и т.н. но има време .... някои ден П.С.иначе Оги честито...и дет се вика "welcome to the DarkSide" демек на "незомбираните" от манията Гармин. Без обидени естествено...това е в крага на шегата
              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
              182A4.000 IAW49F
              LPG - Lovato EasyFast
              ----------------------------
              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Има нов BulgariaN.poi от тая година с двоен размер е спрямо миналия, който имах

Коментар

2010?не съм срещалпоследните които имам са 2009.06 - 783 КВ

Коментар

Става въпрос за POI:BulgariaN.poi - 163,192 bytes

Коментар

точно за ПОИ говоря

Коментар

Там имам 3 файла: BulgariaMMCN.poi - 1,362,410 bytesBulgariaN.poi - 163,192 bytesBulgariaTA.poi - 120,269 byte

Коментар

това вече е друго нещоможе би това са ПОИ на Навтектези на ТА явно са ти стари, виж в покетбългарияв темата за карти за ИГО 8.0 (ПОИ стават за 8.3) има по-нови

Коментар

kolegi syjalqvam 4e pisha na english ,no pisha ot chujd kompiutyr ! iskam da vi popitam : instaliral sam na nokia e52 garmin mobile xt s karta s vsichko , no nemoga da se konektna kam satelit moje li nqkoi da mi dade kod za aktivaciq na tazi programa.moje li da e ot tova pri4inata? imam i nokiq map s 7 dneven bezplaten licenz ,no i s neq gps-a ne se svyrzvaP.P. sorry za ezika s koito pishaМоля спазвай правилата и пиши на кирилица!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Колега, мисля че Гармин на Е52 правеше някакъв проблем. Значи ако си направил правилно SW файла за Гармин и UNL файла за картата при първото включване на Гармин ще ти трябват поне 15-20 мин за да намери сателити, плюс това трябва да си на открито и далеч от високи згради, пак повтарям това е само първия път. За по-бързо позициониране можеш да си включиш А-GPS-а , взима само няколко стотинки на връзване. Аз съм с Гармин 5.00.50 на Нокия 5800, ако мога да ти помогна с още нещо питай.
                              Фиат Пунто 1,2 HSD

Коментар

ami sw i unl sam gi pravil pravilno ,zashtoto sam polzval rykovodstvo i 100 go pravih da stane . sigurno nemoga da se vyrja zashtoto mn byrzam i sam se sred kyshti i blokove i e maglivo [color=red:2443c6cc73]

Коментар

Working...
                                X