Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами последната карта мисля от 07.2009г. Но има само въвеждане на има на улица. И странното е, че като въведа прмерно някаква улица в Бургас и под нея изписва "кв. Възраждане", т.е. има данни за комплексите. Но например няма как да търся примерно бл. 123 в "Изгрев". Опитах и да ги въвеждам на кирилица, пак не става. След като напишеш 2-3 букви и останалите от клавиатурата се затъмняват, т.е няма инфо за такъв обект.И още един въпрос, в папката имам 3 файла с карти, едната в името имаше нещо от сорта на MNNP, другата на TA, доколкото разбрах това са карти от различни сателити или нещо такова. Но аз не знам телефона коя ползва. Да оставя най-голямата и да изтрия другите ли...?!
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

аз ползвам картата на ТАза търсене на блок:http://forum.pocketbulgaria.com/view...p?f=51&t=15787
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Стана с картата на MNCP, ТА е доста по-постна откъм информация.

Коментар

ползвай товаhttp://uploaded.to/file/uxe0cn

Коментар

Мерси аз досега ползвах тази и мисля, че е доста по-подробна Bulgaria83MMCN_2009.06_090730, поне като размер на файла е над 7мб.

Коментар

тази е от днеса ММЦН са пълни левацикартата им е обемиста, защото има контури на сградите

Коментар

spark написа:
                Колеги някой ползва ли iGO? Как се вкарват адреси на комплекси и блокове, ако изобщо има начин?
                Най добрата навигация, Ползвам си я на телефона HTC P3300 и досега нито 1-път не ме е подвела. Обаче само едно нещо не мога да разбера за iGO-to. Та iGO-то в тел си ми има всичките функции т.е. кола, пешеходец TiR (което най-много ми трябва), таксита, мотористи,велосепедист автобуси, и т.н. Вкарвам абсолютно същата версия в GPS навигацията която е с 5 инчов екран закупена от ето този сайт http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22067 точно тази навигация която ви показвам, и като я пусна на навигацията имам само Кола, Автобус, такси, Аварийни, пешеходец и велосепидист. Тествах я и на други навигации с по-голям инч от тази на моя тел 2.8 инча. и Същата работа, тествал съм я и на новия тел. HTC HD2 който излезна преди няколко дена още топъл топъл и той е със 4,3 инча и пак същата работа. Някви идеи?п.п. за по горния сайт Диел екстримчето, мога да кажа само добри думи, всяка една стока заявена си пристига, на мен навигацията ми дойде за 1месец някои неща от сайта идват и за 2 седмици, сайта е лудница и има всичко к’вото се сетите. След регистрация можете да си следите стоката къде ви се намира чрез един код който ви дават, да наблудавате всяко действие на поръчаната стока, дали е пакетирана, дали е изпратена за полет. Доставките пристигат чрез куриер до адреса който сте дали, и най важното Worldwide Free Shipping (БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА)
                Fiat Coupe 1.8 16v 131k.c. 06.2000г. Мн бега

Коментар

spark написа:
                  Как се вкарват адреси на комплекси и блокове, ако изобщо има начин?
                  Има, отиваш на МЕНЮ, после Намери Адреси и трябва да ти се появи това като на снимката. Въвеждаш името на улица или булевард, после ще ти иска номера на което търсиш, ако това не стане, по-надоло има опция (градцки център) там вече си търсиш каквото ти трябва, надявам се да съм ти помогнал.
                  Прикачени файлове

Коментар

Sev написа:
                    тази е от днеса ММЦН са пълни левацикартата им е обемиста, защото има контури на сградите
                    Е те контурите на сградите са си в отделна папка "building", иначе със старата карта на ТА от Bulgaria83TA_2009.06_090722.fbl не ми намираше блока, а с ММНЦ го намираше. А в папката POI имам BulgariaMMCN.poi (800К), а на ТА е 100К, там дати няма. Иначе и аз го ползвам с HTC HD2, но бутоните излизат малко ръбести, въпреки че дърпах някакви скинове които уж имали поддръжка за 800х480.

Коментар

spark написа:
                      Иначе и аз го ползвам с HTC HD2, но бутоните излизат малко ръбести, въпреки че дърпах някакви скинове които уж имали поддръжка за 800х480.
                      Според мен ще трябва да си го допишеш това за резолюцията, така поне знам от един коега, а той повярвай ми много е добър в тази област със криптирване, писане на страници информатика. Ще му кажа, ако нещо да ми прати IGO-to за същия модел тел както той си го е направил за HTC-to и ще ти пиша по късно за резултат за да ти пратя направо файла и ти да си го вметнеш в HTC-to.Тази нощ на работата му разглеждах HTC- HD2 тел е лудница, крайно време е да си сменям мойто HTC P3300 със HTC HD2. тва просто не се зачудва с тези 512RAM 1Gh общо взето нямам думи. :D

Коментар

spark написа:
                        Sev написа:
                        Е те контурите на сградите са си в отделна папка "building", иначе със старата карта на ТА от Bulgaria83TA_2009.06_090722.fbl не ми намираше блока, а с ММНЦ го намираше. А в папката POI имам BulgariaMMCN.poi (800К), а на ТА е 100К, там дати няма. Иначе и аз го ползвам с HTC HD2, но бутоните излизат малко ръбести, въпреки че дърпах някакви скинове които уж имали поддръжка за 800х480.
                        не, там са 3Д обектитеконтурите са друго нещоблокове с ТА се търсят така:на мястото на улица - пишеш името на комплексаа на номер на къща - номера на блока...като излезеш извън града и попаднеш на някоя детелина, с ММЦН ако следваш картата най-много да паднеш от някой мост

Коментар

Излезе нова карта на ТелеАтлас за Igo 8.3-България : 2009.09 : 091026 НОВО 27.11.2009http://uploaded.to/file/uxe0cn
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Краси, Sev те изпревари:
                            Sev написа:
                            Работи си идеално, въпроса е какви са промените.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Със старата карта на ТА, блока ми не го намираше при търсене по POI, с новата - да. Днес направих един курс до МЕТРО и останах тотално разочарован от ТА, на чисто прави отсечки без разклонения ме пращаше да завивам наляво и т.н. Напр. "след 80м завиийте наляво", а то 500м прав участък, без разклонения. При MMCN-то нямаше нито една грешка в маршрута и предупрежденията бяха нареме.

Коментар

emzo написа:
                                Краси, Sev те изпревари:
                                Sev написа:
                                Работи си идеално, въпроса е какви са промените.
                                Верно бре!Не обърнах внимание че линка е за новата карта :D .И аз не знам какви са точно промените,но ми прави впечатление че има един участък между Созопол и Приморско който е направен от 2 години а го няма на картите на ТелеАтлас Става въпрос за новия път който не минава през вс.Дюни а покрай Равадиново.И на картата на Гугъл които ползват Теле Атлас го няма участъка. http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...1ab5b5a82a3029
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X