Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Както писах по-рано - картата на Sygic е зле, в СтЗ ме вкарва в забранени и еднопосочни улици, а вчера забелязах, че липсва кръговото, което е в началото/края на АМ Тракия.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тярябва да е 8инча или 203мм само махни пластинката която контактува за оригиналната антена че пак работи лошо с двете. А относно сиджика явно си със стара карта виж при мен го има кръговото ето виж.
      Прикачени файлове
      Обичам си работата.

Коментар

Хах, колега ... прати ми линкче на л.с.Явно съм със стара карта
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мерси за отговорите. Явно проблема не е само при мен, но лошото е че го взех преди около 2-3 месеца и не ми се иска да си прекратявам преждевременно гаранцията.
          Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
          Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
          -------------------------------------------------------------

Коментар

Ето линк за картата http://www.easy-share.com/1908173554/bgr.pak
            Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
              Kолега, тази карта как ли не пробвах не мога да я активирам, казва ми, че лиценза не бил обновен или нещо такова.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Някой да е ползвал навигацията на Nokia 5800? Понеже замислям другия месец да се обзаведа, тъй като има и Wi-Fi, и GPS, и други глезутийки.
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
                  Някой да е ползвал навигацията на Nokia 5800? Понеже замислям другия месец да се обзаведа, тъй като има и Wi-Fi, и GPS, и други глезутийки.
                  Правехме сравнение с един мой приятел с такъв телефон и инсталиран Гармин.Моята е китайска "GOCLEVER 4335" с IGo 8.3.Китайската се закачаше в пъти по бързо за сателитите и държеше по стабилен сигнал.Нокиата влезеше ли под козирката на някоя бензиностанция веднага губеше сигнала и после пак докато се закачи...Другите предимства и недостатъци свързани с големина на екрана и лесна употреба мисля че всеки ги знае.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

днес закупих едно Мио Моов 200 за подаръкИГО тръгная кажете как да добавя Гармин...не намирам нищо готово
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

krasio_79bs написа:
                      svetkos_ написа:
                      Правехме сравнение с един мой приятел с такъв телефон и инсталиран Гармин.Моята е китайска "GOCLEVER 4335" с IGo 8.3.Китайската се закачаше в пъти по бързо за сателитите и държеше по стабилен сигнал.Нокиата влезеше ли под козирката на някоя бензиностанция веднага губеше сигнала и после пак докато се закачи...Другите предимства и недостатъци свързани с големина на екрана и лесна употреба мисля че всеки ги знае.
                      След като си пуснах въпрос, реших да взема да се поразровя. Устанивх, че първоначално, след като се закупи телефонът, трябва да се изчакат от 15 до 20 минути. После вече цялата предура за търсенето на сателит е до 1 минута. Аз искам главно да си го взема заради безжичния нет и GPS. А освен това ще го ползвам и като плеър с трансмитер, ако си оправя радиото все пак.
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

emzo написа:
                        Valentin_V написа:
                        Kолега, тази карта как ли не пробвах не мога да я активирам, казва ми, че лиценза не бил обновен или нещо такова.
                        Ок ще ти дам и MLM файла и сериала във фалил лиценз постави този лиценз и mlm фаила Европа и избери от меню настройки избор на карта Европа.
                        Прикачени файлове
                        Обичам си работата.

Коментар

svetkos_ написа:
                          krasio_79bs написа:
                          svetkos_ написа:
                          След като си пуснах въпрос, реших да взема да се поразровя. Устанивх, че първоначално, след като се закупи телефонът, трябва да се изчакат от 15 до 20 минути. После вече цялата предура за търсенето на сателит е до 1 минута. Аз искам главно да си го взема заради безжичния нет и GPS. А освен това ще го ползвам и като плеър с трансмитер, ако си оправя радиото все пак.
                          Телефона който ползвахме за сравнение определено не беше нов.Тестовете ги правехме при едно наше пътуване Бургас-село Кости на 01.08.2009. лятно време с прекрасни метеорологични условия.Тогава не се представи добре за моите критерии,не знам как ще се представи при лоши условия(дъжд,мъгла,снеговалеж). Всичко опира до лични предпочитания за употреба.Аз лично не харесвам комбинираните устройства.При тях винаги има компромис с една от основните функции.Примерно-Телефон с навигация,малък екран,по слаб GPS сигнал.Виж темата по назад и ще разбереш за какво говоря.Там колегите се оплакват от слабия сигнал.Фотоапарат-камера,едното прави клипове-но не прави добри снимки,обратното също важи,прави добри снимки ,но не прави качествени клипове.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Имам " GARMIN NUVI 250W" и нокиа 5800--- и от двете устройства нищо не става не стават за навигация имам приятел с някаква китайска навигация и му работи перфектно! качвахме карти и на нокиата и на гармина но нещо немога да ги подкарам да работят !Гармина само ми преизчислява маршрута и само тва си говори "преизчисляване" някой път може да излети през прозореца на колата та да не се ядосвам повече Ако някой има подобен проблем или идея нека да сподели ? А да нокиата и гармина са от Англия дали в това не е проблема ?
                            Прикачени файлове
                            LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Тука има обяснено всичко за инсталиране на навигация Гармин на 5800. Аз съм с такава на такъв телефон и нямам проблем. http://gsmappsbg.com/dokumentatziya/...3-i-s60v5.html
                              Фиат Пунто 1,2 HSD

Коментар

Един познат има 5800, която се "свърза" за под 10сек със сателитите и се позиционира в закрито помецение. За сметка моята n78 се позиционира доста трудно и на открито, за което днес е на сервиз. Ако трябва отново да направя избора си - задържително две отделни устройства, взяко от които да си изпълнява функцията, за да няма ядове. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                                Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                                Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                                -------------------------------------------------------------

Коментар

Working...
                                X