Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм с Garmin nuvi 265. С картата на Геотрейд съм, версия 4.90. Мога да кажа, че по цял ден карам в София и картата работи безупречно.
    Fiat Marea Weekend TD100

Коментар

Тъкмо си инсталирах NDrive, само не видях как да import/convert speedcams.Интерфейса е много приятен и калкулирането на route е много бързо.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз сим инсталирал на нокията и Н драив и Сиджик но така и не успях да подкарам камерите при Н драив за сметка на това дори аз ги правя за сиджик и ги качвам в покет форума. Пробвай с Сиджик дори картата е по точна и по пълна.http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?f=112
        Обичам си работата.

Коментар

Ето впечатления за СтЗ:- Ndrive рекалкулира адски бързо, почти мигновенно- с последната карта ме прекарва по забранени улици- при превишаване на скорост го бях настроил да алармира и като чух сирени си погледнах задното огледало - изчистен интерфейс, хареса ми определено
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

картата на ndrive вече се прави от БГ фирма, чиито обещания са големище видим какво ще направят
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ето видео как се прави антена за GPS. Показано е за Нокия N95 8 GB обаче не пречи да се направи и на друго устройство.http://www.youtube.com/watch?v=jK4im...eature=related
              Bravo 1.6 / 16

Коментар

ще го пробвам
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз съм с Garmin купуван е от Лисабон с детайлна карта на Европа е и върши прекрасна работа.Карта на България нямам а и не ми трябва.Детайлната карта започва от границата на Сърбия с Хърватска и от там може да те заведе на който адрес искаш без проблем,досега не ми се е случвало да се объркат така че съм с две ръце за Garmin.Друг е въпросът дали си търсиш играчка или навигация която наистина ще ползваш защото напоследък стана много модерно да имаш такова устройство в автомобила сиТук има най различни модели на цени по ниски от цените в България и с карти каквито си пожелаеш.Много се колебах между Tom tom или Garmin но взех вторият ако искам играчка у дома сина ми има и е по ефектна от един GPS, но все пак всеки си има мнение и сам решава какво да си купи според възможностите и изискванията.
                  Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Kaк по дяволите да накарам гармина да ми пищи на speedcams ?Направих папка ПОИ, плеснах ги там и никой няма.В настройките му казах да плямпа и пак не иска. Да не се слагат някакви звуци допълнително ?Speedcams файла го преименувах, да не е там проблема ?
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Kaк по дяволите да накарам гармина да ми пищи на speedcams ?Направих папка ПОИ, плеснах ги там и никой няма.В настройките му казах да плямпа и пак не иска. Да не се слагат някакви звуци допълнително
                      Незнам с коя версия си за speed камерите,инче последната е 53.1 http://paralax.org/garmin/,която даже и говори когато има полиция или камери.за целта изтегляш този файл http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...cameri&page=64 и го копираш в папката където ти е инсталиран POI Loader.С POI Loader първо изтриваш всичко от предишната версия ако има такава и после на ново качваш новата.Правиш си една папка в която слагаш всички файлове от всички папки които са налични за дадената версия,като предварително ги разархивираш и посочваш на POI Loader-a да зареди от тази новата ти папка където са събрани всички разархивирани файлове и би трябвало всичко да е наред.Успех!
                      COUPE 1.8 16V
                      Volvo XC90 T6

Коментар

Аз копирам файла (един е) директно в ПОИ папката, май там бъркам ?
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Една молба към тези от вас, които имат навигация на телефоните си с вграден gps-приемник - пробвайте дали ви се свързват със сателитите в това облачно време. Питам защото моята нокия н78 не иска. Днес пробвах и в колата, но максимума е една чертичка на гармин. А дори и фабричната нокиа мапс не иска да се свърже. А на един приятел престижиото се свърза дори и в закрито помещение.П.П. Почвам да се чудя дали не сбърках, че закупих едно устройство за две неща.
                          Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                          Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                          -------------------------------------------------------------

Коментар

Колега аз имам N98 8gb и N78,и на двата имам инсталирани навигации,гармин,ндрайв и сиджик.Моите наблюдения са че Н78 се свързва по бързо и държи по стабилен сигнал от Н95 и в последно време ползвам само нея за навигация. Малко уточнение-активирал съм А-ГПС! Аз досега не съм имал проблем с Н78,много съм доволен от него!
                            Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                            Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Колега аз имам N95 от година и бях се примирил че не се свързва със сателитите и ползвах външен gps понеже си го имах от преди покупката на n95. Докакто не видях еи тази преработка на нокията сега се свързва със сателитие почти веднага. Само бих казал че дължината на проводника е 203мм и трябва да премахнеш перото едно като мустаци на което е на оригиналната антена на последната снимка . Проводника е добре да използваш от някой тънък проводник като обелиш изолацията за да се затвори капака без проблем после.
                              Прикачени файлове
                              Обичам си работата.

Коментар

Щях да го правя тоз уикенд ама си забравих торксовете в офиса.Супер ме изнерви днес, особено в движение сигурно 10 мин се конектваше.Дължината трябва да е 203мм или просто ти толкова използва ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X