Аз съм с Garmin nuvi 265. С картата на Геотрейд съм, версия 4.90. Мога да кажа, че по цял ден карам в София и картата работи безупречно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Аз сим инсталирал на нокията и Н драив и Сиджик но така и не успях да подкарам камерите при Н драив за сметка на това дори аз ги правя за сиджик и ги качвам в покет форума. Пробвай с Сиджик дори картата е по точна и по пълна.http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?f=112Обичам си работата.
Коментар
-
Ето впечатления за СтЗ:- Ndrive рекалкулира адски бързо, почти мигновенно- с последната карта ме прекарва по забранени улици- при превишаване на скорост го бях настроил да алармира и като чух сирени си погледнах задното огледало - изчистен интерфейс, хареса ми определеноF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ето видео как се прави антена за GPS. Показано е за Нокия N95 8 GB обаче не пречи да се направи и на друго устройство.http://www.youtube.com/watch?v=jK4im...eature=relatedBravo 1.6 / 16
Коментар
-
Аз съм с Garmin купуван е от Лисабон с детайлна карта на Европа е и върши прекрасна работа.Карта на България нямам а и не ми трябва.Детайлната карта започва от границата на Сърбия с Хърватска и от там може да те заведе на който адрес искаш без проблем,досега не ми се е случвало да се объркат така че съм с две ръце за Garmin.Друг е въпросът дали си търсиш играчка или навигация която наистина ще ползваш защото напоследък стана много модерно да имаш такова устройство в автомобила сиТук има най различни модели на цени по ниски от цените в България и с карти каквито си пожелаеш.Много се колебах между Tom tom или Garmin но взех вторият ако искам играчка у дома сина ми има и е по ефектна от един GPS, но все пак всеки си има мнение и сам решава какво да си купи според възможностите и изискванията.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Kaк по дяволите да накарам гармина да ми пищи на speedcams ?Направих папка ПОИ, плеснах ги там и никой няма.В настройките му казах да плямпа и пак не иска. Да не се слагат някакви звуци допълнителноCOUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
Една молба към тези от вас, които имат навигация на телефоните си с вграден gps-приемник - пробвайте дали ви се свързват със сателитите в това облачно време. Питам защото моята нокия н78 не иска. Днес пробвах и в колата, но максимума е една чертичка на гармин. А дори и фабричната нокиа мапс не иска да се свърже. А на един приятел престижиото се свърза дори и в закрито помещение.П.П. Почвам да се чудя дали не сбърках, че закупих едно устройство за две неща.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Колега аз имам N98 8gb и N78,и на двата имам инсталирани навигации,гармин,ндрайв и сиджик.Моите наблюдения са че Н78 се свързва по бързо и държи по стабилен сигнал от Н95 и в последно време ползвам само нея за навигация. Малко уточнение-активирал съм А-ГПС! Аз досега не съм имал проблем с Н78,много съм доволен от него!Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
Колега аз имам N95 от година и бях се примирил че не се свързва със сателитите и ползвах външен gps понеже си го имах от преди покупката на n95. Докакто не видях еи тази преработка на нокията сега се свързва със сателитие почти веднага. Само бих казал че дължината на проводника е 203мм и трябва да премахнеш перото едно като мустаци на което е на оригиналната антена на последната снимка . Проводника е добре да използваш от някой тънък проводник като обелиш изолацията за да се затвори капака без проблем после.Обичам си работата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар