Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относно сигнала и постройките - нормално е в постройка да няма сигнал.Същия се губи и през преминаване на тунел.Съответно в слънчево и облачно време, трябва да има малка разлика във времето за връзка.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Наистина на втория ден беше доста по-облачно. Така, че може това да е причината за липсата на сигнал.По-интиресното е че оригиналния софтуер на нокията се стартира и позиционира много по-бързо, обаче картата е още по-празна.А навигацията SYGIC дали е по-добро решение от Garmin за мобилни телефони. Или да не се занимавам с излишни инсталации на телефона.
      Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
      Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
      -------------------------------------------------------------

Коментар

Аз го ползвам на лаптопа, значи за да отидеш от единия до другия квартал ДО БЛОК - използвай WHERE TO ? -> Food, Hotels.... така можеш да търсиш например квартал Слатина , блок номер 1. Ако обаче искаш да отидеш на точен номер улица - използвай си обикновеното търсене - WHERE TO -> Addresses.За добавяне на междинни градове - посочваш крайна точка първия град, после пак посочваш нова крайна точка, друг град, и така изреждаш градовете.

Коментар

ogi28b написа:
          Аз го ползвам на лаптопа, значи за да отидеш от единия до другия квартал ДО БЛОК - използвай WHERE TO ? -> Food, Hotels.... така можеш да търсиш например квартал Слатина , блок номер 1. Ако обаче искаш да отидеш на точен номер улица - използвай си обикновеното търсене - WHERE TO -> Addresses.За добавяне на междинни градове - посочваш крайна точка първия град, после пак посочваш нова крайна точка, друг град, и така изреждаш градовете.
          Мерси. Точно за това питах.
          Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена

Коментар

Гледам си от Плевен ела да ти покажа сиджик на моя телефон.
            Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
              Гледам си от Плевен ела да ти покажа сиджик на моя телефон.
              Мерси за предложението, но не съм сигурен точно кога ще успея да намеря малко повече свободно време, че да дойда да видя сиджика на живо. Не би ли могъл да си кажеш мнениято, кое е по-доброто - гармин или сиджик за България конкретно. П.П. Днес едно приятелче ми каза, че картата която съм си качил е боза и ми предложи друга, която е по-таферна. Аз бях с OFRM Geotrade TOPO v4.90 LAT 25 map ID 1204, а преди малко качих другата - OFRM Geotrade 4.90 lat Map ID 1204 и утре ще видя дали е по-добра.

Коментар

В началото когато започнах да ползвам навигация поради причината че работата ми е да ходя по адреси почнах с том том после гармин поради факта че картата е по богата за плевен. Но след като пробвах със сиджик вече мога да кажа че гармина картата е много шарена но няколко пъти ме е пращала погрешно. Сиджик картат не е шарена но е правена от телеатлас и е качествена навигацията не ме заблуждава.
                Обичам си работата.

Коментар

Изобщо няма място да сравняваме тая боза Гармин със Сиджик.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

както съм казвал много пъти - ако имате възможност инсталирайте поне 2 програмиГармин е ясен - и мен ме дразни, но доста често върши работапримерно ИГО ме мота в Берковица, докато Гармин все едно беше роден тамСиджик е решение за Симбиан, тъй като там ИГО още е миража Сиждик ползва същата карта...за да има напредък, изпращайте грешките на ТелеАтласлесно е http://mapinsight.teleatlas.com/mapfeedback/index.php
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Излязла е нова карта на ТелеАтлас за Igo 8.3http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=27215
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тя само за iGo ли е ?
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Тя само за iGo ли е ?
                          Не съм я пробвал на друго и не знам дали става. Ще си редактирам поста да не подведа някой колега.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Вече имах възможност да пробвам в движение и GARMIN и SYDGIC. Определено като меню, функции и избиране на адреси Сиджик е много по-добра от Гармин, но тъпото е че на няколко пъти ме праща да завивам по някоя пресечка, която вече съм минал поне преди 50 метра Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 (това се случва в Казанлък и на едно място в Плевен). Функцията и да издава звуков сигнал, когато превишим скороста с 10 км/ч над ограничението се оказа непотребна, защото в повечето случаи не успява да разпознае скороста, с която се движа в момента (и то разлики от 30-40 и повече километра). За разлика от нея Гармина се ориентира много по-точно къде се намираш и ти казва на къде да отидеш, че да продължиш пътя си и дори и да се объркаш преизчислява много бързо алтернативен маршрут и те повежда по-него. Като цяло най-доволен си останах от хартиения gps. По тази причина като се прибрах в Плевен си закупих актуализираната карта за скромните 2.30 лева, че старата ми беше от 80-та година. :P

Коментар

Значи не си видял всички настройки на сиджика. Скороста при която сигнализира може да я избираш ти от менюто. Аз ползвам външен гпс и сиджика ми сигнализира скороста точно и води перфектно. В момента понеже нямам монтажи и влача покета си а там е иго8.
                              Обичам си работата.

Коментар

Ровя само като гламав, коя е последната актуална карта за Sygic ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X