Относно сигнала и постройките - нормално е в постройка да няма сигнал.Същия се губи и през преминаване на тунел.Съответно в слънчево и облачно време, трябва да има малка разлика във времето за връзка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Наистина на втория ден беше доста по-облачно. Така, че може това да е причината за липсата на сигнал.По-интиресното е че оригиналния софтуер на нокията се стартира и позиционира много по-бързо, обаче картата е още по-празна.А навигацията SYGIC дали е по-добро решение от Garmin за мобилни телефони. Или да не се занимавам с излишни инсталации на телефона.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Аз го ползвам на лаптопа, значи за да отидеш от единия до другия квартал ДО БЛОК - използвай WHERE TO ? -> Food, Hotels.... така можеш да търсиш например квартал Слатина , блок номер 1. Ако обаче искаш да отидеш на точен номер улица - използвай си обикновеното търсене - WHERE TO -> Addresses.За добавяне на междинни градове - посочваш крайна точка първия град, после пак посочваш нова крайна точка, друг град, и така изреждаш градовете.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз го ползвам на лаптопа, значи за да отидеш от единия до другия квартал ДО БЛОК - използвай WHERE TO ? -> Food, Hotels.... така можеш да търсиш например квартал Слатина , блок номер 1. Ако обаче искаш да отидеш на точен номер улица - използвай си обикновеното търсене - WHERE TO -> Addresses.За добавяне на междинни градове - посочваш крайна точка първия град, после пак посочваш нова крайна точка, друг град, и така изреждаш градовете.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
Коментар
-
Valentin_V написа:Гледам си от Плевен ела да ти покажа сиджик на моя телефон.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Коментар
-
В началото когато започнах да ползвам навигация поради причината че работата ми е да ходя по адреси почнах с том том после гармин поради факта че картата е по богата за плевен. Но след като пробвах със сиджик вече мога да кажа че гармина картата е много шарена но няколко пъти ме е пращала погрешно. Сиджик картат не е шарена но е правена от телеатлас и е качествена навигацията не ме заблуждава.Обичам си работата.
Коментар
-
както съм казвал много пъти - ако имате възможност инсталирайте поне 2 програмиГармин е ясен - и мен ме дразни, но доста често върши работапримерно ИГО ме мота в Берковица, докато Гармин все едно беше роден тамСиджик е решение за Симбиан, тъй като там ИГО още е миража Сиждик ползва същата карта...за да има напредък, изпращайте грешките на ТелеАтласлесно е http://mapinsight.teleatlas.com/mapfeedback/index.php
Коментар
-
Излязла е нова карта на ТелеАтлас за Igo 8.3http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=27215
Коментар
-
Вече имах възможност да пробвам в движение и GARMIN и SYDGIC. Определено като меню, функции и избиране на адреси Сиджик е много по-добра от Гармин, но тъпото е че на няколко пъти ме праща да завивам по някоя пресечка, която вече съм минал поне преди 50 метра Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 (това се случва в Казанлък и на едно място в Плевен). Функцията и да издава звуков сигнал, когато превишим скороста с 10 км/ч над ограничението се оказа непотребна, защото в повечето случаи не успява да разпознае скороста, с която се движа в момента (и то разлики от 30-40 и повече километра). За разлика от нея Гармина се ориентира много по-точно къде се намираш и ти казва на къде да отидеш, че да продължиш пътя си и дори и да се объркаш преизчислява много бързо алтернативен маршрут и те повежда по-него. Като цяло най-доволен си останах от хартиения gps. По тази причина като се прибрах в Плевен си закупих актуализираната карта за скромните 2.30 лева, че старата ми беше от 80-та година. :PFiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар