Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нормално, то от тук идва майсторлъка вече ако мога така да го нарека това което виждаш като черен фон се нарича SHELL и трябва да намериш къде му се намира конфогурацониа файл и да го редактираш така че да се появи един бутон за EXIT или CLOSE в зависимост от софтуера. и след като влезеш в уиндоуса натискаш този бутон и шела ти се затаря. но мисля че е индивидуално вече. макар че може и така да го ползваш единственото нещо което не е ОК е че ще ти хаби рам памет. иначе няма проблеми за друго.мисля че имаше програмки за windowsCE които ти показват активните приложения и от там може да ог гасиш принудително. не се сещам обаче коя беше програмката.
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
      нормално, то от тук идва майсторлъка вече ако мога така да го нарека това което виждаш като черен фон се нарича SHELL и трябва да намериш къде му се намира конфогурацониа файл и да го редактираш така че да се появи един бутон за EXIT или CLOSE в зависимост от софтуера. и след като влезеш в уиндоуса натискаш този бутон и шела ти се затаря. но мисля че е индивидуално вече. макар че може и така да го ползваш единственото нещо което не е ОК е че ще ти хаби рам памет. иначе няма проблеми за друго.мисля че имаше програмки за windowsCE които ти показват активните приложения и от там може да ог гасиш принудително. не се сещам обаче коя беше програмката.
      В неделя ще го мъчим с Илко Между другото предлагам на Модераторите да създадат важна тема или да направят тази такава, свързана с GPS устройства, софтуер и проблемите свързани с тях, например както е с темите с ксенона и т.н. Благодаря!
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

goclever 4335

Дойде и моят ред да пиша в тази тема.Преди няколко дни и аз си закупих навигация GOCLEVER 4335 за 180лв. от Метро.Имах известни притеснения относно това дали ще се справя с инсталирането на по -подробни и функционални карти и програми.До сега не съм се занимавал с навигации.Прочетох малко в един друг форум който колегите са споменали по горе и реших да действам.Направих си бекъп на оригиналната програма.Свалих си IGO 8.копирах го на SD карта.Прекръстих му папката и екзе файла на mobilenavigator.На оригиналната папка също и смених името за да няма някакви конфликти.Поставих си картата в навигацията и всичко си протече по мед и масло.Стартира се IGO 8 изписа си спорузоменита за софта и тн.До тук добре,изчаках аз да видя дали ще ми открие позициата,но не ми откри сателитите. .Пак сядам и чета за какво става въпрос и откривам едни писаници,че трябва да се въведат едни стойности за GPS порт и тн.Бре ми ся ко стана?Добре че се зачекнах да му разглеждам менюто на туй чудо.В разширен режим на работа с IGO 8 в настройките има една икона GPS Като се влезе в нея има една опция ’Автооткриване" чукнах на нея и започна да сканира портовете автоматично,намери си портовете които бяха нужни ,изкара си ме къде се намирам и всичко си дойде на мястото.Тествах го няколко дни и съм очарован колко много функции има IGO 8.Единственото което не ми хареса е че има зарядно само за кола,но и това го намерих в магазина.Преобразовател от 220V на 12v с гнездо като на авто-запалка.Отговаря си и на волтаж и на ампераж и ми струва само 12 лева. Живот и здраве, та да ме доведе и на Люляците.
        Прикачени файлове
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Пич тази навигация ме кефи .... сподели след време (като е опознаеш ) какво ти харесва и какво не в нея

Коментар

Ето актуалната версия:http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=15468

Коментар

Илко и аз я гледах новата версия,ама снимката ме притесни малко.На руски ли са менютата?Нещо не ми се ще да е с руско меню.Ако е на български веднага го тегля.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

има и по-нова :D най-долу в първия пост http://forum.ppcwarez.org/viewtopic....st=0&sk=t&sd=a
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Те всеки ден излизат вече ... ще се ъпдейтна и аз Езика не зависи от версията а от качените файлове в contentlang

Коментар

здлавейте Дали на китайските PNA може да се слага томтом

Коментар

Така - марки, версии, памети, карти и др и т.н. - всичко ОК. Само да попитам информативно има ли GPS навигация, която измерва височини на мостове и тунели? Защото мой клиент (шофьор на камион) ме побърка да му търся навигация, която "прави" такива измервания. За мен си знам, че за сега такава информация не е заложена в GPS-а.
                      karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                      https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

karolev написа:
                        Така - марки, версии, памети, карти и др и т.н. - всичко ОК. Само да попитам информативно има ли GPS навигация, която измерва височини на мостове и тунели? Защото мой клиент (шофьор на камион) ме побърка да му търся навигация, която "прави" такива измервания. За мен си знам, че за сега такава информация не е заложена в GPS-а.
                        Има такива навигации колега.Това е от настройките на самият софтуер.Влиза се в менюто от което се определя типът на превозното средство(лек автомобил,автобус,микробус,камион,колоездач,пешехо дец и тн.)Според видът на ППС се изчислява маршрута,скоростта и др.Ще разгледам из нета кой софт го поддържа и ще ти отговоря по точно.ПП.Ето и нещо нагледноhttp://www.cartft.com/de/catalog/il/42
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Благодаря ти колега.
                          karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                          https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

karolev написа:
                            Благодаря ти колега.
                            Още един линк от България.Това със сигурност ще ти свърши работа.http://gpsnavigacia.com/shop/product...roducts_id=399
                            Улеснете Вашето пътуване по Европейските пътища с nüvi 465T BG - първото nüvi, проектирано специално за собствениците и шофьорите на камиони.Попълването на забрани и данни за камиони е вече започнало и уредът отчита специализираните маршрути и интересни точки (POI) за камиони там, където са въведени. nüvi 465T BG Ви дава възможност да създадете свой профил на на превозното средство, в зависимост от това какъв камион карате и какво ремарке теглите. Това е едно удобство, което Ви създадохме с оглед разнообразието на камиони по пътищата.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                              Илко и аз я гледах новата версия,ама снимката ме притесни малко.На руски ли са менютата?Нещо не ми се ще да е с руско меню.Ако е на български веднага го тегля.
                              Краси и аз съм със същата като твоята навигация със IGO 8 и аз го префлашнах с последната версия на български , обаче като карам известно време звука сам се намаля и се чува много тихо , та трябва да го усилвам.Сигурен съм че е някаква опция с която да си стои постоянно услилено , но не можах да я открия , при тебе как е?

Коментар

Вече и аз мога да се похваля с навигация. Закупих нокия н78 и инсталирах гармин 5.00.50 с карта OFRM Geotrade TOPO v4.90 LAT 25 map, но ми се струва, че прекалено бавно намира спътников сигнал. Онзи ден му трябваха 5 минути, а вчера повече от 15 минути. Да не говорим за това, че в каквато и да е постройка не успява да намери сигнал.А и картата на Плевен е доста хлабава. Но за сметка на това бърбори и преизчислява нови маршрути доста бързо, ако се отклониш от пътя. Тези от вас, които ползват Гармин могат ли да ми кажат как по точно посочват мястото до което искат да стигнат, че нещо не мога да се управя съвсем. В смисъл като искат от единия квартал да отидат до другия на определен адрес. И още нещо - за да си направя маршрута на извънградско, как да му задам през кои градове искам да мина. Мерси предварително на всички, които изтърпяха да ми прочетат целия пост. :P
                                Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                                Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                                -------------------------------------------------------------

Коментар

Working...
                                X