u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
-
Аз пък да ви кажа че блутута не е голяма фаидаВерно кънеква се с телефона можеш да говориш ама ако си спрял ,демек да ти е тихичко. В движение при скорост над 80 км си е истинско приключение, дори с отворен прозорец и при по ниска скорост пак нито ще чуваш хубаво какво ти говорят още по лошо ще те чуват тебе. Така че варианта с блутут не е така примамлив, освен ако разликата в цената не е много голяма и държите да имате и такава екстра. Казвам ви го от личен опит с няколко устроиства едно от които маркови HP IPAQ 310 дори при него разговора си беше приключение. А може би в по обезшумена кола ще е друга бира но в фиата не става
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:u_bo написа:Stefan Hadjov написа:...Кажи какво точно те интерисува,за да не пиша излишни неща.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Stefan Hadjov написа:u_bo написа:Stefan Hadjov написа:...Кажи какво точно те интерисува,за да не пиша излишни неща.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:blagun написа:Stefan Hadjov написа:u_bo написа:Stefan Hadjov написа:...Кажи какво точно те интерисува,за да не пиша излишни неща.Само се чудя, дали "ще ми се карат", ако добавя картите..
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Колеги вия кой точно модел си взехте оказа се че са два модела на еднаква цена WayteQ N770 и WayteQ N770 ВТ според мен нещо са се объркали тия в метро. Аз взех този с блутута в него нямаше трансмитера като подарък дажи ми отвориха по евтиния модел да ми извадят трансимтера. През цялото време този от метро ми твърдеше че са еднакви въпреки че на кутията имаше разлика даже реши че някои е взел трансмитера от комплекта на моя.FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX
Коментар
-
xarixito написа:Колеги вия кой точно модел си взехте оказа се че са два модела на еднаква цена WayteQ N770 и WayteQ N770 ВТ според мен нещо са се объркали тия в метро. Аз взех този с блутута в него нямаше трансмитера като подарък дажи ми отвориха по евтиния модел да ми извадят трансимтера. През цялото време този от метро ми твърдеше че са еднакви въпреки че на кутията имаше разлика даже реши че някои е взел трансмитера от комплекта на моя.
Коментар
-
blagun написа:Stefan Hadjov написа:blagun написа:Stefan Hadjov написа:u_bo написа:Stefan Hadjov написа:...Кажи какво точно те интерисува,за да не пиша излишни неща.Само се чудя, дали "ще ми се карат", ако добавя картите..
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:xarixito написа:Колеги вия кой точно модел си взехте оказа се че са два модела на еднаква цена WayteQ N770 и WayteQ N770 ВТ според мен нещо са се объркали тия в метро. Аз взех този с блутута в него нямаше трансмитера като подарък дажи ми отвориха по евтиния модел да ми извадят трансимтера. През цялото време този от метро ми твърдеше че са еднакви въпреки че на кутията имаше разлика даже реши че някои е взел трансмитера от комплекта на моя.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Аз купих на сина си за подарък навигация с вграден блутуд и фм трансмитер в самата навигация. И предимството е че може да ползваш като хендсфри през колоните на колата да гледаш филми клипове и слушаш музика от навигацията но през аудиото на колата. Незнам защо си купувате тези орязани модели от метро на цената на навигация със всички екстри.Обичам си работата.
Коментар
-
Valentin_V написа:Аз купих на сина си за подарък навигация с вграден блутуд и фм трансмитер в самата навигация. И предимството е че може да ползваш като хендсфри през колоните на колата да гледаш филми клипове и слушаш музика от навигацията но през аудиото на колата. Незнам защо си купувате тези орязани модели от метро на цената на навигация със всички екстри.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар