картите и за IGO и за Garmin излизат през 3 месеца
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
kazan написа:ВНИМАНИЕ!Намерението на настоящата карта е да предостави достъпна, точна и актуална информация в електронен вид за вашите GPSустройства. Въпреки стремежът на създателите за постигането на тази цел, пътищата и данните в настоящата карта трябва да бъдат считани единствено за ориентир и вашата навигация не трябва да се базира единствено на тези данни. Създателите на настоящата навигационна карта не носят отговорност за неточности и непълнота на данните в нея. Цитат на изречението от ръководството на картата. Мисля че това изречение го има и на кутийте на навигацийте .. но така и не можах да намеря моята за 100% сигурност ....Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
Колеги,изчетох темата с интерес и искам да попитам нещо,което ме заинтригува.Тези дни ми попадна един рекламен материял от МЕТРО за автомобилен навигатор на фирмата WayteQ на прекалено приемлива цена 238 лв.комплект с трансмитер.Данни които запомних:4,3 дисплей,Windows Mobile 5.0.SIRF Atlas III,karta na BG i Ewropa/IGO8/,меню на БГ,гласова навигация и т.н.Има ли някой впечатления от това чудо и върши ли работа,защото Garmin NUVI 765YBG e 670 лв.Голяма разлика в цените.Благодаря на отзовалите се.
Коментар
-
Ако работи го взимай С "китайците" е така А фабриката им изглежда сериозно: http://www.wayteq.com/manufacture.htmС този големия дисплей по-евтини май няма. Само картата струва над 100 лв., ако я купуваш отделно.И Иго е готин софтуер, единствените ми резерви са към Метро, като търговец на подобна техника, но пък промо цените им са номер 1.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Вземи си прост китайски ГПС - може да му сложиш какъвто софтуер искаш дори и ГАРМИН.Избираш си кой те кефи и си пускаш него.Само гледай да не е кодиран ,защото някой от "големите марки" като Wayteq,Мио и Prestigio ги кодират,не че не може да се направи,но да е по - лесно.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Най евтиният вариант си остава един simbian телефон-примерно nokiaE61 или N73 плюс един блутут приемник и програмата Garmin Mobile XT,всички карти за BG са лесни за отключване(а и не само те).Има десетки теми по форумите как да си отключим дадена карта и да и разбием защитата,с две думи можем да имаме bgroutingmap 1.9 или OFRM 4.80 без да даваме една стотинка.Е да малко е ламерско че има хора които си плащат,и такива които се трудят.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Колеги,изчетох темата с интерес и искам да попитам нещо,което ме заинтригува.Тези дни ми попадна един рекламен материял от МЕТРО за автомобилен навигатор на фирмата WayteQ на прекалено приемлива цена 238 лв.комплект с трансмитер.Данни които запомних:4,3 дисплей,Windows Mobile 5.0.SIRF Atlas III,karta na BG i Ewropa/IGO8/,меню на БГ,гласова навигация и т.н.Има ли някой впечатления от това чудо и върши ли работа,защото Garmin NUVI 765YBG e 670 лв.Голяма разлика в цените.Благодаря на отзовалите се.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Те, ви още една евтиния от Мултирама:http://issuu.com/dstealth/docs/multi...84025854108955Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
blagun написа:Stefan Hadjov написа:Колеги,изчетох темата с интерес и искам да попитам нещо,което ме заинтригува.Тези дни ми попадна един рекламен материял от МЕТРО за автомобилен навигатор на фирмата WayteQ на прекалено приемлива цена 238 лв.комплект с трансмитер.Данни които запомних:4,3 дисплей,Windows Mobile 5.0.SIRF Atlas III,karta na BG i Ewropa/IGO8/,меню на БГ,гласова навигация и т.н.Има ли някой впечатления от това чудо и върши ли работа,защото Garmin NUVI 765YBG e 670 лв.Голяма разлика в цените.Благодаря на отзовалите се.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:blagun написа:Stefan Hadjov написа:Колеги,изчетох темата с интерес и искам да попитам нещо,което ме заинтригува.Тези дни ми попадна един рекламен материял от МЕТРО за автомобилен навигатор на фирмата WayteQ на прекалено приемлива цена 238 лв.комплект с трансмитер.Данни които запомних:4,3 дисплей,Windows Mobile 5.0.SIRF Atlas III,karta na BG i Ewropa/IGO8/,меню на БГ,гласова навигация и т.н.Има ли някой впечатления от това чудо и върши ли работа,защото Garmin NUVI 765YBG e 670 лв.Голяма разлика в цените.Благодаря на отзовалите се.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Stefan Hadjov написа:blagun написа:Колега и аз си харесах точно този. След кратки прегледи в нета реших, че скоро ще отида до Метро и ще го купя
Коментар
-
u_bo
Stefan Hadjov написа:...Кажи какво точно те интерисува,за да не пиша излишни неща.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:blagun написа:Stefan Hadjov написа:blagun написа:Колега и аз си харесах точно този. След кратки прегледи в нета реших, че скоро ще отида до Метро и ще го купяПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар