Ами актуалната версия на картите за БГ на ТомТом е 725. В цитирания по горе форум има обсъждане с добри отзиви за нея.Ето това е една от причините да не си купувам повече телефони със симбиан ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Ами ето как реват потребители дали по 140 лева за тази прословута "карта".http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...hp?t=36645Не казвам че другите карти са по добри но като чета по какъв начин се прави това творение ...- в последната версия махнали входовете на блоковете защото иначе търсенето било бавно- добавявяли в картата на непроверени обекти и маршрути. Как може за един и същ обект да имаш 3 POI изписани по различен начин ... и три маршруда за стигане до него от които само един верен !!! - странни решения за категоризиране на улиците - само по максималната разрешена скорост. Това пък показва колко е недоклатен самия софтуер на Гармин.Най забавно ми се видя обяснението за въпросното POI "Стълб 88" !!!Дайте да си говорим сериозно - ами аз по-дървен начин за правене на карта не бях срещал. Обикновено когато купувам нещо не се водя по лъскавата му реклама а проучвам какво всъщност представлява. И това което чета в офроуд форума не ми дава основания да купя устройство което зависи единствено от подобен "продукт". Изобщо пропускам недомлъвките за начините на компилиране на данните в карта - законен софтуер ли се ползва или не ...За това съветът ми е да се вземе устройство което освен със софтуера на Гармин и картите на Събин да може да работи и с други. Пък ако някой толкова му харесват точно тези - да си ги ползва
Коментар
-
mnpenchev
Само не се изпокарвайте, трябва ми нещо с по-подробни карти на градовете в България, да не ме натриса по еднопосочните улици в София примерно и като реша да скокна пак до някоя от съседните страни, да може да ме закара до някой хотел, паркинг или забележителност в по-големите градове, да не е повече от 600-800 лева и да има още някакви функции, да не се бави 10 минути при студен старт да търси координати, по възможност да поддържа сим карта, с ОС windows, иначе само за GPS повече от 300 не виждам смисъл да давам.
Коментар
-
Sev написа:emzo написа:iGo е супер но картите са зле, а БГ не е само София.Може би най-детайлната карта е BG OFFROAD и тя е компилирана за Гармин.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
mnpenchev написа:Само не се изпокарвайте, трябва ми нещо с по-подробни карти на градовете в България, да не ме натриса по еднопосочните улици в София примерно и като реша да скокна пак до някоя от съседните страни, да може да ме закара до някой хотел, паркинг или забележителност в по-големите градове, да не е повече от 600-800 лева и да има още някакви функции, да не се бави 10 минути при студен старт да търси координати, по възможност да поддържа сим карта, с ОС windows, иначе само за GPS повече от 300 не виждам смисъл да давам.
Коментар
-
Има карта за Гармин коятои е почти перфектна като навигация цената и е 70лв и може да се ползва със всеки симбиан телефон това че е малък екрана не е толкова важно понеже има гласова навигация.http://bgroutingmap.com/Обичам си работата.
Коментар
-
Ами толкова по зле за Сони-то ... ето няколко снимки от iGO8 - нищо общо с тези Вижда се много ясно целия участък от разклонението дори в 3Д проекция.Това което не се вижда от тези снимки е че при навигация и наближаване на крстовище на което трябва да се отклоним iGO-то автоматично минава в режим на обзор и променя ъгълът на виждане така че да се вижда кръстовището по добре и да не може човек да се заблуди. Абе какво да говорим - лидерът в момента е iGO.
Коментар
-
Илко, колкото и да им доказваш че IGO е по-добрия избор няма да се съгласят с теб :D нека всеки си ползва каквото иска, но да не бъде кон с капацикато си купих PDA-то не мирясах докато не сложих и Garmin Mobileно след като го сравних с IGO ... за навигация не съм го ползвалправил съм им всякакви сравнения...това е изборът за мен - IGO 2008
Коментар
-
Колеги не се залъгвайте ... Гармин е марката ... а за картата която е в магазина за България си струват 139-те лева !!! Всички други карти си имат чалъм ... аз съм с последна версия на Европа и невероятна карта на Гърция. Може да не ми дава как карам покрай блокчета и забележителности ... може да няма камера и телефон ... но това е перфектното и световно признато GPS устойство .... а и в момента са много актуални гармин 5000 и гармин 760 и цента си струва .... екрана е огромен и е супер ... по малките не дават такава детайлна информация .... с моя гармин обиколих половината Европа без да ми се налага да гледам хартиена карта !!! П.П. Всеки си има право на менение и желание Аз мисля че Гармин е номер едно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар