ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Последната версия на iGO, която свалих и работи почти, не казва:След 800 метра се пригответе да завиете наляво.След 300 метра се отклонете надясно.А мълчи като пукел.Намерих от настройките да се включва и изклю1ва всичко друго - светофари, болници, пешеходни пътеки, ама самото навигиране не го намерих от къде се пуска/спира.Та въпроса ми е от къде се пуска и спира стандартното навигиране на тази пущина?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Звуковите файлове на място ли са? Да не би да липсват? Ако си сложил Примо-то, там е в "Още -> Настройки -> Звуци и предупр. -> Сила на звука -> Глас -> има плъзгач за усилване и вдясно от него - бутон за "муте". Виж да не е натиснато мутето.Файловете са в /mnt/sdcard/igo/content/voice. При мен са 4 броя ZIP. Държа ги изключени защото направо не млъкват. Има едно-единствено място за завой и като ми каже 16 пъти "Завий"...
Коментар
-
Чудна работа? Нямаше ли нейде из форума "важна" тема за GPS навигация?Оги,в настройките за глас има "ниво на многословие". Та от там се задава колко да се обажда за маневри "минимален;компактен или многословие".
Коментар
-
ogi28b написа:При мен е деактивирана тази настройка. Нищо чудно, че не съм и обърнал внимание.Местя последните няколко мнения в съответната тема за GPS навигация.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар