Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

без новите участъци от Тракия...
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
      без новите участъци от Тракия...
      Щом се появи вече на гугълската карта,скоро ще се появи и за навита.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

гугъл ползат телеатласно и според мен в следващото издание ще я има
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Колеги навигацията ми свърши идеална работа до Германия и обратно,преход 2030км. спря ме точно на адреса който исках без грешки.Единствено в Сърбия около Белград го нямаше околовръстното което правят сега.Специални благодарности на колега krasio_79bs.
          Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Shadowandust написа:
            Колеги навигацията ми свърши идеална работа до Германия и обратно,преход 2030км. спря ме точно на адреса който исках без грешки.Единствено в Сърбия около Белград го нямаше околовръстното което правят сега.Специални благодарности на колега krasio_79bs.
            Радвам се ,че те закарала и върнала без проблеми.Миналата седмица оправях на една мома навигацията ,че трябва да пътува до Виена и се чудех дали ще я закара без проблеми.Предупреждения за камери и полицейски засади пратих ли ти,че не помня?Интересува ме дали работят коректно в чужбина.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Shadowandust написа:
              Радвам се ,че те закарала и върнала без проблеми.Миналата седмица оправях на една мома навигацията ,че трябва да пътува до Виена и се чудех дали ще я закара без проблеми.Предупреждения за камери и полицейски засади пратих ли ти,че не помня?Интересува ме дали работят коректно в чужбина.
              Да, работят много коректно. Доколкото зная ползваме един и същ източник на данни.
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Благодаря за информацията Stefanaki. Наскоро излезе и нова версия на Примо ( 2.4) ,но все още я лекуват и напасват скинове и разни други особености.Доколкото разбрах от информацията до момента е новото във версията е ,че може да избираш ПОИ от различни производители ма карти.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Някой вече с Примо 2.4, има ли?Заслужава ли си да отделя няколко часа, за да мигрирам или да чакам още?
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

И аз това се питам
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Google навигация Навигацията на Google вече работи и в България за Android и iOS
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Нови карти на Навтек за Иго Примо и Иго 8.3,И го за АндроидВключени са новите участъци на магистрала Тракия. :D Който ги иска да пише на ЛС.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Stefanaki написа:
                          Някой вече с Примо 2.4, има ли?Заслужава ли си да отделя няколко часа, за да мигрирам или да чакам още?
                          Купих още едно нави и му "боцнах" Примо 2.4. Сега излизам на разходка, за да го тествам. П.П.: На новото само дисплея му е 7инча, докато на "старата" 7 инча е с корпуса (рамката) около дисплея.

Коментар

Stefanaki написа:
                            Stefanaki написа:
                            Купих още едно нави и му "боцнах" Примо 2.4. Сега излизам на разходка, за да го тествам. П.П.: На новото само дисплея му е 7инча, докато на "старата" 7 инча е с корпуса (рамката) около дисплея.
                            има ли Video вход - например за да си включиш камера за заден ход?

Коментар

u_bo написа:
                              Stefanaki написа:
                              Stefanaki написа:
                              има ли Video вход - например за да си включиш камера за заден ход?
                              Не, този модел няма Video Anschluss.

Коментар

Колеги, може ли да дадете нещо работещо за Андроид - карта за Европа или поне Балкани, резолюция не знам дали има значение - 1024 x 600. Благодаря

Коментар

Working...
                                X