Да, твоя самсунг е с резолюция 480 x 800 пиксела и за него има ИГО - виж този линк дето съм дал точно преди твоя коментар. Ако ти е трудно да се оправиш - пиши и ще ти кажа как става инсталацията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Ко сте го захапали толкова този иго не мога да разбера...Нищо неустоимо не намирам в него.Най-приятният софт за работа, който съм цъкал е SygicDrive.Обаче ако става въпрос за карти, единственото нещо което се доближава до гарминските това е Ndrive.Приятен интерфейс и сравнително адекватни карти.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Ко сте го захапали толкова този иго не мога да разбера...Нищо неустоимо не намирам в него.Най-приятният софт за работа, който съм цъкал е SygicDrive.Обаче ако става въпрос за карти, единственото нещо което се доближава до гарминските това е Ndrive.Приятен интерфейс и сравнително адекватни карти.
Коментар
-
Esper написа:Ко сте го захапали толкова този иго не мога да разбера...Нищо неустоимо не намирам в него.Най-приятният софт за работа, който съм цъкал е SygicDrive.Обаче ако става въпрос за карти, единственото нещо което се доближава до гарминските това е Ndrive.Приятен интерфейс и сравнително адекватни карти.Brava 1.2, 16V, 2000
Ex: Golf 2, 1.3
Коментар
-
Пич, забелязах, че си говорите за андроид.Затова и споменах Sygic и Ndrive.И няма спор тук - от последните версии на двата софта, които намерих в ipmart изводът за мен е еднопосочен:Картите на Ndrive са много по-добри за БГ от тези на иго.Като улици и като адреси.За България става въпрос.Така по-добре ли е?Моят критерий е именно картата.Ако предпочитате друг софт защото е по-шарен с възможност за скинове - ОК, няма лошо.Това е субективно и индивидуално.Обаче адекватната карта не е.Ако някой толкова държи мога да направя и скрийншоти.Все още не съм върнал върнал дивайса а именно затова го взех.Ако споменаването на Гармин до толкова те афекта не си забелязал - просто го вмъкнах само във връзка с картите.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Винаги при избора ми на навигация съм се водил и от самият начин на водене по маршрута.Колкото и да е подробна една карта,няма ли адекватно водене..... не ми я хвали.За Иго има 3-ма производителя на карти за България.Навтек,Телатлас(TomTom) и русенската фирма MMCN.Ползвал съм и трите карти и всяка си има предимства и недостатъци.Същото съм забелязал и при Гармин .Скиновете при Иго не са само за красота.Всеки един от тях дава и различни възможности за предупреждения за камери,пешеходни пътеки, и куп други евентуални опасности по пътя.Освен всичко това дава и по приятен изглед на самият екран.Общо взето всичко е до предпочитанията на ползвателя.
Коментар
-
krasio_79bs написа:...За Иго има 3-ма производителя на карти за България.Навтек,Телатлас(TomTom) и русенската фирма MMCN....slonikon написа:...човек трябва да проверява какво му предлага.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Картите на Ndrive са много по-добри за БГ от тези на иго.Като улици и като адреси.За България става въпрос.
Коментар
-
Колеги, нека да внеса малка разяснение специално за картите на Navteq, тъй като от 5 години работя за тях (през българска фирма, но това не е от значение) и имам постоянен достъп до картата на България (и не само) и нейното развитие. До този момент всички големи градове, а и по-малки: София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Ямбол, Перник, Стара Загора, Русе, Видин, Габрово, Пазарджик, Враца, Хасково и др. са обиколени от специализираните автомобили и кодирани. За по-малките села и градове е вярно, че са кодирани предимно по снимки и информацията там е доста неточна. Но пък през следващата година ще продължава да се работи усилено над Картата на България. Моето мнение, като цяло за българската карта е добро, но за момента най-добрата карта според мен е на Геотрейд за Гармин. Най-пълна и най-точна.Тази година пътувахме из Европа използвайки Europe City Navigator на Navteq и нямахме абсолютно никакви проблеми. Картите бяха перфектни за всички страни в които бяхме с изключение на Румъния. За тази страна, читава карта така и не намерих, така че имайте предвид когато пътувате там да не разчитате много много на GPS-aFiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
-
Ами защото за съжаление ъпдейта като цяло е един доста бавен процес. Както предполагам сте запознати, нова версия излиза на всеки 3 месеца което ние наричаме работен куортер. За всеки куартер предварително се планира кои пътища, градове, села и т.н. ще бъдат ъпдейтвани. Ако например през куортер 1 бъде пусната нова отсечка от магистрала, то тя се планира да бъде обиколена от фийлда (специализираните автомобили) през куртоер 2. След това събраната информация от фийлда се предава за кодиране на екипът в който аз работя през куортер 3 и след неговият край тази нова отсечка се появява в новата версия, 6 месеца по-късно (2 версии по-късно). Въпреки че като цяло главните пътища са приоритет, се случват такива закъснения, като това доколко ще се забавят зависи от това колко е дълга отсечката. Другата основна причина за закъсненията е, че българският фийлд са само 6-7 човека, които едва смогват с обикалянето.До колкото разбрах последно, новата отсечка на магистрала Тракия, трябва да излезе в следващата версия.Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
-
нямаме право на критика, защото ползваме всичко без парипоне 99% от потребителитекаквото - такова...но големите проекти се знаят кога приключват, може графика така да се направи че да се пропуска една версияна българите не им пречи, защото ще се ориентиратно за чужденците, които са основните плащащи клиенти би било идеално да имат наистина актуална карта
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар