А, дали ще работи бавно, да не чертае улиците едвам едвам и в менюто да е много лагава? Това, че е 64 мб памет и 7" дисплей не значи ли, че ще бави, не мога да намеря информация за процесора все още?Чисто нова, разопакована на цена от 130 лв, без гаранция естествено Какво представлява самото отключване, дай повече информация, какво да гледам, че не разбирам на тези машинарии.7" не е ли много за кола, струва ми се, че ще е излишно голяма, чак неудобна П.С. процесор Мтк 500 mhz, ок ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:ivankd написа:VALIO_RACING написа:Като тотален аматьор в областта искам да попитам нещо. Ползвал съм веднъж само Гармин при пътуване в Добрич и долу-горе съм доволен, машинката пишеше и говореше на български. Малък дисплей, но достатъчен, това, което е най-удобното казваше коя лента да се държи от далече, примерно ако следва някакъв разклон и двата пътя продължават под някакъв ъгъл ти казва - "дръжте дясната лента" и направо си влизаш в пътя, където трябва Всички ли навигации "говорят" на български? Как стои въпросът с картите на Гармин, няма ли начин да се кракнат или нещо подобно"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
VALIO_RACING написа:А, дали ще работи бавно, да не чертае улиците едвам едвам и в менюто да е много лагава? Това, че е 64 мб памет и 7" дисплей не значи ли, че ще бави, не мога да намеря информация за процесора все още?Чисто нова, разопакована на цена от 130 лв, без гаранция естествено Какво представлява самото отключване, дай повече информация, какво да гледам, че не разбирам на тези машинарии.7" не е ли много за кола, струва ми се, че ще е излишно голяма, чак неудобна П.С. процесор Мтк 500 mhz, ок ли е?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Мерси за изчерпателният отговор, не съм имал желание да я използвам за гледане на филми или просвирване на музика, тези функции за мен не са от значение. До колкото разбрах има инсталирана карта на Igo за Б-я и голям брой европейски страни. Не е заключена машината. Мен ми трябва основно за Варна и околността, няма да я ползвам аз, мисля да я ползва баща ми, дали ще може да се справи, тепърва ще разбера. Имаме уговорка да я пробваме с баща ми вторник или сряда вечерта След като напиша адреса как за 5-6 минути трябва да ми сметне маршрута, това ми се вижда ужасно бавно, аз ще го сметна с картата за това време Какво друго да гледам, не е ли притеснително, че има само 64МБ рам памет? Някакви тестове, глупости, коя е актуалната версия на Igo картите, лесно ли се "слагат"? Направо съм индианец в областта, всякакви мнения биха ми били полезни П.С. дали ги има хотелите по морето По-големите, тези в комплексите и самите комплекси?кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
VALIO_RACING написа:След като напиша адреса как за 5-6 минути трябва да ми сметне маршрута, това ми се вижда ужасно бавно, аз ще го сметна с картата за това време Какво друго да гледам, не е ли притеснително, че има само 64МБ рам памет? Някакви тестове, глупости, коя е актуалната версия на Igo картите, лесно ли се "слагат"? Направо съм индианец в областта, всякакви мнения биха ми били полезни П.С. дали ги има хотелите по морето По-големите, тези в комплексите и самите комплекси?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Благодаря, ще я пуснем заедно, от човек ще я вземам, но не е ползвана. Само я е пробвал за тест, ще ходя в тях.Ако я взема ще пиша отново в темата, че да качим хубава карта Мерси многокара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
Коментар
-
За да не пускам нова тема реших да пиша направо в тази. Решил съм да си взимам навигация, до колкото разбрах марката не е много от значение, но работата е там, че не знам каква да избера. Искам само да работи, екстри не са ми нужни, интересно ми е и как се качват самите карти. Моля да дадете компетенто мнение ето за този продукт. Моля модераторите да не трият линковете !http://www.focalprice.com/EG040B/5_T...dar_Black.html или това:http://www.focalprice.com/EG019B/43_...der_Black.htmlPlay Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Ако някой може да препоръча нещо на цена около или малко над сто лева моля да го направи. Принципно въпросната навигация ще искам да я ползвам за пътувания в околните страни както и тук, както и за Украйна .Това което знам че е добре процесора е да по-бърз, за резолюцията незнам какво значение има. Моля по компетентните колеги да дадат мнение,конкретно предложение или съветPlay Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
На моменти изскачат GoClever на цена около 100лв в големите хипермаркети.Аз съм с такава и работи без проблем от 3 години.По моя препоръка съм снабдил и няколко приятеля (вкл. и от форума) и те нямат ядове.Лесно се инсталират последните версии на Иго,за което мога да помогна със готови сборки.
Коментар
-
Palioweek написа:Добре де, това примо освен тия екстри като разни сгради, тунели, релефи и всякви шукарий не товарят ли повече машинката. Иначе и IGO 8 нещо си, и сиджика работят на 6. нямам проблеми. Поздрави.
Коментар
-
Момчета, нека някой провери има ли ги хотелите по морето и по-точно ме интересува комплекс "Златни Пясъци". Ще съм много благодарен, какви карти трябва да се ползват за хотелите - примерно, ако пишете х-л "Адмирал", х-л "Астера", нещо в този ред на мисли, какво ви излизакара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
Коментар
-
VALIO_RACING написа:Момчета, нека някой провери има ли ги хотелите по морето и по-точно ме интересува комплекс "Златни Пясъци". Ще съм много благодарен, какви карти трябва да се ползват за хотелите - примерно, ако пишете х-л "Адмирал", х-л "Астера", нещо в този ред на мисли, какво ви излиза
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар