[quote="krasio_79bs"]Имаш ЛС.[/quoteБлагорадя!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Привет колеги.Честит 3-ти март.Имам въпрос към по запознатите от мен.На колега му подариха навигация Privileg.На нея има качена карта на България но е толкова нещастна че даже Горна Оряховица я няма а е само точка на картата.Може ли да се намери подробна карта на България за тази навигация.Аз имам Garmin но картите му са само за него,с това чудо на техниката -Privileg не съм запознат.ПоздравиFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Re:
milen11 написа:Привет колеги.Честит 3-ти март.Имам въпрос към по запознатите от мен.На колега му подариха навигация Privileg.На нея има качена карта на България но е толкова нещастна че даже Горна Оряховица я няма а е само точка на картата.Може ли да се намери подробна карта на България за тази навигация.Аз имам Garmin но картите му са само за него,с това чудо на техниката -Privileg не съм запознат.Поздрави
Коментар
-
van02 написа:Здравеите колеги.Имам навигация GARMIN NUVI 200 от 4 години.Предстои ми пътуване и исках да абдейтна картата,но се оказа че ми е изтекъл абонамента.Въпроса е мога ли да намеря безплатна актуална карта?Благодаря предварително.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
milen11 написа:van02 написа:Здравеите колеги.Имам навигация GARMIN NUVI 200 от 4 години.Предстои ми пътуване и исках да абдейтна картата,но се оказа че ми е изтекъл абонамента.Въпроса е мога ли да намеря безплатна актуална карта?Благодаря предварително.фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври
Коментар
-
van02 написа:Здравеите колеги.Имам навигация GARMIN NUVI 200 от 4 години.Предстои ми пътуване и исках да абдейтна картата,но се оказа че ми е изтекъл абонамента.Въпроса е мога ли да намеря безплатна актуална карта?Благодаря предварително.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Здравейте колеги,интересува ме актуална база данни за Гармин с камери за скорост (да са включени и новите камери от февруари на Цариградско шосе при Враня/София). Намерих ги на едно място като координати, но не мога/не знам как да ги добавя.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа:Здравейте колеги,интересува ме актуална база данни за Гармин с камери за скорост (да са включени и новите камери от февруари на Цариградско шосе при Враня/София). Намерих ги на едно място като координати, но не мога/не знам как да ги добавя.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Кажете ми тази машина, като параметри добра ли е - но нейм марка, китайска:Display: 7" high solution TFT Touch LCD 800*480 pixels(HD)Size: 180*110*15mmWeight: ~310gSystem:GPS Module: SiRF ATLAS 4, 20 Channel (SiRF is the most used and famous GPS technology company brand)SDRAM: 64MB, + upgraded to build in 4GB Flash memoryAntenna: Built-in high sensitive, 0.1m/secMemory Slot: Micro SD, support up to 8GBEarphone output: 3.5mmO/S system: WinCE NET 6.0Function:FM Transmitter: Play music on the micro SD card over your car radio systemVideo: MP4, WMV, AVI, MPEG, ASF, 3GPAudio: WMA/MP3, Build in speakerPhoto: JPG, BMP, PNG, GIFEbook File: TXTGame: More than 4 Games.Micro SD/TF Card: Support Micro SD memory card up to 8GBBattery: Build in 1250mAhЗаслужава ли си китайска машина да се притежава и дали ще върши работа? Дали ще може да се намират карти, проблемни ли са тези машини, до момента съм ползвал само веднъж на Гармин навигация и бях доволен, като изключим постните карти за по-малките населени местакара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
VALIO_RACING написа:Кажете ми тази машина, като параметри добра ли е - но нейм марка, китайска:Display: 7" high solution TFT Touch LCD 800*480 pixels(HD)GPS Module: SiRF ATLAS 4, 20 Channel (SiRF is the most used and famous GPS technology company brand)SDRAM: 64MB, + upgraded to build in 4GB Flash memoryЗаслужава ли си китайска машина да се притежава и дали ще върши работа? Дали ще може да се намират карти, проблемни ли са тези машини, до момента съм ползвал само веднъж на Гармин навигация и бях доволен, като изключим постните карти за по-малките населени местаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар