Точно това направих но виждам само "резидент пач" а сд-и картата не излиза пробвах вече три различни карти.иначе на иконата до батерията се инициализира че е там иконата става синя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Като тотален аматьор в областта искам да попитам нещо. Ползвал съм веднъж само Гармин при пътуване в Добрич и долу-горе съм доволен, машинката пишеше и говореше на български. Малък дисплей, но достатъчен, това, което е най-удобното казваше коя лента да се държи от далече, примерно ако следва някакъв разклон и двата пътя продължават под някакъв ъгъл ти казва - "дръжте дясната лента" и направо си влизаш в пътя, където трябва Всички ли навигации "говорят" на български? Как стои въпросът с картите на Гармин, няма ли начин да се кракнат или нещо подобнокара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
качих няколко песни обаче са мрз и неги виждам обаче качих и няколко снимки тях ги вижда,така ,че едва ли е от уреда.не знам кво му е да взема да го връщам ли да го сменям с някакъв друг ли.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
VALIO_RACING написа:Като тотален аматьор в областта искам да попитам нещо. Ползвал съм веднъж само Гармин при пътуване в Добрич и долу-горе съм доволен, машинката пишеше и говореше на български. Малък дисплей, но достатъчен, това, което е най-удобното казваше коя лента да се държи от далече, примерно ако следва някакъв разклон и двата пътя продължават под някакъв ъгъл ти казва - "дръжте дясната лента" и направо си влизаш в пътя, където трябва Всички ли навигации "говорят" на български? Как стои въпросът с картите на Гармин, няма ли начин да се кракнат или нещо подобноBRAVA 1.9 JTD 105 STEEL
Коментар
-
ivankd написа:VALIO_RACING написа:Като тотален аматьор в областта искам да попитам нещо. Ползвал съм веднъж само Гармин при пътуване в Добрич и долу-горе съм доволен, машинката пишеше и говореше на български. Малък дисплей, но достатъчен, това, което е най-удобното казваше коя лента да се държи от далече, примерно ако следва някакъв разклон и двата пътя продължават под някакъв ъгъл ти казва - "дръжте дясната лента" и направо си влизаш в пътя, където трябва Всички ли навигации "говорят" на български? Как стои въпросът с картите на Гармин, няма ли начин да се кракнат или нещо подобно
Коментар
-
Колега явно си в час с тези неща, това от което найстина имам нужда е карта с габаритите на мостове и тунели, с ограниченията за камиони за европа . Имам го като опция на устройството но ... не ме отразява и си ме води все едно съм си с бравата устройството е китаец с 5’’ екран MAPPY 500 . Оригиналната програма беше И ГО амиго, доста орязана версия.BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL
Коментар
-
С камионските версии не съм в час.Никога не ми се е налагало да ги ползвам.Доколкото ми е известно там трябват допълнителни лицензи за да може да се активира опцията за камион и воденето по маршрути за такъв.В момента зарядното ми е в колата и не мога да пробвам дали са качени и при мен тези лицензи.Утре ще разгледам има ли ги или не и има ли промяна при ползването на опция камион,а не кола.
Коментар
-
Колега,прегледах писаното по въпроса за работа с камион за Примо2.За сега всички се оплакват ,че не работи както трябва.Липсват лицензи,а от там и не изчислява правилно маршрутите.Ако все пак искаш да пробваш Примото,ще ти го кача някъде готово за работа.Аз съм се ограничил с карти на региона -Турция,Гърция,Македония,Сърбия,Румъния,България.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Колега,прегледах писаното по въпроса за работа с камион за Примо2.За сега всички се оплакват ,че не работи както трябва.Липсват лицензи,а от там и не изчислява правилно маршрутите.Ако все пак искаш да пробваш Примото,ще ти го кача някъде готово за работа.Аз съм се ограничил с карти на региона -Турция,Гърция,Македония,Сърбия,Румъния,България.BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар