Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

излезе OFRM 5.70 за Гармин
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ако някой има интерес или проблем с батерията на китайски GPS да го светна ,че моя вече е с батерия от GSM SE.Зареди се нормално и сега засичам време на работа с тази батерия.Батерията която е вградена в устройството е доста смешно малка за 900 mA/h
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

еми няма я пластмасовата обвивка като на СЕ батерията!а иначе в ДХ имаше на една от навигацийте клип как се сменя батерия със такава от нокия, BL5CA
        ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Излезе новото Primo 2.0 За желаещите да тестват съм го качил ТукЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 14.01.12.Съдържа сборка за резолюция 480x272, скин diMkaWA и MapChanger NQ, TT, OT - с карти BG
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            Излезе новото Primo 2.0 За желаещите да тестват съм го качил ТукЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 14.01.12.Съдържа сборка за резолюция 480x272, скин diMkaWA и MapChanger NQ, TT, OT - с карти BG
            Може ли да качиш и сборка за резолюция 800x480?
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
              krasio_79bs написа:
              Все още не съм попадал на такава за Примо 2.0.Все пак излезе излекувана преди няма и седмица Имам работеща сборка на Primo 1.1 800x480 ,ако искаш мога да ти пратя нея.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                Stefanaki написа:
                krasio_79bs написа:
                Все още не съм попадал на такава за Примо 2.0.Все пак излезе излекувана преди няма и седмица Имам работеща сборка на Primo 1.1 800x480 ,ако искаш мога да ти пратя нея.
                Аз Primo 1.1 и Primo 1.2 ги имам за моята резолюция. Искам да тествам Primo 2.0. Знаеш ли кой файлове от твоята сборка трябва да подменя (ако ги намеря от някъде) за да подкарам на 800x480?
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                  krasio_79bs написа:
                  Stefanaki написа:
                  krasio_79bs написа:
                  Аз Primo 1.1 и Primo 1.2 ги имам за моята резолюция. Искам да тествам Primo 2.0. Знаеш ли кой файлове от твоята сборка трябва да подменя (ако ги намеря от някъде) за да подкарам на 800x480?
                  Подменят се data.zip и brending.zip.В sys.txt добави и тези редове.[rawdisplay]class="landscape"highres=0screen_x=800screen_y=480
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И аз реших да се обзаведа със GPS но мн не ги разбирамнякои ползвал ли е Холукс GPS дайте мнение благодаря

Коментар

здравеите съвсем скоро се сдобих с нав. гоуклевър но имам само карта на бг. Някои може ли да ми каже от каде да изтегля карти за европа,турция.И друго как се слагат други програми /иго,том-том/.нав. е 800/480 рез. ако това има значение,благодаря предварително на всички .
                      Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                      Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

marea-ta написа:
                        здравеите съвсем скоро се сдобих с нав. гоуклевър но имам само карта на бг. Някои може ли да ми каже от каде да изтегля карти за европа,турция.И друго как се слагат други програми /иго,том-том/.нав. е 800/480 рез. ако това има значение,благодаря предварително на всички .
                        По късно или вечерта след 18ч. ще ти пратя ссборка на Igo Primo 1.1 със последните карти на региона.Тествал съм я на GoClever 500 PLUS и работи без проблеми.http://dox.bg/files/dw?a=7102f32e04Ето обещаната сборка.Разархивираш ,след това копираш папката ""mobilenavigator"" на SD карта.Стартираш навигацията и трябва да ти тръгне Igo Примо.В сборката има карти на региона,сгради,камери,гласови предупреждения и тн. Остава да си ги настоиш според нуждите и предпочитанията ти.Ако имаш въпроси съм насреща.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

започвам да тегля но стига до 363мб и спира не мога да го дръпна цялото,не знам защо
                          Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

marea-ta написа:
                            започвам да тегля но стига до 363мб и спира не мога да го дръпна цялото,не знам защо
                            Я пробвай отново и провери имаш ли място на харда където го сваляш.Сега го пробвах и на служебният комп.Тегли се без проблем.Възможно е и със сайта да е имало някакви ядове.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

изтеглих го но нав. не вижда мем.картата

Коментар

marea-ta написа:
                                изтеглих го но нав. не вижда мем.картата
                                Виж отстрани зъбчето на картата да не би да е заключена.Или си провери navi patch от менюто.От иконата долу в дясно отваряш опциите и търсиш там "navi patch"Там се посочва пътя до навигационият софтуер.Като отвориш там ще имаш’resident flash’’ i SD.Избираш СД/Mobilenaviagator/mobilienavigator.exe. Кликваш върху него и се връщаш в основното меню,от там стартираш иконата за навигация и трябва да тръгне.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X