излезе OFRM 5.70 за Гармин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Излезе новото Primo 2.0 За желаещите да тестват съм го качил ТукЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 14.01.12.Съдържа сборка за резолюция 480x272, скин diMkaWA и MapChanger NQ, TT, OT - с карти BG
Коментар
-
krasio_79bs написа:Излезе новото Primo 2.0 За желаещите да тестват съм го качил ТукЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 14.01.12.Съдържа сборка за резолюция 480x272, скин diMkaWA и MapChanger NQ, TT, OT - с карти BGAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:krasio_79bs написа:Излезе новото Primo 2.0 За желаещите да тестват съм го качил ТукЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 14.01.12.Съдържа сборка за резолюция 480x272, скин diMkaWA и MapChanger NQ, TT, OT - с карти BG
Коментар
-
krasio_79bs написа:Stefanaki написа:krasio_79bs написа:Излезе новото Primo 2.0 За желаещите да тестват съм го качил ТукЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 14.01.12.Съдържа сборка за резолюция 480x272, скин diMkaWA и MapChanger NQ, TT, OT - с карти BGAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:krasio_79bs написа:Stefanaki написа:krasio_79bs написа:Излезе новото Primo 2.0 За желаещите да тестват съм го качил ТукЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 14.01.12.Съдържа сборка за резолюция 480x272, скин diMkaWA и MapChanger NQ, TT, OT - с карти BG
Коментар
-
И аз реших да се обзаведа със GPS но мн не ги разбирамнякои ползвал ли е Холукс GPS дайте мнение благодаря
Коментар
-
здравеите съвсем скоро се сдобих с нав. гоуклевър но имам само карта на бг. Някои може ли да ми каже от каде да изтегля карти за европа,турция.И друго как се слагат други програми /иго,том-том/.нав. е 800/480 рез. ако това има значение,благодаря предварително на всички .Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
marea-ta написа:здравеите съвсем скоро се сдобих с нав. гоуклевър но имам само карта на бг. Някои може ли да ми каже от каде да изтегля карти за европа,турция.И друго как се слагат други програми /иго,том-том/.нав. е 800/480 рез. ако това има значение,благодаря предварително на всички .
Коментар
-
marea-ta написа:изтеглих го но нав. не вижда мем.картата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар