Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И да е най добрата карта като е скапана програмата е кофти. Все едно двигател от ферари ама монтиран в варбург.
    Обичам си работата.

Коментар

чак пък скапанагрозна е, но това е навигация...не е кола или жена
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Valentin_V написа:
        И да е най добрата карта йато е скапана програмата е кофти. Все едно двигател от ферари ама монтиран в варбург.
        Я си вземи една навигация Garmin и да видим тогава какво ще говориш, работи перфектно. Наистина програмата за други устройства Garmin Mobile XT не върви особено добре, но това много зависи и от хардуера. Просто има по-големи изисквания.

Коментар

dobri_g написа:
          Valentin_V написа:
          И да е най добрата карта йато е скапана програмата е кофти. Все едно двигател от ферари ама монтиран в варбург.
          Я си вземи една навигация Garmin и да видим тогава какво ще говориш, работи перфектно. Наистина програмата за други устройства Garmin Mobile XT не върви особено добре, но това много зависи и от хардуера. Просто има по-големи изисквания.
          Точно един GPS Garmin се опитваше да ме убеди че от Плевен за Ловеч трябва да завия на ляво за да влезна в Ловеч което няма как да стане
          Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети

Коментар

pitbull1777 написа:
            dobri_g написа:
            Valentin_V написа:
            Точно един GPS Garmin се опитваше да ме убеди че от Плевен за Ловеч трябва да завия на ляво за да влезна в Ловеч което няма как да стане
            Дадена неточност в картата не означава,че навигацията е скапана! Не съм ползвал друга навигация освен гармин и томтом,но категорично мога да заявя,че гармин работи перфектно и менюто му за мен е по-лесно от това на томтом.Тестван в страни като Германия и Австрия.Никога не ме е подвел. В България също работи доста добре.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
              pitbull1777 написа:
              dobri_g написа:
              Valentin_V написа:
              Дадена неточност в картата не означава,че навигацията е скапана! Не съм ползвал друга навигация освен гармин и томтом,но категорично мога да заявя,че гармин работи перфектно и менюто му за мен е по-лесно от това на томтом.Тестван в страни като Германия и Австрия.Никога не ме е подвел. В България също работи доста добре.
              Ами пробваи и IGO и тогава си кажи мнението аз съм тествал почти всички и си казвам моето мнение .
              Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети

Коментар

излезе версия 5.50 на БГ картата за Гармин

Коментар

Като видя последен пост от Sev, в тази тема, тайничко се надявам, че ще анонсираш Гармин за Андроид
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

и аз се надявам , ама засега е пълна тишина :D

Коментар

излезе нова карта за ИГОкартата е на Навтекhttp://dox.bg/files/dw?a=e5dbe28dc1

Коментар

Аз вече се омотах, коя е по-добрата ?На Навтек или ТА ?
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ами в Навтек намирам развитиеиначе като рутиране не съм я пробвал особеноно бъдещето е Навтекпо простата причина че правят карти вече за няколко платформи - Гармин, Нокиа и ИГО

Коментар

я препоръчайте GPS програма за пешеходец, разглеждащ непознат град.или за Андроит, но по добре за Симбиан /нокиа/

Коментар

Sev написа:
                              излезе версия 5.50 на БГ картата за Гармин
                              Да и мога да кажа, че това е най-бъгавата версия досега. Докато се усетя, колко глупости направих заради нея.... Върнах две версии по назад, за да проработи като хората. От Благоевград до Белград ме прекарва през София > Русе > София > ГКПП Калотина или през ГКПП Кулата, обратно Благоевград, София и ГКПП Калотина. След комуникация с екипа на ОФРМ Геотрейд, бях посъветван да изключвам европейската карта до напускане на БГ, след което да я включвам, но да спирам българската. За жалост това също не върши кой знае каква работа - тъпия GPS си спазва някакви ненормални правила за забранени улици, еднопосочни и ме прекарва цели 9км покрай града, за да изляза на пътя за ГКПП Станке Лисичково, като се има в предвид, че от изходната ми точка до там имам едва два завоя и разстоянието е точно 17км. GPS-a обаче си ми ги изчислява като 26км и ако го следвам се налага да правя малоумна обиколка на околностите на Благоевград, докато изляза на основния път. Имам и навигатор на Сиджик с карта Навтек (май), който е безупречен, но батерията на телефона отива по дяволите за нула време.
                              Fiat Marea 1.8i 16V
                              Fiat Tipo 1.4i 8V
                              Fiat Punto 1.6i 8V
                              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

u_bo написа:
                                я препоръчайте GPS програма за пешеходец, разглеждащ непознат град.или за Андроит, но по добре за Симбиан /нокиа/
                                Ползвах Sygic Mobile Maps 10 (картата, мисля, че е на Навтек, но не знам със сигурност) за няколко БГ градове, непознати за мен и се справих доста добре. Става дума за телефон с Андроид, мога да ти я пратя, излекувана, но е с малко особена инсталация, нищо сложно, ако искаш пиши на ЛС. Слагал съм я на 3 телефона и всички сме доволни от този навигатор.Много добър е Вайспайлот на SE(карта Навтек), но е платен и то си е цифра, а и няма лек засега поне. Докато беше безплатния му период, го ползвах активно и бях възхитен от възможностите и интерфейса. Сега обаче упорито си дрънчи пари и не ще да бачка
                                Fiat Marea 1.8i 16V
                                Fiat Tipo 1.4i 8V
                                Fiat Punto 1.6i 8V
                                www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
                                X