Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

твое право :D замисли се върху следния въпрос - откъде имат инфото за картите?...а уличките по селата са най-малкия проблем - там човек се ориентиравъпросът е рутирането в голям непознат град
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Например еднопосочните улици, там става голяма веселба.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

След около месец ползване на картите на NAVTEQ съм значително по доволен.Картата е доста по-подробна в малките населени места.Новият път Бургас-Приморско си го има на картата и те насочва през него,а при TELEATLAS все още не съществува на картата.Някой ако има нужда от карти за iGO 8.3.xЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Сряда 23.02.11.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колеги аз си взех навигатор преди 1 месец, намерих му програмата в официалният сайт, ама компа ми не го приема, то нито карта има нито нищо. Било вгградено всичко Знаети ли дали има някаква тайна на тия ТОМТОМ мислех, че е просто като флашка...
          Punto JTD
          http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
            Колеги аз си взех навигатор преди 1 месец, намерих му програмата в официалният сайт, ама компа ми не го приема, то нито карта има нито нищо. Било вгградено всичко Знаети ли дали има някаква тайна на тия ТОМТОМ мислех, че е просто като флашка...
            Използва се за връзка Активсинк или Уиндоус Мобил Девайс Център.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Китайците са много напред в технологиите вече.Това от линка много ми харесва навигация,двд,тв блутуут и какво ли не.http://www.lightinthebox.com/Free-Ma...timately_buy_2
              Прикачени файлове
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                Китайците са много напред в технологиите вече.Това от линка много ми харесва навигация,двд,тв блутуут и какво ли не.http://www.lightinthebox.com/Free-Ma...timately_buy_2
                Да колега потварждавам инфото наистина са много добри в момента чакам да ми пристигне пратката само че моито ще е 2DIN освен това SYGIC картите са страхотни и много подробни имам го на телефона и работи перфектно никога не ме е излъгал за цяла ЕВРОПА има 36 даржави и 25 езика БГ задалжително наистина са добри еее чакам си пратката за да го сваржа...
                ФИАТ СТИЛО 1.8 16V

Коментар

Колеги помагайте.Взех си gps GOCLEVER 3540 и реших да му сложа IGO8 но нещо не се справям.Повечето линкове с IGO8 където ги гледах не съществуват.Намерих един ,копирах го на картата и там пишеше да ресетна gps и той сам ще тръгне.Да ама не.Някой ако може да помогне ще бъде супер.

Коментар

bobizdr написа:
                    Колеги помагайте.Взех си gps GOCLEVER 3540 и реших да му сложа IGO8 но нещо не се справям.Повечето линкове с IGO8 където ги гледах не съществуват.Намерих един ,копирах го на картата и там пишеше да ресетна gps и той сам ще тръгне.Да ама не.Някой ако може да помогне ще бъде супер.
                    Приятно четене:http://forum.pocketbulgaria.com/view...p?f=49&t=30047

Коментар

dobri_g написа:
                      bobizdr написа:
                      Приятно четене:http://forum.pocketbulgaria.com/view...p?f=49&t=30047
                      Моят съвет е да изчака до понеделник.Имам работеща сборка на Igo 8.3 със последните карти на Навтек,POI,Speed cam,разни скинове и тн. Моята в момента работи на GOCLEVER със 480x272 резолюция,не съм го тествал на по малка,но нищо не пречи да опитаме.Пращам му телефон на ЛС. ще му кажа накратко какво ще му е необходимо за пробата.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                        Моят съвет е да изчака до понеделник.Имам работеща сборка на Igo 8.3 със последните карти на Навтек,POI,Speed cam,разни скинове и тн. Моята в момента работи на GOCLEVER със 480x272 резолюция,не съм го тествал на по малка,но нищо не пречи да опитаме.Пращам му телефон на ЛС. ще му кажа накратко какво ще му е необходимо за пробата.
                        Лошо няма да прочете колегата, тъкмо ще се образова малко. А за резолюцията не би трябвало да има проблем, 320/240 май я слагат във всички зборки.Може да се провери в "branding.zip/ui_igo8/" и в "data.zip/ui_igo8/" какви има.

Коментар

Мерси,на колегите.Изчетох и се образовах и очаквам от колегата krasio_79bs файлчетата.Благодаря предварително

Коментар

Здравеите колеги аз за за целта използвам GSM DELL STREAK със IGO 8 и съм много доволен за сега поне картата на IGO маи е най добрата за сега за България
                            Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети

Коментар

картите за ИГО са 3 :D
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

pitbull1777 написа:
                                Здравеите колеги аз за за целта използвам GSM DELL STREAK със IGO 8 и съм много доволен за сега поне картата на IGO маи е най добрата за сега за България
                                Най добрата карта на България е на Гармин .

Коментар

Working...
                                X