Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еееее сега ще си го настроя както си искам.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

пуснаха Garmin за iPhoneвече е ред на Android :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

emzo написа:
        Sev написа:
        emzo написа:
        Общо взето особено в Родопите по-добро от OFRM няма, т.е. Гармин
        че нали онова забутано село го нямаше на картата :D
        Имало го, иГо обаче на връщане реши да ме прекара през някъв път дето никой не го беше чувал и минах пак на Гармин.Краси, разликата е повече в интерфейса, картите са същите.
        Емо, стига си говорил глупости! Аз пътувах само с навигацията и през повечето време - сам. Айгоу-то не ме подведе. Закара ме до мегдана на селото и ме върна без жокери, като имаш на предвид, че в родопите стъпвам за 3-ти път.

Коментар

Aууу колко остро заключение и то от човек, който кара Гоуф.То със сигурност и от този път щеше да се минава, но определено не беше пътя по-който Гармин ме закара на отиване.Сев, няма ли новости за гарминодроид ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Карам въртолет, а не гоуф! Твоя гармин на отиване те остави да дремеш в нищото между селата! Добре, че бях наоколо с айгоу, че да ти отворя очите накъде е пътя!

Коментар

няма :D

Коментар

Някой да знае къде има freeware карти на Бг за Гармин , че не мога да намеря

Коментар

Какво разбираш под freeware?Ако използваш думата с истинското и значение, не, freeware за България няма, има платени.
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

Не е вярно - има.http://forum.pocketbulgaria.com/view...p?f=50&t=35798
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вземаш от някой приятел, дето си е платил лиценза и има новите версии за България.Ако нямаш такъв ... отиваш в KARTA.bg, плащаш и си вземаш всички нови версии за 2 години напред (когато излезнат). Мисля че абонамента е 40 лв за две години. Толкова ли е много?
                      Stilo 1.6 16v

Коментар

От известно време картата на Нокия Ови Мапс включва подробни карти с улиците на всички СЕЛА в България.В моето село дори има имената на някои (не всички) улици!!!Не съм си ъпгрейдвал картата на Гармина, но мисля че те са далеч от това все още.Откакто излезе новата ОВИ Мапс, не съм ползвал друга навигация.Изключително съм доволен от нея. Да си кажа... Има и екстри, които другите навигации нямат, като например да си изпратиш координатите като СМС на който искаш. Ако и отсрещния ползва ОВИ Мапс, ще му цъфнеш на картата като точка

Коментар

относно подробността и правилното рутиране, Nokia имат още много хляб да ядат :D ...това с координатите го има в Гармин

Коментар

Sev написа:
                            пуснаха Garmin за iPhoneвече е ред на Android :D
                            Да и аз прочетох информацията, но също така и че за Андроид няма да се прави навигация от Гармин. Май американския пазар им стига. Искам да питам някой ползва ли навигация на Сиджик на мобилния си телефон и има ли инфо кои карти са съвместими с този софтуер.
                            Fiat Marea 1.8i 16V
                            Fiat Tipo 1.4i 8V
                            Fiat Punto 1.6i 8V
                            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

първите стъпки за Андроид са направени:Garmin MechanicWith Garmin’s ecoRoute HD module in your car and Garmin Mechanic on your Bluetooth-enabled smartphone, you can view your car’s specific performance information. View horsepower details, torque readings, G-force, and more. Coming soon on the Android Market(TM).дано дочакаме навигационен софтуер

Коментар

Sev написа:
                                относно подробността и правилното рутиране, Nokia имат още много хляб да ядат :D
                                Изобщо не съм съгласен.Например в Хаинбоаз, при цел на пътуването Дряново, Гармин все ме подканя да завия наляво за да ме прекара по някакви незнайни хайдушки пътеки, докато с Ови Мапса нямам такива проблеми.Тествах от Ямбол до Козлодуй Ови Мапс, избра ми маршрута, който предварително си бях избрал и никъде не ме подведе.На връщане Гармин се опитваше да ме вкара в едни крайпътни села, неизвестно защо.А и все още не съм видял карта на Гармин с улиците на селата Иначе си прав за СМС-ите - и с Гармин може, не бях обърнал внимание досега.

Коментар

Working...
                                X