Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

5.40 има вече
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

знаете как да я получите :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

хора,имам въпрос за GOCLEVER 5066HDBG, и по принцип за тази марка приемницимисля че цената на която стъпва е доста добра но натам ... нямам идея за този вид хардуер и какво да търся при избор на навигационна системапо принцип гледам да е със порцесор атлас 4
        ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Аз имам Goclever 4335 и съм супер доволен.Машинката е добра, обаче не очаквай кой знае какво от към мултимедия и от фм трансмитера. Аудио качеството е много зле (поне на моето устройство). 64 мб рам има и моята машинка и е малко мъничко. Другото до някъде ограничение е WM 5, което е доста ощетено откъм интересни приложения. За GPS софтуер не се притеснявай. Могат да се подкарат всякакви програми, но ще ти трябва малко четене на форуми Вчера гледах разни навигации в dealextreme и ми харесаха няколко варианта при това доста по-евтини. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.37914 - 128mb ram и е в пъти по-добра от клевъраhttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.51409 - един по-евтин вариантhttp://www.dealextreme.com/search.dx...gps%20ce%206.0 - всички накупПлюса да си вземеш навигацията от тук е гаранцията. Не съм сигурен dealextreme дали дават някаква гаранция на техните уреди. Прочети по обстойно ако се навиеш да вземеш от там.Курса на долара е ~ 1.50. Прави сметка, дали цената на Goclever-a е добра
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

нова ТА карта за ИГОhttp://forum.pocketbulgaria.com/view...p?f=51&t=21042 - страница 170

Коментар

Нещо някой да е чувал/чел за Гармин Андроид ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

трябваше през 2010 да се появидаже имаха презентация по случаяама...

Коментар

Общо взето особено в Родопите по-добро от OFRM няма, т.е. Гармин
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    че нали онова забутано село го нямаше на картата :D

Коментар

Някой има ли впечатления от IGO Primo?Чудя се дали да си играя да го инсталирам. Сега съм с IGO 8.3.2 със скин diMka WertVRV.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Sev написа:
                        emzo написа:
                        Имало го, иГо обаче на връщане реши да ме прекара през някъв път дето никой не го беше чувал и минах пак на Гармин.Краси, разликата е повече в интерфейса, картите са същите.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Sev написа:
                          emzo написа:
                          Имало го, иГо обаче на връщане реши да ме прекара през някъв път дето никой не го беше чувал и минах пак на Гармин.Краси, разликата е повече в интерфейса, картите са същите.
                          Ееее, Емо па ти не гледаш ли първо маршрута на цяла карта?
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ми .... явно не А и сложих поседната версия на Димка скина и нещо не се ориентирвам кое, как и защо
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

по-лесно работя с 8.3и графиката на 8.3 ми харесва повече

Коментар

emzo написа:
                                Ми .... явно не А и сложих поседната версия на Димка скина и нещо не се ориентирвам кое, как и защо
                                Ето ти жокер-http://www.igo8mods.com/igo8%20manual%20v1.0.pdf
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X