Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пич, с част от това си изкарвам хляба. Смятам ти е достатъчно. А като помощ за колегата: http://www.androidbg.com/forum/ и http://forum.pocketbulgaria.com/ и мога да ти кажа, че съм доста по-подготвен от теб, ама няма да ти го доказвам
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Колеги,Някой може ли да ми прати последните карти за IGO Primo.
      Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
      Chevrolet Aveo

Коментар

Kemaloff написа:
        Колеги,Някой може ли да ми прати последните карти за IGO Primo.
        По обед ще ти пусна линк на ЛС. Ще си ги дръпнеш от там
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колеги,Имам проблем с намирането на iGO за таблет с резолюция 959х600. Някой може ли да помогне?
          Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
          Chevrolet Aveo

Коментар

Kemaloff написа:
            Колеги,Имам проблем с намирането на iGO за таблет с резолюция 959х600. Някой може ли да помогне?
            Пробвай с тази Описано е подробно как се инсталира.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

iGo за Windows mobile 8.1 (Nokia Lumia 630) ?

Коментар

Инсталирах си iGOMyWay_v8.4.3.179971 800x480 но картите са от 2011 г. търсих по-нови, но неможах да намеря, някой знае ли от къде да сваля най-новите, и за бъдеще как да поддържам актуални карти?
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Навлязох малко в материята iGO, вече го поопознах и си спретнах едно сравнително ново приложение. Успях да го инсталирам на външната карта без проблем, телефона ми е Леново а328, но на LG-то на зетя тръгва само от вътрешната карта. Оказа се че моят "мършав" за 35 лв. телефон позволява това, което на теория не би трябвало да стане на Андроид 4.4.2.
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

Намери ли си карти,че едва днес видях ,че търсиш? Имам последните за Иго Примо,но май стават и за другото.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Сложих тези: Basemap_NIMA_2012.03_131216.fbl Bulgaria_TomTom_2015.03_150405.fbl, а тези Bulgaria_TomTom_2015.03_150405_(SP).fsp Bulgaria_TomTom_2015.03_150405_(TI).ftr незнам за какво, са но вървяха с другите. Правих комбинации с последните които намерих, ако имаш нещо по-ново може да ги добавя, оказа се че тръгва с доста от намерените. Едно му липсва на iGO според мен, гласовото търсене.

Коментар

Туй да му е проблема. Важното е да те навигира правилно и по възможно най-добрият маршрут. Останалото са глезотии.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

А каква е разликата м/у ТомТом и HERE, сложих първите с надеждата че са по пълни като гледах размера и датата им? А тук http://forum.androidbg.com/showthrea...=10065&page=51 казват, обратното. А тук http://forum.androidbg.com/showthrea...484#pid1091484 са направили цитирам: "Благодарение на колегите от gpspower.net, промених последния излязъл apk файл (iGO_Israel_9.6.29.483387_sys_not_changed.apk). След инсталацията му можете да използвате google maps, да намерите адреса или мястото което желаете и чрез бутона Share (Споделяне) да се прехвърлите в iGO и да заредите маршрута. "

Коментар

Използвам картите на HERE. Тая благинка за която питаш я направих ,но я ползвам рядко. Идеята е ,че докато си разглеждаш дадена карта в гуъл,може да я споделиш с ИГО и да си избереш маршрут до дадената точка,без да ти се налага да пишеш адреса в ИГО.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

[quote="krasio_79bs"]Намери ли си карти,че едва днес видях ,че търсиш? Имам последните за Иго Примо,но май стават и за другото.Да използвам момента и аз на тези новите за примо има ли ГКПП Маказа? Щото на моите които имам /пак от теб де/ изобщо го няма и ме прекарва през други кпп-та.
                              Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                              Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Има го. Заповядай-http://dox.bg/files/dw?a=43c9a32ae5Не съм ги разделил по папки,но мисля,че ще се справиш.Файла с окончание poi ,е за същата папка. Останалите са за папка mapИзползвай тази парола при разархивиране- 4pna Ето и на Гърция новите карти-http://dox.bg/files/dw?a=2f2b7b28b2
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X