Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сменяй я с Иго и ще забравиш за Route 66. Предполагам телефона е ZTE Blade Q?
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Сменяй я с Иго и ще забравиш за Route 66. Предполагам телефона е ZTE Blade Q?
      Това е най-лесното решение и най-вероятно ще го направя. Въпроса беше, че и така и така е инсталирано що да не го ползвам, а и доколкото си спомням(не претендирам че съм прав) Иго и Сиджик искат да имаш карта с памет за да бъдат инсталирани, а аз все още не съм му купил, по точно не мисля да му купувам . Телефона е Lenovo A680
      Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
      Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

И на двата си телефона (един марков и един марков от Китай) ползвам iGo от вътрешната памет на телфона, главно от съображения, че е недопустимо да си извадя картата и да спрат да ми работят важни приложения. По същата причина не държа нито едно приложение на външната памет.

Коментар

iGO не иска карта памет за да го инсталираш, а когато го сложиш на отключена (кракната един вид) навигация, се налага да направиш шорткът на карта памет, за да имаш директен достъп от десктопа на съответното устройство до стартиращия файл. Иначе трябва да ровиш всеки път из папките докато стигнеш до него да го стартираш.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
            iGO не иска карта памет за да го инсталираш, а когато го сложиш на отключена (кракната един вид) навигация, се налага да направиш шорткът на карта памет, за да имаш директен достъп от десктопа на съответното устройство до стартиращия файл. Иначе трябва да ровиш всеки път из папките докато стигнеш до него да го стартираш.
            Е този път не се удържам. С теб спорихме по други теми, ама тук се изказваш пък съвсем неподготвен. Това, че имаш малък опит не означава, че трябва да правиш такива изказвания, които ги четат доста хора и съответно ще се заблудят. Просто напиши "на мен така ми се получаав" или "не съм постигнал успех едикъдеси" ама не отсичай за неща които не са верни. Няма навигация, маркова или не, с win или нещо друго която да не може да стартира IGO или каквото си поискаш по оригиналния начин. Сега да не вземеш да ми задаваш въпроси за TomTom или Garmin? При тях също има пиниз, ама не си заслужава. При тях е по-готино да си ги ъпдейтнеш. До тук с инфото фор фрии
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

ogi28b написа:
              И на двата си телефона (един марков и един марков от Китай) ползвам iGo от вътрешната памет на телфона, главно от съображения, че е недопустимо да си извадя картата и да спрат да ми работят важни приложения. По същата причина не държа нито едно приложение на външната памет.
              Ами тогава явно ще се прехвърля или на Иго или на Сиджик. Ползвам навигация два-три пъти в годината, няма кво толкова да му мисля. Явно route-то не може да бъде кракнато. Жалко, програмката не е толкова лоша . Иначе ако някой се интересува предлагат 2-годишна поддръжка и лиценз за 15 евра. След 2-те години програмата продължава да работи ,но(поне аз така го разбрах), няма да ти ъпдейтва картата. Което пък е странно щото вчера си дръпнах карта на БГ от самата навигация. Картата е нова А1 е цяла целеничка . можеш да си задаваш маршрути показва и алтернативните такива, но стигне ли се до там да стартираш маршрута ти иска лиценз . Както и да е. Благодаря за мненията, ще го мисля

Коментар

Единствена "забележка" за Иго е,че ако си с Киткат и не е рутнат, все още няма версия, която да работи ако е във външната карта.Иначе ето ти краткната версия на Роуйт 66 (трябва регистрация)http://www.androidbg.com/forum/topic...40b3a7ab8.html
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                  Единствена "забележка" за Иго е,че ако си с Киткат и не е рутнат, все още няма версия, която да работи ако е във външната карта......
                  Има , има ....
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

niko09 написа:
                    Единствена "забележка" за Иго е,че ако си с Киткат и не е рутнат, все още няма версия, която да работи ако е във външната карта.Иначе ето ти краткната версия на Роуйт 66 (трябва регистрация)http://www.androidbg.com/forum/topic...40b3a7ab8.html
                    Не съм съгласен. Аз съм с Киткат и Иго Примо на картата на телефон, който не е рутнат. Версията на Игото е: 9,6,7,235654

Коментар

Можеш ли да направиш някакви промени, които после да останат записани, например да промениш някакви настройки, да си добавиш собствени интересни точки и др.? Това, което казваш, противоречи на политиката на Гугъл за версия 4.4 и разрешенията за външните карти.

Коментар

ogi28b написа:
                        Можеш ли да направиш някакви промени, които после да останат записани, например да промениш някакви настройки, да си добавиш собствени интересни точки и др.? Това, което казваш, противоречи на политиката на Гугъл за версия 4.4 и разрешенията за външните карти.
                        Телефона е Sony Xperia M2 KitKat 4.4.2Кажи ми какви точно промени те интересуват, за да проверя. Ако е до запомняне на фаворити - запомня. Друго с него не съм правил Стои ми за резервен GPS

Коментар

Понеже всички са буквалисти ДА има версия, но няма версия, която да работи чисто и да не изписва "За съжаляние ИГО спря", това че някой си е инсталирал нещо и го пуснал веднъж , не означава,че го е тествал и че работи безупречно....Нещата не се свеждат до това да направите копи и пейст и да кажете да работи
                          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

И какъв е проблема, ако не е на външната карта, а във вътрешната памет? (За КитКата говоря)Стига, разбира се, да е достатъчно голяма.Ако ползвате карта само на България, не мисля, че ще има проблем на който и да е телефон. Ако накачите целия свят, естествено че няма да ви стигне.

Коментар

niko09 написа:
                              Благодарско за линка. Свалих го и разархивирах, но утре ще пробвам да го инсталирам(по указания в началото на темата начин). Предполагам трябва да деинсталирам оригиналното приложение. Има ли някакви други "чалъми" които да приложа, в смисъл остатъчни файлове за премахване или нещо по настройките?

Коментар

veselin10 написа:
                                Dido_Lyubenov написа:
                                Е този път не се удържам. С теб спорихме по други теми, ама тук се изказваш пък съвсем неподготвен. Това, че имаш малък опит не означава, че трябва да правиш такива изказвания, които ги четат доста хора и съответно ще се заблудят. Просто напиши "на мен така ми се получаав" или "не съм постигнал успех едикъдеси" ама не отсичай за неща които не са верни. Няма навигация, маркова или не, с win или нещо друго която да не може да стартира IGO или каквото си поискаш по оригиналния начин. Сега да не вземеш да ми задаваш въпроси за TomTom или Garmin? При тях също има пиниз, ама не си заслужава. При тях е по-готино да си ги ъпдейтнеш. До тук с инфото фор фрии
                                Като си мноо отворен, дай съвет на колегата или си трай, щото нещо се изказа неподготвен Поредният ти безсмилен пост :
                                veselin10 написа:
                                niko09 написа:
                                Единствена "забележка" за Иго е,че ако си с Киткат и не е рутнат, все още няма версия, която да работи ако е във външната карта......
                                Има , има ....
                                Много умно ! Супер съвет Това и аз ще го пробвам
                                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                                X