Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

от къде се тегли новата версия, че ми излизат наи-различни резултати и формати.
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

До колкото съм разглеждал, магистралата е цяла само в картите на Телеатлас. Другите дали вече са я добавили?
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

и на гармин е има цялата магистрала /Тракия/
        STILO 1.4 16v.

Коментар

marea-ta написа:
          от къде се тегли новата версия, че ми излизат наи-различни резултати и формати.
          http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?f=51&t=21042&start=4965#p339841Не знам дали става без регистрация.На мен цялата процедура по теглене и качване в телефона отне 4 минути.Работи безупречно.Има цялата магистрала Тракия, новия участък на Хемус, пътя до Дунав мост и т.н.Има дори по име моята улица в Кабиле (всъщност аз качих имената в Google Map Maker, явно са ги взели от там).П.П. Да благодарим за линка на Krasio_79bs

Коментар

Пуснах картите по скайп на колегата.За тези които нямат регистрация в покета-Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Вторник 03.06.14.Файл : karti.rarЛинк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=1859ca4ffbНапомням ,че картите са за Иго
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колегата благодари искрено, макар и със закъснение.
              Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
              Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Аз ползвам тази карта OFRM Geotrade 2014 Q2 на Гармина си и съм доволен за сега от нея
                Fiat Brava 1.2 16V 80 к.с 2001г.

Коментар

Някой да помогне с карти за Гармин Нуви 40? Купих си един в Щатите и тук не бачка ...
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                    Някой да помогне с карти за Гармин Нуви 40? Купих си един в Щатите и тук не бачка ...
                    Гармина си работи,просто няма карта върху която да ти покаже къде си.Закупените от щатите са с вградена карта в инсталацията.Картата на Щатите не може да се махне.Ако искаш всичко да е наред тук ти е решението. http://www.garmin.bg/?s=7&i=3 Софтуера на Гармина може да се упдейтва онлайн и да добавиш каквото ти трябва,обикновенно български език за навигация.За повече инфо на ЛС
                    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Я да питам и аз нещо - на навигация Mio Spirit 687, някой знае ли кой е драйвера на GPS чипа, че сложих iGO, но не мога да подкарам GPS-а? Трябва да се опише в SYS.TXT, на iGO за да може да чете данните от него.п.п.: Подкарах GPS -а , сега ако успея и с блутута ...
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Здравейте, колеги някой занимавал ли се е с мултимедии. Имам Kenwood DNX7200 мога ли да сменя менюто да е на български и да сложа български глас благодаря ви.

Коментар

Ако знаеш английски - този линк ти е напълно достатъчен да се справиш. Ако не знаеш английски - не пипай нищо, наистина. Намери някой, който знае, за да ти превежда, и му дай линка да чете и да действа:http://www.manualslib.com/manual/424...0.html?page=38

Коментар

milen11 написа:
                            avvasilev написа:
                            Гармина си работи,просто няма карта върху която да ти покаже къде си.Закупените от щатите са с вградена карта в инсталацията.Картата на Щатите не може да се махне.Ако искаш всичко да е наред тук ти е решението. http://www.garmin.bg/?s=7&i=3 Софтуера на Гармина може да се упдейтва онлайн и да добавиш каквото ти трябва,обикновенно български език за навигация.За повече инфо на ЛС
                            Старо ама сега го прочетох и смея да твърдя, че не е проблем да се маха и слага каквото и да било(с малко пиниз ) на какъвто и да е Гармин. Аз поне се справям до сега с всичко което ми е попаднало като машинка.
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                              milen11 написа:
                              avvasilev написа:
                              Старо ама сега го прочетох и смея да твърдя, че не е проблем да се маха и слага каквото и да било(с малко пиниз ) на какъвто и да е Гармин. Аз поне се справям до сега с всичко което ми е попаднало като машинка.
                              Весо, и аз се справих, но забравих да пиша ... :D
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Здравейте.Преди месец и малко си купих нов телефон. На него има "заводска" навигация Route 66. Навигацията работи, но и изтече trial периода . И сега искат да се плаща . Има ли някой запознат, дали може да се кракне въпросното чудо.?
                                Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                                Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
                                X