Излязоха новите карти на Навтек за Иго (NQ_2013.Q1.rar)Които ги иска да пише на лични.
Здравей колега.Би ли подсказал как може да се ползват картите за Европа и БГ в Gps Navigatora N770 na WayteQ.Ще има ли някакви проблеми за използването им.Бгодаря ти.
Последната версия на iGO, която свалих и работи почти, не казва:След 800 метра се пригответе да завиете наляво.След 300 метра се отклонете надясно.А мълчи като пукел.Намерих от настройките да се включва и изклю1ва всичко друго - светофари, болници, пешеходни пътеки, ама самото навигиране не го намерих от къде се пуска/спира.Та въпроса ми е от къде се пуска и спира стандартното навигиране на тази пущина?
Звуковите файлове на място ли са? Да не би да липсват? Ако си сложил Примо-то, там е в "Още -> Настройки -> Звуци и предупр. -> Сила на звука -> Глас -> има плъзгач за усилване и вдясно от него - бутон за "муте". Виж да не е натиснато мутето.Файловете са в /mnt/sdcard/igo/content/voice. При мен са 4 броя ZIP. Държа ги изключени защото направо не млъкват. Има едно-единствено място за завой и като ми каже 16 пъти "Завий"...
Чудна работа? Нямаше ли нейде из форума "важна" тема за GPS навигация?Оги,в настройките за глас има "ниво на многословие". Та от там се задава колко да се обажда за маневри "минимален;компактен или многословие".
Здравейте колеги.Предстои ми пътуване(в България) а скоро не съм ъпдейтвал навигацията.Ще съм благодарен ако някой ми прати карта.Навигацията е нуви 200 на гармин.Благодаря.
Коментар