Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Андроид форума - Sygic 13,01 или нещо такова. Инсталираш и при 1во пускане те пита на кои страни да тегли карти.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

... и си приготви място, ако искаш цяла Европа. Над 4 гигабайта са.

Коментар

Открих тази програма и бих казал че е адски добра и не е нужно човек да се учи кое къде и как да сложи за да заработи. Просто теглите инсталирате и свързвате с интернет телефона тои си тегли фаиловете сам. След рестарт избирате кои карти на европа да си инсталирате. Накрая ако програмата се е инсталирала в паметта на телегона просто местите цялата папка в сд картата. http://www.novaset.net/index.php?pag...719c24b29acdd8
        Прикачени файлове
        Обичам си работата.

Коментар

Според описанието - поддържат се само устройства само с версии преди Андроид 4. Така ли е? А и това с местенето - нещо ме съмнява да е така, както казваш. Все едно да си инсталираш Корел Дроу на компютъра, ама понеже е голям, да го преместиш с цялата папка след това на флашка и да работи. Ама кой знае, може и така да е, ще пробвам, ще видя. Ако имаше и кой да ми я прати с разширение JPG на мейла в Гугъл, че не ми се регистрира за един торент....

Коментар

Аз съм с ЛГ 405 и видях че е инсталирана в телефона копитах я директно в сд картата и никви проблеми със програмата. Картата на България също е много подробна и твърде вероятно скоро ще се разделя със ИГО примо защото за сега държа и нея.
            Обичам си работата.

Коментар

Има ли някакъв начин иГо да се направи по-бързо да рефрешва позицията. В града е направо неизползваем. Аз вече чакам 20сек на светофара то ме показва още че се движа... гласовите команди са с голямо закъснение след като съм подминал отбивките вече...
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

А хардуерът, на който се случва това - какъв е? Да не би GPS-модулът да губи сигнал?

Коментар

ogi28b написа:
                  ...Ако имаше и кой да ми я прати с разширение JPG на мейла в Гугъл, че не ми се регистрира за един торент....
                  Няма нужда - има магнитен линк. Между другото, циркулира и по-нова версия.Мисля, че преди време коментирахме Навигона - на мен интерфейсът ми е малко странен и го намирам за доста неинтуитивен.
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

spark написа:
                    Има ли някакъв начин иГо да се направи по-бързо да рефрешва позицията. В града е направо неизползваем. Аз вече чакам 20сек на светофара то ме показва още че се движа... гласовите команди са с голямо закъснение след като съм подминал отбивките вече...
                    На какво устройство е това и какво е Ig-то?
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Пак си качих Навигон и го разцъках - май ще си променя мнението. :D Много добре работи връзката с адресната книга на телефона (пробвах 5-6 адреса и ги позиционира безпогрешно на картата). Много удобна е и връзката с Google StreetView.Оставям си го на телефона за пробване и на терен.
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

на 4-ка Андроид някой пробвал ли го е?

Коментар

Пешо е - на SG Note, а току-що - и аз на SGS2. Работи, ама малко по-късно ще напиша отзив, защото го сложих да се зарежда и е в другата стая.

Коментар

На HTC HD2, Android 2.3.x... последното iGo (обикновено, не Primo). Чакам HTC One да го пуснат и да ъпгрейдвам, но едва ли от устройството е проблема. А тоя Навигон с е много стари карти, за новите отсечки по магистралите не е и чувал.
                            krasio_79bs написа:
                            spark написа:
                            На какво устройство е това и какво е Ig-то?
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Търси проблема в радио модула
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес пробвах в движение Навигон и съм доволен няма я тази претрупанос по дисплея като при Иго примо навигира много точно и бързо.
                                Обичам си работата.

Коментар

Working...
                                X