В Андроид форума - Sygic 13,01 или нещо такова. Инсталираш и при 1во пускане те пита на кои страни да тегли карти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Открих тази програма и бих казал че е адски добра и не е нужно човек да се учи кое къде и как да сложи за да заработи. Просто теглите инсталирате и свързвате с интернет телефона тои си тегли фаиловете сам. След рестарт избирате кои карти на европа да си инсталирате. Накрая ако програмата се е инсталирала в паметта на телегона просто местите цялата папка в сд картата. http://www.novaset.net/index.php?pag...719c24b29acdd8Обичам си работата.
Коментар
-
Според описанието - поддържат се само устройства само с версии преди Андроид 4. Така ли е? А и това с местенето - нещо ме съмнява да е така, както казваш. Все едно да си инсталираш Корел Дроу на компютъра, ама понеже е голям, да го преместиш с цялата папка след това на флашка и да работи. Ама кой знае, може и така да е, ще пробвам, ще видя. Ако имаше и кой да ми я прати с разширение JPG на мейла в Гугъл, че не ми се регистрира за един торент....
Коментар
-
ogi28b написа:...Ако имаше и кой да ми я прати с разширение JPG на мейла в Гугъл, че не ми се регистрира за един торент....ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
spark написа:Има ли някакъв начин иГо да се направи по-бързо да рефрешва позицията. В града е направо неизползваем. Аз вече чакам 20сек на светофара то ме показва още че се движа... гласовите команди са с голямо закъснение след като съм подминал отбивките вече...
Коментар
-
Пак си качих Навигон и го разцъках - май ще си променя мнението. :D Много добре работи връзката с адресната книга на телефона (пробвах 5-6 адреса и ги позиционира безпогрешно на картата). Много удобна е и връзката с Google StreetView.Оставям си го на телефона за пробване и на терен.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
u_bo
-
На HTC HD2, Android 2.3.x... последното iGo (обикновено, не Primo). Чакам HTC One да го пуснат и да ъпгрейдвам, но едва ли от устройството е проблема. А тоя Навигон с е много стари карти, за новите отсечки по магистралите не е и чувал.krasio_79bs написа:spark написа:Има ли някакъв начин иГо да се направи по-бързо да рефрешва позицията. В града е направо неизползваем. Аз вече чакам 20сек на светофара то ме показва още че се движа... гласовите команди са с голямо закъснение след като съм подминал отбивките вече...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар