krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Здравейте имам нужда от съвет.Преди известно време се сдобих с навигация,модела е Goclever Navio 500 plus с Windows CE 6.0 800*600програмата е Mireo viaGPS 3,1 Black edition.Та мисълта ми е кой софтуер да сложа или да се кракне стария. Благодаря предварително.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Shadowandust написа:Здравейте имам нужда от съвет.Преди известно време се сдобих с навигация,модела е Goclever Navio 500 plus с Windows CE 6.0 800*600програмата е Mireo viaGPS 3,1 Black edition.Та мисълта ми е кой софтуер да сложа или да се кракне стария. Благодаря предварително.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Shadowandust написа:Здравейте имам нужда от съвет.Преди известно време се сдобих с навигация,модела е Goclever Navio 500 plus с Windows CE 6.0 800*600програмата е Mireo viaGPS 3,1 Black edition.Та мисълта ми е кой софтуер да сложа или да се кракне стария. Благодаря предварително.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
krasio_79bs написа:Остава и да споделиш как се държи в движение. Ако ти потрябват карти и на други държави пиши на ЛС.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Навигацията е Goclever Navio 500 от известно време забива/в ъгъла за връзка сателитчетата стават сиви демек ги няма а до тях пише "Авто откриване на сателити", ако чукна върху тях влизам присамите сателити и там са зелени значи ги има/нищо друго не работи освен ресет бутончето отзад.Някви идеи?Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар