Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1

Плащам си за Гарминските карти , Суджика ми стои в телефона , ма много му е бедничка картата му . Сравнена с Гарминската.
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

Sev написа:
      нямаме право на критика, защото ползваме всичко без парипоне 99% от потребителитекаквото - такова...но големите проекти се знаят кога приключват, може графика така да се направи че да се пропуска една версияна българите не им пречи, защото ще се ориентиратно за чужденците, които са основните плащащи клиенти би било идеално да имат наистина актуална карта
      Тук си напълно прав, но може би Българските карти не са особен приоритет като цяло и може би и не се продават толкова много. Знам, че например Турция е една от страните с най-голям приоритет от съседките ни. А в Румъния последният ъпдейт е от преди 9 месеца само на главната пътна мрежа. Цялостен ъпдейт на картата не е правен от 2009г. И хем го знам, и хем не си намерих друга карта и големи проблеми имах като пътувах до там преди няколко седмици. Има грешки в почти половината кръстовища от Русе до Букорещ....
      Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
      Suzuki Vitara 2.0V6
      Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Коментар

ArdeaEgretta написа:
        Sev написа:
        нямаме право на критика, защото ползваме всичко без парипоне 99% от потребителитекаквото - такова...но големите проекти се знаят кога приключват, може графика така да се направи че да се пропуска една версияна българите не им пречи, защото ще се ориентиратно за чужденците, които са основните плащащи клиенти би било идеално да имат наистина актуална карта
        Тук си напълно прав, но може би Българските карти не са особен приоритет като цяло и може би и не се продават толкова много. Знам, че например Турция е една от страните с най-голям приоритет от съседките ни. А в Румъния последният ъпдейт е от преди 9 месеца само на главната пътна мрежа. Цялостен ъпдейт на картата не е правен от 2009г. И хем го знам, и хем не си намерих друга карта и големи проблеми имах като пътувах до там преди няколко седмици. Има грешки в почти половината кръстовища от Русе до Букорещ....
        Точно на Турция не съм виждал ъпдейт от доста време.Удобно ли е да посочиш от кога е последният?Друг проблем забелязан от мен и доста други потребители.Защо няма връзка на картата при КПП Малко Търново?При задаване на маршрут Бургас-Истанбул те праща през майна си Райна.В последният ъпдейта на картите в Бургас присъства кръговото на пътен възел Юг,а в интернет страницата на Навтек за репорти още го няма на картата?Излиза ,че картите за устройствата се обновяват по бързо от сайта.
        Прикачени файлове
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Излезе нова карта на България за Igo.(Navteq)
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            ArdeaEgretta написа:
            Sev написа:
            Точно на Турция не съм виждал ъпдейт от доста време.Удобно ли е да посочиш от кога е последният?Друг проблем забелязан от мен и доста други потребители.Защо няма връзка на картата при КПП Малко Търново?При задаване на маршрут Бургас-Истанбул те праща през майна си Райна.В последният ъпдейта на картите в Бургас присъства кръговото на пътен възел Юг,а в интернет страницата на Навтек за репорти още го няма на картата?Излиза ,че картите за устройствата се обновяват по бързо от сайта.
            Да ти кажа право нямам никаква идея защо на ГКПП-тата GPS-a се обърква. Аз също го забелязах и имах подобни проблеми с картата на ГКПП Кулата и настроих GPS-a с маршрут до Кулата и от там към Сарти, където отивах. Не съм имала такъв проблем на границата между Хърватска и Сърбия, нито между Хърватска и Словения. При кодирането на тези пропусквателни пунктове има доста сложни атрибути, които се залагат в картата и предполагам че не навсякъде са кодирани коректно и самото GPS устройство се бърка...Относно официалният сайт на Navteq - аз съм много много далеч от него и нямам никакво понятие, кой, как и кога го ъпдейтва. Турция е една от страните които се работи непрекъснато. На всяко тримесечие има ъпдейт за нея. Може би не за цяла Турция, но дори и в момента работим над нея. Наскоро един приятел пътува с мотор от София до Кушадасъ с последният ъпдейт на картата и беше много доволен, каза че всичко е било на 100% точно.
            Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
            Suzuki Vitara 2.0V6

Коментар

Би ли дала номер на последният ъпдейт за Турция?Необходим ми е ,но ползвам Басрасофт или както бяха там.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                Би ли дала номер на последният ъпдейт за Турция?Необходим ми е ,но ползвам Басрасофт или както бяха там.
                Последният ъпдейт на Турция го има в City Navigator Europe 2013 Q3. Това е което и аз ползвам, но е за Гармин. Това Басрасофт го чувам за първи път...
                Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
                Suzuki Vitara 2.0V6

Коментар

ArdeaEgretta написа:
                  krasio_79bs написа:
                  Последният ъпдейт на Турция го има в City Navigator Europe 2013 Q3. Това е което и аз ползвам, но е за Гармин. Това Басрасофт го чувам за първи път...
                  Това си е техен местен производител на карти.http://www.basarsoft.com.tr/download...201207_eng.pdf.Ясна работа защо ни се разминават картите.Аз питам за Иго,ти ми отговаряш за Гармин и стана тя една.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    ArdeaEgretta написа:
                    krasio_79bs написа:
                    Това си е техен местен производител на карти.http://www.basarsoft.com.tr/download...201207_eng.pdf.Ясна работа защо ни се разминават картите.Аз питам за Иго,ти ми отговаряш за Гармин и стана тя една.
                    Пффф, извинявай, не съм разбрала Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                    Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
                    Suzuki Vitara 2.0V6

Коментар

и все пак Тракия я няма в новата карта на Навнек
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                        и все пак Тракия я няма в новата карта на Навнек
                        Коя нова карта? Тя не е излязла още, доколкото знам.... Последната все още е 2013 Q3.
                        Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
                        Suzuki Vitara 2.0V6

Коментар

не се изкахал правилно, говоря за картата за IGO

Коментар

Sev написа:
                            не се изкахал правилно, говоря за картата за IGO
                            Аха.... е, аз нямам нищо общо с IGO, но да споделя че освен вас и други хора са доста недоволни от тези карти.
                            Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
                            Suzuki Vitara 2.0V6

Коментар

ааа доволни сме, защото са ни безплатни ...иначе каквото излиза за Гармин, това излиза и за ИГО

Коментар

ArdeaEgretta написа:
                                Аха.... е, аз нямам нищо общо с IGO, но да споделя че освен вас и други хора са доста недоволни от тези карти.
                                Не е вярно.Много съм си доволен дори.И то не само от картите,ами и от самият софт на Иго Примо.Вчера си обнових и картата на Турция с последната на basarsoft и вече ми прави изчисления на маршрута през КПП Малко Търново.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X