Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А, дали ще работи бавно, да не чертае улиците едвам едвам и в менюто да е много лагава? Това, че е 64 мб памет и 7" дисплей не значи ли, че ще бави, не мога да намеря информация за процесора все още?Чисто нова, разопакована на цена от 130 лв, без гаранция естествено Какво представлява самото отключване, дай повече информация, какво да гледам, че не разбирам на тези машинарии.7" не е ли много за кола, струва ми се, че ще е излишно голяма, чак неудобна П.С. процесор Мтк 500 mhz, ок ли е?
    кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
    кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

krasio_79bs написа:
      ivankd написа:
      VALIO_RACING написа:
      Като тотален аматьор в областта искам да попитам нещо. Ползвал съм веднъж само Гармин при пътуване в Добрич и долу-горе съм доволен, машинката пишеше и говореше на български. Малък дисплей, но достатъчен, това, което е най-удобното казваше коя лента да се държи от далече, примерно ако следва някакъв разклон и двата пътя продължават под някакъв ъгъл ти казва - "дръжте дясната лента" и направо си влизаш в пътя, където трябва Всички ли навигации "говорят" на български? Как стои въпросът с картите на Гармин, няма ли начин да се кракнат или нещо подобно
      Пробвай I GO 8 освен в коя лента трябва да се престроиш, ти показва и следващата маневра. Точно тази функция ме е спечелила за фен на програмата, а иначе почти всички имат Бг език и меню.Картите на Гармин също не са проблем.Ползвам I GO PRIMO миналата година ми го инсталираха и досега не съм имал проблем с намирането на адрес, е вярно че е за кола, а аз я ползвам на камион и винаги имам едно на ум че може да ме заклещи Колега krasio_79bs какво ще рече Igo Primo 2 ако можеш дай ми линк за да я видя как изглежда?
      На какво устройство искаш да го сложиш?За телефон или навигация?Дай модел и резолюция на устройството и ще се постарая да ти пратя готова сборка. А иначе Примо 2 е най-новата версия на И го.http://youtu.be/O_0eKSwupmoСъс добавени скинове и схеми може да изглежда и така
      колега откъде мога да си изтегля тази програма за samsung galxy s2
      "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

VALIO_RACING написа:
        А, дали ще работи бавно, да не чертае улиците едвам едвам и в менюто да е много лагава? Това, че е 64 мб памет и 7" дисплей не значи ли, че ще бави, не мога да намеря информация за процесора все още?Чисто нова, разопакована на цена от 130 лв, без гаранция естествено Какво представлява самото отключване, дай повече информация, какво да гледам, че не разбирам на тези машинарии.7" не е ли много за кола, струва ми се, че ще е излишно голяма, чак неудобна П.С. процесор Мтк 500 mhz, ок ли е?
        Аз ползвам китайче с 7" дисплей и SiRF ATLAS 5 и 128MB купена за 150-160лв преди година (не помня точно цената). Нямам проблеми със забавяне и други подобни.Отключвах си старата 5" с описаията в един руски форум за навигации, но тази си дойде отключена. Преди да я поръчам и аз си мислех че ще е много голяма, но сега за нищо на света не бих си купил с по-малък дисплей.Аз като съм ги купувал съм гледал външното им състояние и дали бързо си намират спътниците след като я включа. Ако се позиционира точно в рамките на 5-6 мин, за мен всичко е ОК.Всичко останало го прави навигационния софтуер и качените карти.Използвал съм я като FM Transmitter, за да слушам MP3 и съм пускал 2-3 филма на племенника ми, но като цяло тези "екстри" мен лично не ме вълнуват.Ако искаш да използваш всичкя наличен софтуер помоли човека от, който ще я купуваш да ти сложи един филм, малко музика, две-три снимки и някакъв текст, за да провериш дали всичко функционира.Ако ще я ползваш само за навигация - важно е бързото позициониране. Всичко друго се настройва от навигационния софтуер, който е поставен или ти ще си поставиш в бъдеще.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Мерси за изчерпателният отговор, не съм имал желание да я използвам за гледане на филми или просвирване на музика, тези функции за мен не са от значение. До колкото разбрах има инсталирана карта на Igo за Б-я и голям брой европейски страни. Не е заключена машината. Мен ми трябва основно за Варна и околността, няма да я ползвам аз, мисля да я ползва баща ми, дали ще може да се справи, тепърва ще разбера. Имаме уговорка да я пробваме с баща ми вторник или сряда вечерта След като напиша адреса как за 5-6 минути трябва да ми сметне маршрута, това ми се вижда ужасно бавно, аз ще го сметна с картата за това време Какво друго да гледам, не е ли притеснително, че има само 64МБ рам памет? Някакви тестове, глупости, коя е актуалната версия на Igo картите, лесно ли се "слагат"? Направо съм индианец в областта, всякакви мнения биха ми били полезни П.С. дали ги има хотелите по морето По-големите, тези в комплексите и самите комплекси?
          кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.

Коментар

VALIO_RACING написа:
            След като напиша адреса как за 5-6 минути трябва да ми сметне маршрута, това ми се вижда ужасно бавно, аз ще го сметна с картата за това време Какво друго да гледам, не е ли притеснително, че има само 64МБ рам памет? Някакви тестове, глупости, коя е актуалната версия на Igo картите, лесно ли се "слагат"? Направо съм индианец в областта, всякакви мнения биха ми били полезни П.С. дали ги има хотелите по морето По-големите, тези в комплексите и самите комплекси?
            След като напишеш адреса ще ти "сметне" маршрута за секунди, но при първото включване в твои ръце (ако я получиш чрез куриер) ще се забави, докато сама разбере къде точно се намира в момента. Актуалната версия на iGo може да я видиш в софтуера - там е описана точната версия. А новите карти просто се поставят на мястото на старите с функцията Copy - Paste.Мисля, че в последните файлове с POI за България има всички хотели, но това може да се провери в бъдеще.
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Благодаря, ще я пуснем заедно, от човек ще я вземам, но не е ползвана. Само я е пробвал за тест, ще ходя в тях.Ако я взема ще пиша отново в темата, че да качим хубава карта Мерси много

Коментар

За да не пускам нова тема реших да пиша направо в тази. Решил съм да си взимам навигация, до колкото разбрах марката не е много от значение, но работата е там, че не знам каква да избера. Искам само да работи, екстри не са ми нужни, интересно ми е и как се качват самите карти. Моля да дадете компетенто мнение ето за този продукт. Моля модераторите да не трият линковете !http://www.focalprice.com/EG040B/5_T...dar_Black.html или това:http://www.focalprice.com/EG019B/43_...der_Black.html
                Play Golf ,but not drive golf!!!
                Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

При положение ,че няма да го закупиш от България,едва ли ще има гаранция за устройството.За самото устройство:Не ми се нрави 6 инча дисплей ,а резолюция 480*240Малка рам памет-64MбМисля ,че може и по добро да си вземеш за подобна сума.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ако някой може да препоръча нещо на цена около или малко над сто лева моля да го направи. Принципно въпросната навигация ще искам да я ползвам за пътувания в околните страни както и тук, както и за Украйна .Това което знам че е добре процесора е да по-бърз, за резолюцията незнам какво значение има. Моля по компетентните колеги да дадат мнение,конкретно предложение или съвет
                    Play Golf ,but not drive golf!!!
                    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

На моменти изскачат GoClever на цена около 100лв в големите хипермаркети.Аз съм с такава и работи без проблем от 3 години.По моя препоръка съм снабдил и няколко приятеля (вкл. и от форума) и те нямат ядове.Лесно се инсталират последните версии на Иго,за което мога да помогна със готови сборки.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Добре де, това примо освен тия екстри като разни сгради, тунели, релефи и всякви шукарий не товарят ли повече машинката. Иначе и IGO 8 нещо си, и сиджика работят на 6. нямам проблеми. Поздрави.
                        Palio Weekend 1.6 16V 100 1998
                        Punto MK2 1.2 16 V 80 1999

Коментар

Palioweek написа:
                          Добре де, това примо освен тия екстри като разни сгради, тунели, релефи и всякви шукарий не товарят ли повече машинката. Иначе и IGO 8 нещо си, и сиджика работят на 6. нямам проблеми. Поздрави.
                          Всички допълнителни екстри се пускат и спират според желанията на потребителя.Отделно имаш алтернативни маршрути в реално време и тн.Моята машинка е със 64 рам и върви без забележка със пуснати глезотии.Ако искаш да тестваш дай модел на устройството и резолюция на екрана.Имам няколко готови сборки и ще ти пратя някоя за тест.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Момчета, нека някой провери има ли ги хотелите по морето и по-точно ме интересува комплекс "Златни Пясъци". Ще съм много благодарен, какви карти трябва да се ползват за хотелите - примерно, ако пишете х-л "Адмирал", х-л "Астера", нещо в този ред на мисли, какво ви излиза

Коментар

VALIO_RACING написа:
                              Момчета, нека някой провери има ли ги хотелите по морето и по-точно ме интересува комплекс "Златни Пясъци". Ще съм много благодарен, какви карти трябва да се ползват за хотелите - примерно, ако пишете х-л "Адмирал", х-л "Астера", нещо в този ред на мисли, какво ви излиза
                              iGO Primo 2.0, карти TomTom 2011.12 и Navteq Q4.2011И с двете карти със съответните POI, намира и двата хотела в Златни Пясъци.

Коментар

Добре, мерси

Коментар

Working...
                                X