Лично аз ползвам за търсене на адреси и навигация из града гармина с катрата на Петър и немога да се съглася че Игото е най добро то е добро но картата му е много зле в моя град има 3 улици а това че не е 3д и с ТомТом съм се справил два пъти да си дойда от Германия тогава нямах гармин или игото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Sev написа:kazan написа:Колеги не се залъгвайте ... Гармин е марката ... а за картата която е в магазина за България си струват 139-те лева !!! Всички други карти си имат чалъм ...
Коментар
-
Ами който е ползвал iGO-то се е убедил До сега не познавам човек който го е ползвал и после се е върнал на ГарминXT или Кю. Само погледнете преди колко години са правени ...За картата - всеки си преценява. Между другото погледнах в последната карта покритието на Стара Загора и Плевен. Стара Загора е покрита с търсене до адрес а Плевен - до улица. Не знам колегите какво са гледали ...За последн път ще дам съвет да се вземе нещо на което може да се пуснат повечето навигации и всеки да си реши кое му харесва.А не да се набута за Нуви760 поне 600-700 лева + карта за БГ за 140 лева. А ако реши да отскочи до Гърция - още поне 400 лева.И после да се чуди на кого да я продава. ( Ако това е изгодно - здраве му кажи )За сравнение ще кажа че GeoVision 450 го купих за 450 лева с последната карта на България включваща подробни карти на на 52 града + всички европейски страни.До сега съм купил от колегата от форума Амадеус 5 навигации Престижио - 3 броя 430 и 2 броя 450 и за мои приятели и до сега никой не се е оплакъл.
Коментар
-
Колега единствените пари за карта са за картата на БГ която се обновява на няколко месеца .... всичко останало си има чалъм !!! Както казах аз съм с най новата за сега карта на Европа без да дам и една стотинка .. както и с невероятна карта на Гърция която е пробвана преди седмица и е перфекрна и адски подробна!!! И двете са напълно работещо рутиращи!!! И най вече Гръцката !!!!!
Коментар
-
Айде и аз да се включа тук с един въпрос тормоз Ползвам Гармин 4.10 на Нокиа Н95 с онази карта на офроуд България и съм що годе доволен с изключение на това, че например масово градовете в България не ми излизат при търсене... пример: намирам Созопол и ул. Одеса, но ако се опитам с въвеждане на текст да намеря Ловеч или Самоков открива дедовия. Ако съм наблизо в района ги открива близки градове, но при текстово търсене в картата не успява. И докато при индекс показател "С" Свищов и Самоков не ги открива, тъпата карта ми вади предполагам някакво село край София - Световрачене. Направо свят да ти се завие :DВсякакви идеи са добре дошли в темата и предложения за нови картина ЛС :D
Коментар
-
Sev написа:отиваш на търсене на град, а не на адреси там ще ти ги намериявно няма подробни карти на тези градове, затова не ги намира в обикновеното търсене
Коментар
-
BolgAryan написа:Sev, мерси за отговора. За съжаление обаче не помага, защото като отида на Градове и пущинята се търси градове и обекти, които локализира като Near Current Location и не ми дава да търся из самата карта
Коментар
-
kazan написа:Sev написа:отиваш на търсене на град, а не на адреси там ще ти ги намериявно няма подробни карти на тези градове, затова не ги намира в обикновеното търсенеwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Sev написа:грешишПлевен присъства с подробна карта (2008.04 TeleAtlas)Обичам си работата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар